Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Το μπρόκολο και το κάρδαμο μπορούν να σκοτώσουν τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε μια ημέρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Broccoli and Watercress Can Kill Cancer Cells Within a Day
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το κάρδαμο και το μπρόκολο έχουν την ικανότητα να μειώνουν τον κίνδυνο ορισμένων τύπων καρκίνου, δεδομένου ότι παρέχουν μια μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Αυτό το δίδυμο έχει μακρά ερευνηθεί για τα αντικαρκινικά οφέλη του.
Οφέλη για την υγεία
Το κάρδαμο είναι ένα φυλλώδες λαχανικό, με παρά πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Αυτό το σταυρανθή λαχανικό έχει μια πιπεράτη γεύση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, και οι ειδικοί λένε ότι περιέχει ένα εκπληκτικό 312% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης της βιταμίνης K, καθώς επίσης και μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C. Επιπλέον, το νεροκάρδαμο αποτρέπει βλάβη του DNA.
Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, φυτικές ίνες και τρία διαφορετικά φυτοθρεπτικά συστατικά γλυκοζινόλης που είναι υπεύθυνα για το σύστημα αποτοξίνωσης του σώματός σας.

Πρόληψη του καρκίνου
Αυτά τα λαχανικά έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, όπως την δύναμη να μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου, του μαστού και του καρκίνου του προστάτη, λόγω της παρουσίας γλυκοσινολικών, ή φυτοχημικών που παράγουν ισοθειοκυανικά. Αυτές οι ενώσεις έχει αποδειχθεί ότι κλείνουν τα σήματα που στέλνουν οι όγκοι στον ανθρώπινο εγκέφαλο, και έτσι εμποδίζουν την ανάπτυξη του καρκίνου.
Πρόσφατες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι και τα δύο λαχανικά απελευθερώνουν υγιή ένζυμα κατά τη μάσηση. Το Φαινανθρύλιο ισοθειοκυανικά (PEITC) είναι μία ένωση που παράγεται στο κάρδαμο και το μπρόκολο, και είναι γνωστό για την ικανότητά του να προλαμβάνει τον καρκίνο. Μεγάλες ποσότητες αυτής της ένωσης αναστέλλουν την ανάπτυξη του καρκίνου αποτελεσματικά.
Καλύτερα από τη χημειοθεραπεία;
Η χημειοθεραπεία, εκτός από τα επιβλαβή επίπεδα ακτινοβολίας, έχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Απευθύνεται μόνο σε μεγάλους όγκους. Αν και οι όγκοι μπορούν να αφαιρεθούν σίγουρα ή τουλάχιστον να μειωθούν με αυτή τη θεραπεία, τα καρκινικά κύτταρα μερικές φορές εξακολουθούν να παραμένουν στο σώμα.
Αν έχετε ζωντανά καρκινικά βλαστικά κύτταρα στο σώμα σας, σχεδόν τίποτα δεν θα σταματήσει τον καρκίνο από την επιστροφή του, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καρκίνος επιστρέφει πολλές φορές.
Μεμονωμένες εργαστηριακές δοκιμές, που περιλαμβάνουν τη θεραπεία του καρκίνου με PEITC, έχουν δείξει ότι τα καρκινικά κύτταρα πέθαναν μέσα σε 24 ώρες. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα αυτά δεν μπορεί να είναι απόλυτα σχετικά με το ανθρώπινο σώμα, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρα σαφές: το νεροκάρδαμο και το μπρόκολο περιέχουν ενώσεις που αναστέλλουν ή εξαλείφουν πλήρως τα καρκινικά κύτταρα. 
Προσθέστε αυτά τα λαχανικά στο μενού σας και απολαύστε τα οφέλη για την υγεία σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα