Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ SEX SHOP ΓΙΑ ΤΙΣ…ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

Φοτο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά καταπληκτική είδηση ότι στην ιερή πόλη των μουσουλμάνων, την Μέκκα, άνοιξε πρόσφατα ένα κλασσικό κατάστημα… πορνό, σύμφωνα με τα πρότυπα όπως αναφέρεται των ομοειδών καταστημάτων του Άμστερνταμ όπου ευδοκιμεί αυτό το «είδος», μας μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet, η οποία επικαλείται την αραβική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, Alyaoum24.com.

Το εντυπωσιακό στην είδηση αυτή είναι ότι σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, το άνοιγμα ενός τέτοιου καταστήματος στην ιερή πόλη του προσκυνήματος εκατομμυρίων μουσουλμάνων δεν είναι ασύμβατη με τον ισλαμικό νόμο, την γνωστή μας Şeriat, (Σαρία), με τον οποίο κυβερνάται η Σαουδική Αραβία όπου βρίσκεται η Μέκκα. Μάλιστα στο κατάστημα αυτό στην Μέκκα που αναμένεται να κάνει «χρυσές» δουλειές, θα υπάρχουν «προϊόντα» γνωστών ολλανδικών και γερμανικών εταιρειών του είδους, όπως η γερμανική Beate Uhse κ.α.


Ο Άραβας επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του sex shop, Abdelaziz Aouragh, σε δηλώσεις που έκανε στην αραβική ιστοσελίδα τόνισε πως,…δόξα στον Αλλάχ, είναι πολύ αισιόδοξος ότι το κατάστημα του θα πάει πολύ καλά και θα έχει μεγάλο αγοραστικό κοινό. Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα από το κατάστημα αυτό όπου εκτίθενται τολμηρά ενδύματα άλλα ειδή της…πορνογραφικής βιομηχανίας.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα