Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η Ζωή μας όλη


Πρωτοφανές σκηνικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι μπροστά στη Βουλή, ενώ ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της φρίκης που βίωσε ένας ταξίαρχος της Αστυνομίας στα χέρια της αδίστακτης Προέδρου, σύμφωνα με τα έγκυρα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σφυροκοπούσε λεκτικά επί ώρες έναν ανυπεράσπιστο ταξίαρχο, ο οποίος προσπάθησε διακριτικά με 28 κλούβες να ανακόψει την πορεία αφιονισμένων εργαζομένων και συνταξιούχων από το χώρο της Υγείας που απειλούσαν να μπουν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το Μέγαρο Μαξίμου και να τα κάνουν Κούγκι.

Όπως ήταν φυσικό, η πρωτοφανής κίνηση της Προέδρου της Βουλής έκανε το γύρο του κόσμου, με τα διεθνή μέσα να μιλούν για απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας και μονομερή ενέργεια που περιπλέκει τις διαπραγματεύσεις και καθιστά τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους σχεδόν αδύνατη.

Στο πλευρό του άτυχου αστυνομικού τάχθηκε αμέσως ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αποκάλυψε στο Mega ότι ο Αλέξης Τσίπρας τού είχε εκμυστηρευτεί πως θέλει να ξεφορτωθεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά δεν της το λέει γιατί φοβάται μήπως η Περιστέρα βρεθεί σε κανά χαντάκι.

Παρόλα αυτά, όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε τη σιωπή τους επικρίνοντας δημόσια τις ανορθόδοξες τακτικές που ακολουθεί η Πρόεδρος της Βουλής και το σχέδιό της να σαμποτάρει την καλοκουρδισμένη κυβερνητική μηχανή του ΣΥΡΙΖΑ.



Εν τω μεταξύ, όλοι κριτικάρουν τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντι στον αστυνομικό που «απλά ακολουθούσε εντολές» και είχε αποκλείσει το δρόμο μπροστά από τη Βουλή με κλούβες των ΜΑΤ αλλά δε βρέθηκε ούτε ένας να κριτικάρει το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα τα ΜΑΤ – που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οτιδήποτε κι αν κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος της Βουλής, παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ως προσχεδιασμένο σόου κι ό,τι γίνεται για το θεαθήναι. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ακολουθεί δική της ατζέντα κι έχει προσωπικές φιλοδοξίες. Λες και ο Πρόεδρος της Βουλής είναι μόνο για να βαράει το κουδούνι στις συνεδριάσεις.

Καλά αυτοί δεν την αποκαλούσαν κομματικότερη του κόμματος; Τώρα έγινε η παραφωνία του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί; Επειδή αρνείται να κάνει κωλοτούμπα; Επειδή απαιτεί οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί για όσους πολίτες θέλουν να διαμαρτυρηθούν; Τόσο πολύ συνηθίσαμε την αστυνομοκρατία; 

Υπάρχουν πολίτες που δε χαίρονται ένα από τα λίγα καλά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την αποσυμπίεση του κέντρου από τους μπάτσους; Προφανώς και υπάρχουν. Τα κανάλια και η προηγούμενη κυβέρνηση που εμφάνιζαν την αστυνομική βία ως ωδή στη Δημοκρατία, ενώ τώρα χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως αντιδημοκρατική.

Θλιβεροί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δε τολμάνε να αγγίξουν θέματα, όπως η Αστυνομία, και βολτάρουν στα κανάλια - που θα διέλυαν – απολογούμενοι συνεχώς και για τα πάντα. Αυτή τη φορά βρέθηκαν να απολογούνται και να κατακρίνουν την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Είναι χέστηδες και μίζεροι.

Όσα είπαν δεν είναι καν άξια αναφοράς. Είναι απλώς παράσημα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και ο κόσμος το βλέπει. 

Δεν είμαστε στο 2010. Υπάρχει κόσμος που έχει ξυπνήσει και δε μασάει από φτηνή προπαγάνδα.

Υπάρχει κόσμος που θέλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει αυτό για το οποίο την ψήφισε.

Κι αυτό ακριβώς θα κάνει. Είμαι σίγουρος.


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα