Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αηδιαστικό κολαστήριο η Κως


Πλήθος θετικών σχολίων έχει προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail που ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι το θέαμα Βρετανών τουριστών που έρχονται να μπεκρουλιάσουν στην Κω χαλάει την αισθητική των Σύρων προσφύγων και των κατοίκων του νησιού.

"Πόσους περισσότερους τουρίστες αντέχει η Κως; Προσφυγική μιζέρια καθώς χιλιάδες άνθρωποι που άφησαν τις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας για να σωθούν από τους τζιχαντιστές κινδυνεύουν τώρα από την απανθρωπιά των Ευρωπαίων τουριστών. Ποιος θα τους σώσει από αυτούς;" αναρωτιέται το βρετανικό ταμπλόιντ, προκαλώντας ενθουσιασμό με την ευαισθησία του.

"Την ώρα που πρόσφυγες περιπλανιούνται παρατημένοι στην τύχη τους και κοιμούνται σε χαρτόκουτα στις παραλίες, οικογένειες Βρετανών τούς ζητάνε να στέκονται όρθιοι και να κάνουν σκιά στα ασπρουλιάρικα παιδιά τους για να μην καούν από τον ελληνικό ήλιο", συνεχίζει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός Σύρου πρόσφυγα, οι Βρετανοί αγοράζουν σουβλάκια, τυροκαυτερές και κολοκυθοκεφτέδες και τα κουνάνε επιδεικτικά μπροστά στους πεινασμένους πρόσφυγες λίγο πριν τα τσακίσουν μαζί με 28 κουτάκια μπύρας.



"Μοναδική όαση ελπίδας οι κάτοικοι της Κως που επιμένουν να μαγειρεύουν και να μοιράζονται τη ζωή τους στο νησί με τους πρόσφυγες", καταλήγει η εφημερίδα.

Ήδη αρκετά ελληνικά νησιά που έχουν πληροφορηθεί την κατάσταση ζητάνε από τον δήμαρχο της Κως να τους στείλει μερικές βάρκες με Σύρους, ώστε να χαλάσουν οι διακοπές όλων των σκατόψυχων Βρετανών που δηλώνουν αηδιασμένοι με το θέαμα των προσφύγων και να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη κάθε φορά που κάποιος Βρετανός διαμαρτύρεται για την ύπαρξη άλλων ανθρώπων γύρω του, να του φορτώνουν με το ζόρι έναν Σύρο πρόσφυγα στο δωμάτιο, τον οποίο θα είναι υποχρεωμένος να συντηρεί φροντίζοντας να μην του λείψει τίποτα.

Αν δεν του αρέσει μπορεί πάντα να ξεκουμπιστεί και να πάει από εκεί που ήρθε.

Άντε στα τσακίδια πια με τον κάθε υπάνθρωπο.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Αν θέλει να προκόψει ποτέ αυτός ο τόπος πρέπει επειγόντως να αδειάσει από εγχώριους και ξένους φασίστες που έχουν το θράσος να πουλάνε ευρωπαϊκό πολιτισμό. Να μας αφήσουν μόνους μας με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Μόνο τότε θα γίνουμε Ευρώπη.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα