Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δραματική έκκληση Φρ. Ολάντ για άμεση συμφωνία Ελλάδας και δανειστών…

Δραματική έκκληση Φρ. Ολάντ για άμεση συμφωνία Ελλάδας και δανειστών…
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) συνομιλεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ (Δ) κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ε. Ε., την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EUROPEAN COUNCIL/Christos DOGAS 


Εμειναν λίγες ώρες για να επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάδα δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, διαμηνύοντας ότι είναι στο χέρι της Αθήνας να αποφασίσει και προειδοποιώντας ότι η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη είναι σε κίνδυνο. 



Μετά το μίνι υπουργικό συμβούλιο στη Γαλλία με θέμα την ελληνική κρίση, ο Ολάντ τόνισε πως Ελλάδα και δανειστές ήταν πολύ κοντά σε μία συμφωνία, η οποία – όπως δήλωσε – είναι ακόμα πιθανή, ενώ πρόσθεσε πως αυτό που διακυβεύεται είναι η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη.


«Απομένουν λίγες ώρες πριν κλείσει οριστικά η διαπραγμάτευση, ιδίως όσον αφορά την παράταση του ελληνικού προγράμματος. Εύχομαι να αποφαίσουν οι Ελληνες, η κυβέρνησή τους να συνεχίσει η διαπραγμάτευση», τόνισε ο Ολάντ και πρόσθεσε:

«Η Γαλλία είναι έτοιμη για να ξεκινήσει ξανά ο διάλογος σήμερα η αύριο. Σήμερα μία συμφωνία είναι ακόμα εφικτή, αύριο θα εξαρτηθεί από την απάντηση των Ελλήνων στο δημοψήφισμα».

Ο Ολάντ δήλωσε πάντως ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την προάσπιση της ευρωζώνης, ενώ επισήμανε ότι η γαλλική οικονομία είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

 mignatiou

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα