Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τρώγοντας σε αυτές τις ώρες της ημέρας θα χάσετε κιλά ευκολότερα!

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους προσπαθείτε να χάσετε κάποιο βάρος. Ίσως έχετε κάνει δίαιτα και άσκηση και έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο, το οποίο δεν μπορείτε να ξεπεράσετε και μένετε στάσιμοι σε κιλά που δεν σας ικανοποιούν.


Αυτό μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό, καθώς κάνετε όλα όσα πρέπει να κάνετε. Όταν συμβαίνει αυτό, ίσως πρέπει να αλλάξετε τις ώρες που τρώτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να ρίξετε τελικά τα επιπλέον κιλά.

το φαγητό στα εν λόγω φορές-of-the-ημέρα-να-δώσει-σας-προ-αποτελέσματα-σε-χάνοντας βάρος
Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνο το τι τρώνε κατά τη διάρκεια της ημέρας και πόσο ασκούντε, αλλά επίσης και η ώρα της ημέρας που τρώτε. Η επιλογή των σωστών στιγμών για τα γεύματα και τα σνακ σας μπορεί να είναι απαραίτητη για να χάσετε το ανεπιθύμητο βάρος .


3 γεύματα την ημέρα

Η κατανάλωση τριών γευμάτων την ημέρα μπορεί να είναι ιδανική για πολλούς ανθρώπους. Αυτό το είδος της διατροφής λειτουργεί καλά για εκείνους που ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα εργασίας και πρέπει να τρώνε την ίδια ώρα κάθε μέρα. 

Όταν τρώτε μόνο τρία γεύματα την ημέρα, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα γεύματα σας κρατούν πλήρεις για το χρονικό διάστημα που τα χρειάζεστε.

Είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται τουλάχιστον 30 γραμμάρια πρωτεΐνης κατά τη διάρκεια καθενός από αυτά τα γεύματα. Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλιστεί η μεγιστοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσής σας, η οποία είναι σημαντική όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος.

Το καλύτερο αποτέλεσμα απώλειας βάρους είναι όταν τρώτε 4 με 5 μικρά γεύματα

Αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος. Αντί να τρώτε τρία μεγαλύτερα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μοιράζετε τα γεύματά σας σε τέσσερα ή πέντε μικρότερα γεύματα. 

Πρώτα απ 'όλα να είστε σίγουροι ότι θα παίρνετε το πρωινό σας μέσα σε 1 ώρα από το πρωινό ξύπνημα.

Είναι σημαντικό το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σας να είναι μικρότερα, έτσι ώστε να αφήνουν περιθώρια για μερικά σνακς κατά την διάρκεια της ημέρας.

 Προσπαθήστε να τρώτε κάθε 3-4 ώρες. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έχετε μια ισορροπία θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εάν είστε κάποιος που του αρέσουν τα σνακς, αυτή πρόκειται να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σας επιτρέπει να τρώτε τα σνακς που επιθυμείτε, αλλά σας τα παρέχει με ένα σχέδιο που μπορείτε να διατηρήσετε τις θερμίδες σας, εκεί όπου πρέπει να είναι.

Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι τρώτε τα γεύματα και τα σνακς σας περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα για να κρατήσετε τα επίπεδα της γλυκαιμίας σας σε ισορροπία, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους που μπορεί να είναι προ-διαβητικοί. Ποτέ μην τρώτε 2 ώρες πριν από τον ύπνο!

Όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, είναι εξαιρετικά σημαντικό καταναλώνετε   αρκετή πρωτεΐνη . Η πρωτεΐνη σας βοηθά να παραμένετε χορτάτοι για περισσότερο χρόνο, δεδομένου ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να διαλυθεί στο σώμα.

Υπάρχουν πολλά κόλπα και διαθέσιμες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα γεύματα σας, έτσι ώστε να παραμείνετε στο στόχο. Ενώ σχεδιάζετε τα γεύματα σας και τις ώρες μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολο, τη στιγμή όμως που θα μπείτε σε μια ρουτίνα σύντομα θα αρχίσετε να τρώτε υγιεινά και στους σωστούς χρόνους, χωρίς πολλή σκέψη.

ΠΗΓΕΣ:



http://www.healthyfoodhouse.com/eating-at-these-times-of-the-day-can-give-you-great-results-in-losing-weight/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα