Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Να τολμάς

Na Tolmas1
Στο πλαίσιο των αλλαγών που συμβαίνουν σήμερα, προχώρα και εσύ σε ατομικό επίπεδο σε συνειδητές αλλαγές στη ζωή σου. Η ζωή θέλει τόλμη και η εποχή το επιβάλλει.
Να τολμάς να εκθέτεις τη γνώμη σου, να εκφράζεις το παράπονό σου, τις ανάγκες σου και να διεκδικείς τα θέλω σου. Να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Να αποδέχεσαι τις αδυναμίες σου και να μην ντρέπεσαι για τις ατέλειές σου. Να αντικρίζεις τους φόβους σου.
Να χαμογελάς συχνά, να συναισθάνεσαι περισσότερο τους συνανθρώπους σου και να δίνεις βοήθεια σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις και χωρίς καν να σ’ το ζητήσουν.

Να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες. Να διαβάζεις ακόμα και πράγματα που φαίνεται ότι αντιτίθενται σε όσα γνωρίζεις μέχρι τώρα, να σπας τη ρουτίνα σου, να ανατρέπεις το πρόγραμμά σου για να απολαμβάνεις κάτι που λαχταράει η καρδιά σου.
Να πηγαίνεις πέρα από αυτά που μπορείς και να πειραματίζεσαι και με άλλα που δε γνωρίζεις. Να δείχνεις εμπιστοσύνη. Να εκφράζεις ενθουσιασμό, να φέρεσαι αυθόρμητα και να παίζεις σαν παιδί. Να λες «σ’ αγαπώ». Να ονειρεύεσαι. Να κάνεις αλλαγές. Να ζεις με πάθος.
Να τολμάς να είσαι πρωτοπόρος. Να αφήνεις πράγματα και καταστάσεις πίσω σου και να ευχαριστιέσαι την αλλαγή.
Να τολμάς να βλέπεις θετικά και να βλέπεις μπροστά. 
Να Τολμάς να Είσαι  ο Εαυτός σου, σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε εποχή!
 πηγή: Από το βιβλίο Ενόρασις, Χρύσα Ευαγγέλου, Εκδόσεις Οσελότος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα