Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Οι καπνιστές να μην το κάνετε ποτέ αυτό! Να γιατί θα πρέπει να μην καπνίζετε αμέσως μετά το γεύμα σας!!!

Οι καπνιστές κάνουν πάντα ένα τσιγάρο μετά από ένα γεύμα. Ο καπνός δεν συνιστάται σε κάθε περίπτωση, αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος μετά το φαγητό.  Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αν καπνίζετε αμέσως μετά το γεύμα, η ζημιά που προκαλείτε στο σώμα σας είναι ίση με 10 τσιγάρα ταυτόχρονα.
καπνιστές-ποτέ-do-αυτό-εδώ-είναι-γιατί-θα-πρέπει-δεν-καπνός-δεξιά-μετά-σας-γεύμα
Ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα αυξάνεται. Επίσης, το κάπνισμα επηρεάζει ιδιαίτερα την επιδείνωση του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου.  Το πεπτικό σύστημα ενεργεί σε ολόκληρο το σώμα, και η νικοτίνη δεσμεύει το οξυγόνο του αίματος, το οποίο στη συνέχεια απορροφάται πιο εύκολα.
Extra tip.. τι δεν πρέπει να κάνετε μετά από ένα γεύμα:

Τα φρούτα συνήθως υποβάλλονται σε επεξεργασία στο σώμα αμέσως, αλλά μόνο εάν τα τρώτε ξεχωριστά, γι 'αυτό συνιστούνται ως σνακ.
Αλλά εάν τα τρώτε αμέσως μετά από ένα γεύμα, παραμένουν στο σώμα λόγω της τροφής που έχετε προηγουμένως καταναλώσει και πυροδοτούν τις τοξίνες στο στομάχι, που επηρεάζουν τη δημιουργία της κυτταρίτιδας. 
Έτσι τρώτε φρούτα με άδειο στομάχι ή δύο ώρες μετά το γεύμα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα