Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Πώς τα αρωματικά χώρου σας σκοτώνουν!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για How Air Fresheners Are Killing You? After Reading This You Will Never Use Air Fresheners Again!
Τα τεχνητά αρωματικά χώρου, είτε είναι σπρέι, θυμίαμα, οσμές που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρικό ρεύμα, και ούτω καθεξής, μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία.
Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τα παιδιά και τις εγκύους. Αυτά τα αποσμητικά γίνονται από χημικές ουσίες που μπορεί να συσσωρεύονται στο σώμα για χρόνια, και να οδηγήσουν σε διάφορες ασθένειες. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι συχνές ζάλες, κρυολογήματα, χαμηλή ανοσία και ούτω καθεξής.
Σε ορισμένα αποσμητικά, υπάρχουν μεγάλες ποσότητες φθαλικών ενώσεων, που βρίσκονται στις λεγόμενες φυσικές μυρωδιές. Οι φθαλικές ενώσεις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τις έγκυες γυναίκες, επειδή μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην ανάπτυξη του βρέφους. Επιπλέον, μπορεί να είναι καρκινογόνες και επιβλαβείς για τους πνεύμονες και την αναπνοή.

Το 1-4 διχλωροβενζόλιο είναι μία από αυτές τις χημικές ουσίες, και βρίσκεται στα περισσότερα αποσμητικά χώρου. Επηρεάζει τους υποδοχείς στη μύτη και εξαλείφει την οσμή.
Αυτό γίνεται σκόπιμα για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του φρέσκου αέρα. Όταν η μυρωδιά των αποσμητικών χώρου εισπνέεται, η μύτη δεν μπορεί να εντοπίσει άλλες μυρωδιές τόσο καλά.
Κάποια αρώματα έχουν άλλα επιζήμια συστατικά. Μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγές στη ροή του αίματος, την αρτηριακή πίεση, τη διάθεση, είναι αιτία πονοκεφάλων, κ.λπ. Ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων με άσθμα αναφέρουν αυτά τα αποσμητικά ως έναυσμα των κρίσεων άσθματος.
Αν έχετε συνηθίσει τα τεχνητά αποσμητικά ή τα χρειάζεστε πραγματικά, διαβάστε την ετικέτα και διαβάστε σχετικά με τα συστατικά πριν τα αγοράσετε.
Αν γνωρίζετε, επιλέξτε το πιο φυσικό αποσμητικό. Επίσης, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς τρόπους για να πάρετε φρέσκες, όμορφες μυρωδιές, όπως φλούδα πορτοκαλιού, λεμονιού, φυσικά φυτά και άνθη, λεβάντα, μέντα, χαμομήλι και πολλά άλλα. Μην ξεχάσετε να ανοίγετε συχνά τα παράθυρα, για να παρέχετε φρέσκο ​​αέρα στα δωμάτια. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα