Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΑΜΦΙΠΟΛΗ... 33... ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ



Οι αριθμοί του ψηφιδωτού του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου στα περίχωρα της Αμφι-πόλης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου πολιτισμού ,στις 16/10/2014, οι διαστάσεις του εν λόγω ψηφιδωτού είναι, 4,5μ πλάτος και 3,0μ ύψος.
Όπως ήδη γνωρίζουμε ,αποκωδικοποιώντας την Ομηρική Οδύσσεια, οι δημιουργοί μας φρόντισαν με επιμέλεια τις διαστάσεις των ταφικών μνημείων [Μυκηνών και Αμφίπολης] ώστε αυτές να αποδίδουν κρυφά, επιστημονικού περιεχομένου μηνύματα μοναδικά στον πλανήτη ΓΗ.
Το έπραξαν με την ελπίδα και την γνώση πως κάποτε μετά την παρέλευση χιλιάδων ετών το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ θα διέθετε τις απαιτούμενες γνώσεις για να τα κατανοήσει.
Η κατανόηση τους από την όποια «τυχερή» ανθρώπινη γενιά θεωρητικά θα έπρεπε να ξεκινήσει μια σειρά συζητήσεων εκτιμήσεων και ερευνών μεταξύ των εμπλεκομενων επιστημονικών κλάδων για την κατάληξη στο λογικό και εύλογο συμπέρασμα της παρουσίας εξωγήινου πολιτισμού στο μακρύ παρελθόν επι της ΓΗΣ.
Ένα τέτοιο συμπέρασμα μιας ομάδος επιστημόνων διαφόρων κλάδων θα πυροδοτούσε μια σειρά αντιδράσεων και ενεργειών προς την σωστή κατεύθυνση σε παγκόσμιο επίπεδο αφού τα ίχνη των εξωγήινων πολιτισμών διαφόρων κατηγοριών βρίσκονται σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη.
Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος μέχρι σήμερα όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος της ΓΗΣ δεν έπιασε το μήνυμα ακόμη.
Εχω ονομάσει τα κρυφά αυτά μηνύματα «κωδικοποιημένη θεϊκή παρουσία». Ένας καλύτερος Όρος θα ήταν, «κωδικοποιημένη εξωγήινη παρουσία» ,αφού τελικά περί αυτού πρόκειται.

Τα μηνύματα αυτά για να γίνουν κατανοητά απαιτούν ιδιαίτερες επιστημονικές γνώσεις, που σήμερα κατέχουμε, από τους ερευνητές που θα ασχοληθούν και απελευθερωμένη σκέψη σε όλα τα επίπεδα .
Επιστήμονες με τις συγκεκριμένες γνώσεις διαθέτουμε, το πρόβλημα είναι πως κανείς από όσους εμπλέκονται στην ανασκαφή δεν θα σκεφτεί ποτέ να τους ρωτήσει.
Αγνοώ τους λόγους που συμβαίνει κάτι τέτοιο .Όλα όμως δείχνουν πως συμβαίνει. 
Πιστεύω πως καμία ειδικότητα, από αυτές που απαιτούνται ,για την αναγνώριση των μηνυμάτων ,δεν κλήθηκε στο ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου, στην Αμφι-πόλη , από τους αρμόδιους αρχαιολόγους να καταθέσει την άποψη του.
Π.χ. ένας αστροφυσικός θα μπορούσε να κληθεί από την ομάδα των αρχαιολόγων μας για να τους εξηγήσει πως οι διαστάσεις του Ψηφιδωτού ,του συγκεκριμένου μνημειου, αποδίδουν όλους τους σχετικούς αριθμούς που εμπλέκονται στην θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών.
Η πως είναι αδύνατο το 295 π.χ. να γνώριζα,ν οι αρχαίοι πρόγονοι μας, την μεγαλύτερη απόσταση του πλανήτη μας από τον Ήλιο, την ταχύτητα του φωτός ανα δευτερόλεπτο, καθώς και τον χρόνο που χρειάζεται το φως να ταξιδέψει από τον Ήλιο στη ΓΗ.
Το ίδιο θα μπορούσε να είχε συμβεί με ένα μοριακό ,βιολόγο γενετιστή. Η κατάθεση του θα αφορούσε τον ανθρωπινό γενετικό κωδικα και τις πιθανότητες οι αριθμοί που σχετίζονται, με τα άμεσα χαρακτηριστικά του να υπάρχουν στο παρόν μνημείο, τυχαία.
Ιδιαίτερα ,όταν τα χαρακτηριστικά του γενετικού μας κωδικα αφορούν την επιστήμη της νάνο-τεχνολογίας και την χρήση ηλεκτρονικών μικροσκοπίων, γνώσεις που αποκτήθηκαν από το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ τα τελευταία χρόνια.
Ποιος αλήθεια μπορούσε να γνωρίζει πριν 2300 χρόνια ότι η απόσταση μεταξύ των αόρατων, [6] δισεκατομμυρίων χημικών ενώσεων [γράμματα], που αποτελούν τον γενετικό μας κωδικα είναι 3,3 angstroms* ;;; 
*μονάδα μέτρησης νάνο-αποστάσεων . 
Η για τον ίδιο λόγο ποιος μπορούσε να γνωρίζει τον αριθμό των αόρατων «γραμμάτων» [3+3 δις]** σε κάθε μια από τις δυο έλικες;;;
**χρειάστηκε να μετρήσει ολόκληρος ο πλανήτης το 2000 μ.χ. για να βρούμε άκρη.
Η το τελικό τους μηκος, μέσα στο αόρατο κύτταρο [198 εκ. του μέτρου].
Δεν καλέσαμε ούτε ένα μαθηματικό, να μας εξηγήσει την απόδοση του [π=3,1428] και [Φ=1,618 ] από τις διαστάσεις των εν λογω μνημείων, πριν χιλιάδες χρόνια, αβίαστα και επαναλαμβανόμενα . 
Αυτό που συμβαίνει στο χώρο της αρχαιολογικής έρευνας, στην πατρίδα μας, είναι εγκληματικό.
Η Ελλάδα χάνει πόρους, αν μη τι άλλο ,από την συγκεκριμένη συμπεριφορά ορισμένων μικρονοων «επιστημόνων».
Αυτό όμως αποτελεί ύβρη και τιμωρείται ανάλογα, εν ζωή και μετά θάνατο, όπως μας διδάσκει ο Όμηρος στην Οδύσσεια.
Ας το έχουν υπ’οψιν τους οι εμπλεκόμενοι στις συγκεκριμένες ανασκαφές.
………………………….
33
Από πού προκύπτει ο αριθμός των [3+3 = 6] δις «γραμμάτων» στο ψηφιδωτό της Αμφι-πόλης ;;;
Το πλάτος του ψηφιδωτού χωρίς τους Μαιάνδρους είναι 3,3 μ [4,5-0,6 -0,6 = 3,3μ]
Το ύψος του ψηφιδωτού είναι [3,00μ] χωρίζοντας έτσι τον μήκους [6,00] μέτρων δεύτερο θάλαμο σε δυο χώρους των τριών μέτρων έκαστος [3+3]
Η απόσταση από την είσοδο των σφιγγών έως το τέρμα του τρίτου θαλάμου είναι [16,5μ] δηλαδή [6+6+4,5 = 16,5μ] 
Ο ροδακας στο ταβανι του θαλαμου μας δινει το αριθμο [33] με το ιδιο σκεπτικο που μας τον δινει 
[16,5 Χ 2 = 33] η αν θέλετε [165/5 = 33]
Τέλος, ο ρόδακας στο ταβάνι του θαλάμου μας δίνει το αριθμό [33] με το ίδιο σκεπτικό που μας τον δίνουν και τα σύμβολα στην αίθουσα του θρόνου της Κνωσού [3ε]
Στις Μυκήνες ;;; 
Οι σειρές των κυβόλιθων που αποτελούν τον θόλο του μνημειου είναι [33].
Οι διαστάσεις της πρόσοψης του δόμου αποδίδουν το [33] για ακόμη μια φορά [10,5+6+10,5+6 = 33μ]
Η κορυφή του κεφαλαίου [δέλτα] χωρίζει την [6] έξι μέτρα μήκους άνω πλευρά του ορθογώνιου παραλληλογράμμου που αποτελεί την πρόσοψη του δόμου σε δυο τριάρια [3+3]
Στην Οδύσσεια ;;; 
Οι «ταυτότητες» των δυο πρώτων λέξεων της μας δίνουν τον μαγικό αριθμό [3+3]
Ανδρα=156[3] …….μοι = 120[3]
Ο αριθμός [33] αποκαλύπτει επίσης την απόσταση των «γραμμάτων « μεταξύ τους [3,3 angstroms] .
Το γεγονός πως κάθε 10 angstroms δηλαδή [10 Χ 3,3 = 33 ] η διπλή έλικα διπλώνει σχηματίζοντας τα 8αρια που βλέπουμε στις φωτογραφίες της .
Και τέλος μας αποκαλύπτει την σειρά ακεραίων του [3] που αποδίδει τον χρυσό αριθμό Φ = 1,618. Τον συμπαντικό συντελεστή δόμησης του ανθρωπινου σώματος και όχι μόνο.
Η σειρά ακεραίων αριθμών του [3] 
3-3-6-9-15-24-39-63-102-165-267-432-699-1131-1830-2961-4791 κοκ
Από τον λόγο 699/432 και μετά όλοι οι λόγοι αποδίδουν τον χρυσό αριθμό Φ = 1,618.
Τα μαθηματικά δεδομένα της σειράς είναι .
Α1=3
Α2=3
Α1+α2 = α3
Α2+α3 =α4
Α3+α4 = α5
Α4+α5 =α6
Κοκ.
Το κωδικό όνομα του πλανήτη μας στο γαλαξία είναι Ιθάκη 33 σύμφωνα με τον Όμηρο.
Και τέλος ,η πρώτη προσπάθεια επικοισμου του πλανήτη μας από τους Αργειους με την μέθοδο της στοχευμενης συνειδητής Πανσπερμίας * έγινε πριν 3,3 δισεκατομμύρια χρόνια.
* Δικός μου Όρος.


Basil Lykiardopoulos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα