Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Eurogroup και συμβούλιο του ΟΗΕ για τον πανηγυρισμό Σπανούλη, ζητάει ο Γιαννακόπουλος!

-Bomba-D-Giannakopoulou-Apokhoro-apo-ton-PAO
Την κατεπείγουσα σύγκληση τόσο του Eurogroup όσο και του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αιτήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με πολυσέλιδο υπόμνημα που απέστειλε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Είχε προηγηθεί η χθεσινή συγκινητική έκκλησή του από το παρκέ του ΟΑΚΑ για άμεση σύγκληση υπουργικού συμβουλίου από τον Αλέξη Τσίπρα με σκοπό να ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις για την πάταξη του νοσηρού φαινομένου των πανηγυρισμών των αθλητών.
Στην επιστολή που απέστειλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί σε περίπτωση που διαπιστώσει πως δεν είναι ικανή να τα βάλει με την αιώνια μάστιγα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τους πανηγυρισμούς.
Ακολουθεί χαρακτηρισμό απόσπασμα της επιστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Τα ψέματα κύριοι της κυβέρνησης τελειώσαν.
Το νοσηρό και επανειλλημμένο φαινόμενο των καλαθοσφαιριστών που προβαίνουν σε ανήκουστους και αναίτιους πανηγυρισμούς κάθε φορά που βάζουν ένα καλάθι πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Τα χέρια των ελεεινών καλαθοσφαιριστών που τολμάνε να ακουμπάνε τα αυτιά τους μη σεβούμενοι τους συμπολίτες μας που δεν έχουν, πρέπει επιτέλους να κοπούν.
Ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού οφείλετε να λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου οι πανηγυρισμοί να αντικατασταθούν άμεσα με άλλες συμπεριφορές που δεν προκαλούν το κοινό αίσθημα όπως είναι το χαμόγελο σε στάση προσοχής ή η προσευχή στον Ύψιστο.
Το βράδυ του Σαββάτου κάλεσα την κυβέρνησή σας να προβεί σε δραστικές λύσεις στο ζήτημα.
Πίστευα ειλικρινά ότι τα αντανακλαστικά σας θα ήταν αντάξια των περιστάσεων.
Μέχρι στιγμής δεν είδαμε ούτε ένα διάγγελμα για την χυδαία χειρονομία του Σπανούλη από τον κύριο Τσίπρα.
Ομολογώ πως με απογοητεύσατε.
Εάν δεν μπορείτε να τα βάλετε με την μάστιγα των πανηγυρισμών, να υποβάλετε την παραίτησή σας και να προκηρύξετε εκλογές.
Ευχόμενος ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης βδομάδας θα έχετε συγκαλέσει εκτάκτως όλα τα κυβερνητικά όργανα για το φλέγον θέμα Σπανούλη, επανέρχομαι με νέο αίτημα για διεθνή (αυτή τη φορά) αντιμετώπιση του θέματος.
Ζητώ προσωπικά από τον κύριο Τσίπρα να προέβει σε όλα τα δέοντα ώστε εντός των επομένων ημερών να γίνει έκτακτο Eurogroup και συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ για το θέμα.
Αναμένω δραστικές ενέργειες εκ μέρους σας και όχι άλλα παχιά λόγια για ρήξεις και τομές στον χώρο του αθλητισμού».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα