Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αφαιρέστε τα σημάδια ακμής για πάντα

Οι αντιαισθητικές ουλές της ακμής επηρεάζουν και την αυτοπεποίθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μια συνταγή που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις ουλές της ακμής για πάντα.
αφαίρεση της ακμής-ουλές-για πάντα

Συστατικά:
  • 4 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 4 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 3 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι
Προετοιμασία και χρήση:
Αναμίξετε τα συστατικά. Απλώνετε μερική από την επουλωτική κρέμα μια φορά την εβδομάδα, κατά προτίμηση το βράδυ. Εφαρμόστε την άμεσα στις ουλές και αφήστε την για 15-30 λεπτά.
Ο χυμός λεμονιού είναι πλούσιος σε L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), το οποίο είναι ένα φυσικό στυπτικό που ξεραίνει οποιαδήποτε ακμή και δίνει μία αστραφτερή χροιά στο δέρμα.
Το μέλι έχει ενυδατική δράση και θα θρέψει ακόμα και τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σας. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα αφήστε την κρέμα για μόλις 15-30 λεπτά, και το δέρμα σας θα προσαρμόσει την επίδρασή της, μπορείτε να την αφήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Αυτή η σπιτική κρέμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Θεραπεύει τις ουλές και αφαιρεί την ακμή μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αν είχατε πληγές  για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν έχουν επηρεάσει μεγάλες περιοχές του δέρματός σας, να έχετε υπομονή, η θεραπεία θα διαρκέσει μόνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα ορατά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα