Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

η ΓΗ μας ΦΩΝΑΖΕΙ πως ΕΡΧΕΤΑΙ ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ




Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που φαίνεται πως αποδεικνύουν ότι η Μητέρα Γη αλλάζει τους κραδασμούς της. Η Συχνότητα Συντονισμού της Γης έχει πηδήσει από το 7,82 Hertz σε σχεδόν 14 Hertz. Πριν από λίγες ημέρες, η συχνότητα Schumann έφτασε τα 16.5 Hertz. 

Σύφωνα με το ufosightingshotspot, αυτή η συμπεριφορά της γης αποδεικνύει ότι η ίδια αλλάζει. Επιταχύνει κυριολεκτικά γρήγορα! Αυτό σημαίνει, παράλληλα, πως επηρεάζεται και η συχνότητα του ανθρώπου. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, φαίνεται να έχουν υπάρξει κοσμογονικές αλλαγές στον πλανήτη: ένα γιγαντιαίο άλμα στην ανθρώπινη εξέλιξη.

Υποστηρίζεται πως αυτό το φαινόμενο, της γρήγορης αναπροσαρμογής της συχνότητας Schumann, συμβαίνει κάθε 3.600 χρόνια.



Λέγεται ότι ένα άγνωστο πλανητικό σώμα (Πλανήτης X / Νιμπίρου) επιστρέφει κάθε 3.600 χρόνια. Εκτιμήσεις υπολογίζουν ότι όταν ο Νιμπίρου εισέλθει σε επίπεδο τροχιάς της Γης, θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στη μαγνητόσφαιρα, το οικοσύστημα, αλλά και το συνολικό περιβάλλον του πλανήτη της Γης, δημιουργώντας μαζική καταστροφή και το χάος.

Τους τελευταίους μήνες πολλά έχουν γίνει (σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων κλπ) και πολλά περισσότερα έχουν γραφτεί σχετικά.

Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο σπεύδουν να δημιουργήσουν τράπεζες σπόρων, φτιάχνουν καταφύγεια, κάνουν στρατιωτικές ακήσεις υπερπαραγωγή, παρακολουθούν το διάστημα περισσότερο από κάθε άλλη φορά και η NASA κλείνει τις κάμερες όταν δεν την συμφέρει. Μήπως οι κυβερνήσεις ξέρουν κάτι περισσότερο και μας το κρύβουν;

Μήπως η ίδια η Γη με τον τρόπο της, μας λέει πως κάτι μεγάλο θα συμβεί, ή συμβαίνει; 

Μήπως όλα αυτά σημαίνουν μια κραυγή της Γης, ότι πλησιάζει ο 12ος Πλανήτης; 

Πόσο πιθανό είναι η συνεχιζόμενη αλλαγή στην δόνηση της Γης να οφείλεται στην άφιξη αυτού του πλανητικού σώματος; Είναι τυχαίο το γεγονός ότι η δόνηση/συχνότητα της Γης επιταχύνεται και φαίνεται να συμβαίνει κάθε 3.600 χρόνια, που είναι ίδιο με την τροχιά του λεγόμενου Πλανήτη Χ ή Νιμπίρου, κάθε 3.600 χρόνια; 


diadrastika

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα