Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

10 αλήθειες για την ζωή

mother-and-daughter-smiling


Γράφει η Αρφαρά Μαρία

1. Στην ζωή οτι δίνεις, παίρνεις! Δίνεις κακία, αδιαφορία, μίσος; αυτο θα εισπράξεις στο τέλος!
2. Η ζωή είναι μικρή!!! Ας μην κρατάμε κακίες!! Mαθε να συγχωρείς και να προχωράς!! είναι ο μόνος τρόπος για να νιώθεις απελευθερωμένος!!
3. Η ζωή είναι σαν ένα κέρμα!! και είναι δικό σου!!! Μπορείς να το ξοδέψεις μονο μια φορά και οπως θές εσυ!! Μην επειρεαστείς απο κανέναν!!! Βασίσου στο ενστικτό σου και προχώρα...
4. Ο κόσμος θα έχει πάντα να λέει ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα... Γιαυτό μην δίνεις σημασία... Η καλύτερη απάντηση είναι η αδιαφορία...

5. Χαμογέλα!!στην ταμία του σουπερμάρκετ, δώσε προτεραιότερα σε έναν οδηγό!!! Κάνε ενα κομπλιμέντο σε μία φίλη!!!Πες ευχαριστώ!!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχει ευγένεια!!! Ανεβάζει την διάθεση , δίνουμε και εισπρατουμε χαρά!!

6. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε βλεπουν ανταγωνιστικά και δεν θα χαίρονται με την επιτυχία σου!! Για να καταλάβεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι , άνοιξε μια επιχείρηση ή μάθε μια τέχνη και δες ποιοί θα σε στηρίξουν!!!
7. Εκφρασε τα συναισθήματα στους αγαπημένους σου ανθρώπους πρίν είναι αργά!!! πες σαγάπώ , δώσε μια αγκαλιά!!!

8. Να πηγαίνεις στον παππού και στην γιαγιά σου όσο συχνά μπορείς!! Οι ανθρωποι στην τρίτη ηλικία ζουν για να εγγόνια και τα δισέγγονα τους, Είναι η μόνη τους χαρά!!! Μην τους στερείς την παρουσία σου, χρειάζονται αγάπη.

9. Μίλα με πράξεις , οχι μονο με λόγια!! Πριν η σχέση σου γίνει ανάμνηση!
10. Οταν φτάσεις 50 , θα μετανιώσεις για όνειρα που δεν πραγματοποιησες , για ευκαιρίες που έχασες..... Γιαυτό Ρίσκαρε!!! Ζήσε!!!!!




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα