Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

15 συμβουλές ζωής

15 ρήσεις που κατευθύνουν τη ζωή μου

Αν και είναι δύσκολο να έχεις έμπνευση και καθοδήγηση συμπυκνωμένη σε μια μικρή πρόταση, προσπαθώ να το κάνω  αυτό τακτικά, μικρές και σύντομες σκέψεις που τις κάνω τρόπο ζωής.

 Εδώ είναι δεκαπέντε που με καθοδηγούν καθώς έρχονται απευθείας από την εμπειρία της ζωής μου.

 Όταν τρέχω πίσω από αυτό που νομίζω ότι θέλω, οι ημέρες μου γίνονται αφόρητες από στρες και άγχος. Αν σταθώ υπομονετικά στην θέση μου, αυτό που χρειάζομαι έρχεται σε μένα, χωρίς πόνο. Από αυτό καταλαβαίνω ότι αυτό που θέλω επίσης με θέλει, με ψάχνει το προσελκύω. Υπάρχει ένα σπουδαίο μυστικό εδώ για όποιον μπορεί να το αντιληφθεί. 

Άκουσε τη καρδιά σου και έλα σ’επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό ώστε ν’ αποκτήσεις πρόσβαση σε μια απεριόριστη δύναμη και χαρά που υπάρχει μέσα σου. 


Έχεις ακούσει την φωνή που βγαίνει από τη καρδιά σου; Πιστεύεις στην αλήθεια σου; Έχεις βρει μέσα σου το σημείο της ασφάλειας και της ηρεμίας; Έχεις νιώσει τα πραγματικά σου αισθήματα; Η ζωή έχει το νόημα που εσύ αποφασίζεις να της δώσεις.

 Η ζωή είναι πολύ μικρή για να επιτρέπεις στους άλλους να σου κλέψουν την χαρά και την γαλήνη από μέσα σου. 

Η διαδικασία του NLP λένε ότι είναι μια διαδικασία στο μυαλό. Τελικά είναι μια διαδικασία στη καρδιά. Δες με την καρδιά σου και ο κόσμος θα αλλάξει μαγικά. 

Μην περιμένεις από τους άλλους να συμπεριφερθούν με τον τρόπο που εσύ θέλεις, για να είσαι χαρούμενος. Συνειδητοποίησε ότι μόνος ελέγχεις την ευτυχία και αυτό είναι μια επιλογή ασχέτως με το τι κάνουν οι άλλοι. 

Για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, δώσε προσοχή σε ό, τι συμβαίνει γύρω σου. Να είσαι περίεργος. Παρατήρησε πώς οι σκέψεις σου για τον εαυτό σου, για τους άλλους και σχετικά με αυτό που άλλοι μπορεί να σκέφτονται, μπορούν να επηρεάσουν αυτά που είσαι σε θέση να επιτύχεις. 

Υιοθέτησε την Φυσιολογία και Ψυχολογία του νικητή. Στο μυαλό σου, θα πρέπει να έχεις σκέψεις (εικόνες, ήχοι, συναισθήματα, γεύσεις και μυρωδιές) για την επίτευξη του αποτελέσματος που επιθυμείς, υιοθετώντας παράλληλα μια φυσιολογία του ότι έχεις ήδη επιτύχει.

 Ή θα είσαι δυστυχισμένος ή θα είσαι ευτυχισμένος. Η ενέργεια που θα καταβάλεις για το ένα ή το άλλο είναι ακριβώς η ίδια.

 Μην κρατάς πράγματα και συναισθήματα για ιδιαίτερες στιγμές και περιστάσεις… κάνε την κάθε μέρα σου να είναι μια ιδιαίτερη περίσταση! 

Αισθάνεσαι ότι είναι δύσκολο να βρεις κάτι για να είσαι ευγνώμων; Μπορείς πάντα να ξεκινήσεις από τα βασικά … «Σε ευχαριστώ για αυτή την ανάσα που μου δίνει ζωή». 

Πάντα να εμπιστεύεσαι την δύναμη της αντίληψης και της διαίσθησης σου. Όταν καθοδηγείσαι από αυτά, θα κατευθυνθείς προς το μέγιστο καλό σου.

 Είναι εντάξει να μην έχεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς.. συνέχισε το ταξίδι σου, εμπιστεύσου την εξέλιξη και οι απαντήσεις θα έρθουν. 

Η μαγεία ήταν πάντα μέσα σου.. μην ψάχνεις αλλού! 

Κάθε κατάσταση που βιώνουμε στην ζωή μας, έρχεται να μας διδάξει κάποια πράγματα και δεν πρόκειται να φύγει μέχρι να τα μάθουμε… 

manolisischakis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα