Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Σημαντικό μήνυμα του Στάμου Στίνη, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΔΥ, για την εξελισσόμενη Διαπραγμάτευση

Σημαντικό μήνυμα του Στάμου Στίνη, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
για την εξελισσόμενη Διαπραγμάτευση
— με την παρότρυνση να προωθηθεί με κάθε δυνατό μέσο —
Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Η αποδεδειγμένα αξιόπιστη καθοδήγηση του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας) από τα ανώτερα πνευματικά πεδία, μας είχε αποκαλύψει ήδη από το 2009 ότι θα ερχόταν σύντομα μία μεγάλη δοκιμασία για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα. Μια δοκιμασία – κάθαρση η οποία τελικά θα οδηγούσε στην απαρχή μίας πορείας αναγέννησης και αναβάπτισης, καθότι ο Ελληνισμός προορίζεται να εξελιχθεί μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες στην βασική κινητήρια δύναμη για τον πνευματικό μετασχηματισμό της ανθρωπότητας συνολικά!
Το γιατί έχει επιλεγεί άνωθεν ο Ελληνισμός ως παράδοση, φιλοσοφία και «όχημα» ανώτερων πνευματικών δυνάμεων, μέσω του οποίου θα προωθηθούν οι μεγάλες αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο, έχει αναλυθεί διεξοδικά στις ομιλίες μου που προηγούνται πάντα του Ομαδικού Οραματισμού για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Σημασία, τώρα, έχει το γεγονός ότι όλες οι άνωθεν υπαγορεύσεις που μας έχουν δοθεί μέχρι σήμερα έχουν επαληθευτεί στο ακέραιο: Το πρώτο σκέλος των υπαγορεύσεων, ότι δηλαδή ο Ελληνισμός θα δοκιμαστεί σκληρά, είναι πλέον γεγονός για την Ελλάδα και την Κύπρο. Μάλιστα, πιο συγκεκριμένα, οι υπαγορεύσεις μας έκαναν λόγο για μία δραματική τελευταία περίοδο έντασης που θα κρατήσει περίπου μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο, για να αρχίσει μετά, επιτέλους, η πορεία προς τη νέα χρυσή εποχή του Ελληνισμού. Όλα αυτά έχουν επίσης ανακοινωθεί από το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ ενάμισυ χρόνο πριν, και σήμερα τα ζούμε σε όλη τους την ένταση.

Απομένει, λοιπόν, ένα κρίσιμο διάστημα πέντε περίπου μηνών, μέχρι η κατάσταση να εξομαλυνθεί και να ξεκινήσει μια νέα πορεία για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, μια πορεία προς την μεγάλη αναγέννηση – κοινωνική, οικονομική, πνευματική, πολιτισμική.
Το πώς ακριβώς θα συμβεί αυτή η αναμενόμενη θετική στροφή από το Νοέμβριο και μετά, είναι κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί – τουλάχιστον προς το παρόν. Ωστόσο, η λύση μπορεί να δοθεί με τρόπους και γεγονότα που η κοινή «γραμμική» σκέψη δεν μπορεί ποτέ να συλλάβει ή να προβλέψει.
Πράγματι, η Θεία Βούληση και το Θείο Σχέδιο συχνά επενεργούν με απρόβλεπτους και ασύμμετρους τρόπους.
Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι κάθε άνωθεν Σχέδιο, για να εφαρμοστεί και να υλοποιηθεί, χρειάζεται πάντα την ανθρώπινη συναίνεση και συνειδητή ενεργειακή υποστήριξη.
Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι εμείς, ως Έλληνες και ως πνευματικοί άνθρωποι θετικής ενέργειας, οφείλουμε να παραμείνουμε αυτούς τους επόμενους πέντε μήνες σταθεροί και αταλάντευτοι, προσηλωμένοι στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. με την ακλόνητη πίστη στην αίσια έκβαση της όλης περιπέτειας του Ελληνισμού.
Παράλληλα, οφείλουμε να αποκλείσουμε και να αποστρέψουμε τη συνείδησή μας από κάθε καλλιεργούμενο φόβο, κάθε απαισιοδοξία και κάθε αρνητική επίδραση, αδιαφορώντας στις σειρήνες των κατευθυνόμενων ΜΜΕ.
Εμείς ας οραματιζόμαστε με ένταση και χαρά την επερχόμενη αναγέννηση, και ας διαδίδουμε αυτό το όραμα προς κάθε κατεύθυνση στην καθημερινή μας ζωή
Επιπλέον, χρειάζεται ενεργειακά να «δούμε» τις εξελίξεις πέρα από τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην διαπραγμάτευση (Έλληνες και ξένους, «καλούς» και «κακούς»), κατανοώντας και θεωρώντας ότι όλοι τους είναι τα πιόνια ενός ευρύτερου σχεδίου και πως, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, όλοι τους εργάζονται τελικά για το ανώτερο καλό μας!
Σας καλώ λοιπόν όλους, να συμβάλλετε με τη θετική στάση σας στην υλοποίηση του Σχεδίου, διαδίδοντας το Φως και την αισιοδοξία, προβάλλοντας με πίστη και συνειδητή βούληση το όραμα για την αίσια έκβαση της υπόθεσης του Ελληνισμού, θεωρώντας πως κάθε τι που συμβαίνει, και κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο, οδηγεί τελικά στο ανώτερο καλό μας.
Σας προσκαλώ, επίσης, να συμμετάσχετε δυναμικά στον επόμενο Ομαδικό Οραματισμό για τον Ελληνισμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, προκειμένου να δώσουμε μία αποφασιστική ώθηση στο Σχέδιο Αναγέννησης του Ελληνισμού.
Ας μείνουμε λοιπόν σταθεροί στο Φως
και το Φως θα επικρατήσει
Και ούτω γένοιτο
με εκτίμηση και αγάπη
Στάμος Στίνης
• Το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι μια μεγάλη παρέα πνευματικών ανθρώπων, που έχουν εντρυφήσει για πολλά χρόνια στην εσωτερική φιλοσοφία και πρακτική. Δραστηριοποιείται από το 1995 και έχει ως κορυφαία εκδήλωσή του τον Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, που πραγματοποιείται κάθε τρίμηνο σε on line ταυτόχρονη σύνδεση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, και περιλαμβάνει την συντονισμένη εκπομπή θετικών σκεπτομορφών για την πνευματική και κοινωνική αναβάθμιση της χώρας μας.
• Πλήρη κείμενα και βίντεο των ομιλιών του κ. Στάμου Στίνη, που πάντα προηγούνται του Οραματισμού για την Ελλάδα, καθώς και άλλες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, μπορείτε να βρείτε στο site του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ www.padisy.gr και στο blog φίλων του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ esoterikesdiadromesblog.wordpress.com
• Μέλη του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ συμμετέχουν ενεργά στη διαχείρηση του νέου site διεθνούς εμβέλειας πάνω στην επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας και Υλοποίησης Στόχων www.morphogenesissystem.com
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα