Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Τσάι λεβάντας κατά του στρες και της αϋπνίας

λεβάντα-τσάι-εναντίον-στρες-και-αϋπνία


Η λεβάντα είναι ένα βότανο που φυτρώνει σε όλο τον κόσμο, αλλά περισσότερο στη Βόρεια και Ανατολική Αφρική, τη Μεσόγειο, τη Νότια Ευρώπη, την Ινδία και την Αραβία.
Το τσάι λεβάντας βοηθάει στην πρόληψη και καταπραΰνει την αϋπνία και το άγχος.
Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ευερεθιστότητας και του άγχους. Επίσης, χρησιμοποιείται για να διευκολύνει την πίεση και τη βελτίωση της διάθεσης. 
Καταπραΰνει τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος, χρησιμεύει στην επούλωση και την ανακούφιση του στομάχου και των εντερικών λοιμώξεων και είναι επίσης χρήσιμο  για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και της μείωσης των πονοκεφάλων και των ημικρανιών.

Εάν το τσάι λεβάντας εφαρμόζεται εξωτερικά, δηλαδή στην επιφάνεια του δέρματος, βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, του άσθματος και της βρογχίτιδας. 
Δραστηριοποιεί τον ιδρώτα και βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. 
Η λεβάντα περιέχει έναν αριθμό συστατικών: φλαβονοειδή, τανίνες και αιθέρια έλαια που δρουν θετικά για τη συνολική υγεία. 
Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη πολλών ασθενειών συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων και του διαβήτη τύπου 2 .
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα