Κυριακή 10 Μαΐου 2015

The World's Biggest PAC-MAN - Παίξε το μεγαλύτερο PAC-MAN του κόσμου!

 
Η Soap Interactive, σε συνεργασία με τη Microsoft και τη Namco Bandai κατασκεύασαν το μεγαλύτερο παιχνίδι Pac-Man του κόσμου!! Μπορεί να παιχτεί από οποιονδήποτε browser και δεν χρειάζεται κατέβασμα στον υπολογιστή μιας και είναι φτιαγμένο σε HTML5.

Πραγματικά το δοκιμάσαμε και λιώσαμε με τις ώρες να παίζουμε σε αυτό το αχανές παιχνίδι με τις χιλιάδες διαφορετικές πίστες, που αν μη τι άλλο, πολλές από αυτές είναι πάρα πολύ δύσκολες για να βγουν.


Το παιχνίδι μπορείς να το ξεκινήσεις σας guest player ή να κάνεις login μέσω facebook. Ενώ διαλέγεις μια πίστα για να παίξεις, μπορείς να μεταπηδήσεις σε άλλη βγαίνοντας από τις κλασικές εξόδους που έχουμε γνωρίσει στο δημοφιλές παιχνίδι. Με λίγα λόγια όλες οι πίστες συνδέονται μεταξύ τους σαν ένα ενιαίο Pac-man.

Διαθέτει πληθώρα στατιστικών, όπως πόσες φορές παίχτηκε μια συγκεκριμένη πίστα, πόσες τελίτσες φαγώθηκαν και πόσες φορές έχει ολοκληρωθεί η κάθε πίστα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε και να προσθέσετε την δική σας αλλόκοτη πίστα στο πάνελ των χιλιάδων που υπάρχουν. Εξάλλου, οι περισσότερες είναι φτιαγμένες από χρήστες του παιχνιδιού. Εμείς σας ευχόμαστε καλό λιώσιμο! Με το παρακάτω download link, θα μεταφερθείτε στο παιχνίδι.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα