Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ποτέ δε θα πειράξω τα ΜΑΤ τα καημένα


Ψυχροπολεμικό είναι το κλίμα που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και δανειστών τις τελευταίες ώρες, μετά την καταγγελία αστυνομικού ότι η Πρόεδρος της Βουλής δεν επέτρεψε το Σάββατο σε άνδρες των ΜΑΤ να μπουν στο Κοινοβούλιο για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Συγκεκριμένα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε ότι τέτοιες προκλητικές διακρίσεις εις βάρος των ζώων δε θα γίνουν αποδεκτές από τη Γερμανία και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να παραχωρήσει στα ΜΑΤ τα ίδια δικαιώματα με τους ανθρώπους, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και να εκταμιευτεί η δόση των 7,2 δις.

Η νέα αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής προκάλεσε και την αντίδραση περίπου 25 ακτιβιστών της WWF, οι οποίοι εισέβαλλαν στο προαύλιο της Βουλής και πέταξαν τρικάκια με το μήνυμα: «Ποτέ δε θα πειράξω τα ΜΑΤ τα καημένα, μην τάχα σαν εμένα κι εκείνα δεν πονούν;»

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών διαμήνυσε πως «Δε μπορούμε να ερχόμαστε για υπηρεσία και να μη ξέρουμε πού θα κάνουμε την ανάγκη μας. Εκεί έχουμε φτάσει; Να μας αναγκάζει η Πρόεδρος της Βουλής να κατουράμε στα δέντρα; Το ξέρει η κα Κωνσταντοπούλου ότι σήμερα το πρωί λίγο έλειψε να χάσει το τσουτσούνι του ένας συνάδελφος από επίθεση σκύλου που το πέρασε για λουκάνικο;»



Από τη μεριά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι αναγκάστηκε να πάρει αυτά τα δραστικά μέτρα, αφού επανειλημμένως είχε αναρτήσει στις τουαλέτες της Βουλής επιγραφές με την οδηγία «Τραβάτε το καζανάκι γιατί τα ΜΑΤ τρώνε τα σκατά» αλλά οι βουλευτές και το προσωπικό αρνούνταν να συμμορφωθούν.

Η νέα αυτή επιπλοκή στις διαπραγματεύσεις προκάλεσε την παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία κλήθηκε για ακόμα μια φορά να παίξει το ρόλο του ειρηνοποιού, ώστε να δοθεί μια πολιτική λύση στο πρόβλημα, ενώ οι τεχνικές λεπτομέρειες για το πού θα ξαλαφρώνουν τα ΜΑΤ αναμένεται να συμφωνηθούν στο προσεχές Eurogroup.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία με τους εταίρους, η οποία θα επιτρέψει στους άνδρες των ΜΑΤ να χέζουν ελεύθερα μέσα στις κλούβες και να τρώνε από τις ταΐστρες του Δήμου για τα αδέσποτα.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν από το πρωί στα παράθυρα και συζητάνε σοβαρά για το πού θα κατουράνε τα ΜΑΤ, την παλεύουν καθόλου με τη ζωή τους;)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα