Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Στο σεξ το χουν ρίξει οι Έλληνες εν μέσω κρίσης! Έρευνα

Στο σεξ το χουν ρίξει οι Έλληνες εν μέσω κρίσης! Έρευνα

Μπορεί οι Έλληνες να δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και να κάνουν περικοπές σε βασικά αγαθά ωστόσο η ερωτική τους διάθεση καλά κρατεί!
Ως αντίδοτο στην κρίση φαίνεται ότι λειτουργεί το σεξ στη χώρα μας!Σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που διενήργησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, η σεξουαλική ζωή των Ελλήνων το τελευταίο διάστημα, έχει .. απογειωθεί.
Οι άνδρες, ενώ θα περίμενε κάποιος ότι η οικονομική αβεβαιότητα θα είχε επηρεάσει αρνητικά την ερωτική τους διάθεση, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιωθεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες έρευνες, φαίνεται, σήμερα, ότι εστιάζουν ιδιαίτερα στο σεξ και ως πράξη και ως διάθεση.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι στους άνδρες ηλικίας 18 έως 34 ετών, που έχουν πληγεί περισσότερο από τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες της κρίσης, οι σεξουαλικές επαφές το τελευταίο τετράμηνο έχουν αυξηθεί κατά 35%.
Ακολουθούν, οι άνδρες ηλικίας 35 έως 54 ετών, οι σεξουαλικές επαφές των οποίων έχουν αυξηθεί κατά 30%, ενώ στους άνδρες άνω των 54 ετών, οι σεξουαλικές επαφές είναι εξίσου αυξημένες, σε ποσοστό 27%.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Δρ.Κώστα Κωνσταντινίδη, η αύξηση της ερωτικής δραστηριοτητας των Ελλήνων οφείλεται στο γεγονός ότι, «Η σεξουαλική μας φύση καταπιέζεται στον πολιτισμό και τις συμβάσεις του.
Αντίθετα οι συνθήκες όπου ο πολιτισμός μοιάζει να είναι εχθρικός για την επιβίωσή μας, μας αναγκάζουν να ξαναθυμηθούμε τα ανιδιοτελή και ισχυρά μας ένστικτα.
Θέλω να ζήσω, άρα θέλω να κάνω έρωτα, τονίζει ο κος Κωνσταντινίδης, προσθέτοντας, ότι έρωτας είναι το μοναδικό αντίδοτο όταν όλα γύρω μοιάζουν μαύρα και απαισόδοξα. Ακόμα και για το θάνατο».
Να σημειωθεί ότι τα ευρήματα αυτά μπορούν να ερμηνευθούν από βιολογικής και από κοινωνικής πλευράς. Η βιολογική διάσταση είναι ότι σε καταστάσεις έντονου στρες, παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό ευφορικές ουσίες ως αντίδοτο της κατάθλιψης, οι οποίες αυξάνουν και την σεξουαλική επιθυμία και δραστηριότητα.
Η κοινωνική διάσταση είναι ότι σε ακραίες κοινωνικές συνθήκες (πολέμους, φυσικές καταστροφές κ.λπ.) και σε συνθήκες που οι κοινωνικοί θεσμοί αμφισβητούνται και χάνουν την αξιοπιστία τους (οικονομική αβεβαιότητα, κοινωνική αστάθεια κ.λπ.), ο άνθρωπος «πετά» τις κοινωνικές συμβάσεις και επιτρέπει να επικρατήσουν στον ψυχισμό του πιο άγρια ένστικτα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται το σεξουαλικό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα