Σήμερα πήρα -για μια ακόμα φορά- την κα Χρυσοβελώνη να μάθω τι απέγινε το μέηλ που της έδωσε να δώσει στον κο Καμμένο

Η κα Χρυσοβελώνη -για μια ακόμα φορά- ήταν βιαστική, γιατί ήθελε να πάει… στην εκκλησία!
Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή, μου λέει.
Πότε; τη ρωτάω. Έτσι μου λέτε αλλά δεν με παίρνετε.
Έχουμε άλλα πολλά πάνω από το κεφάλι μας, όχι τους χημικούς αεροψεκασμούς.
Λάθος, της λέω. Μόνο χημικούς αεροψεκασμούς έχουμε πάνω από το κεφάλι μας!
Καλά, ξυπνήσατε Κυριακάτικα με τους χημικούς αεροψεκασμούς; (καλή ερώτηση)
Ναι, λέω. Γιατί καραψεκάζουν Κυριακάτικα. Και το Σάββατο κοιμήθηκα με τους χ.α. Και το Σάββατο είχα επίσης ξυπνήσει με χ.α. γιατί την Παρασκευή κοιμήθηκα ΠΆΛΙ με χ.α., γιατί… ΜΑΣ ΨΕΚΆΖΟΥΝ ΌΛΗ ΜΈΡΑ – ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!!!!!!

Για ένας ένας να παίρνει εξιτήριο από την Βουλή! Αν ξαναδείτε ψήφο να με φτύσετε! Καιρός είναι να αρχίσουν οι ψηφοφόροι να ζητούν εγγυήσεις για τα όσα τάζουν οι πολιτικοί -όχι σε προσωπικό ρουσφετολογικό επίπεδο- αλλά για τις πολιτικές τους θέσεις.
Ο κος Καμμένος ΈΚΑΝΕ ΧΡΉΣΗ κάποιων -αρκετών- του κινήματος κατά των χημικών αεροψεκασμών, τάζοντας στο παραμάγαζο ότι θα διευθετήσει το θέμα. Δηλώνοντας αντίθετος για τους χημικούς αεροψεκασμούς και… ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων (lol) Τώρα;
Τώρα είναι απασχολημένος με τη νέα αμερικάνικη βάση, το χάρισμα των πετρελαίων στις ΗΠΑ, τα σαράβαλα αεροπλάνα και πως θα μας τα επισκευάσουν οι Αμερικάνοι και ποια ακόμα σαράβαλα που έχουν για πέταμα θα αγοράσουμε από αυτούς. Οι ΗΠΑ δεν είναι Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι… παλιά!
Κάποιος να του πει, λοιπόν, ότι ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Το διαδίκτυο τον ανέβασε και το διαδίκτυο θα του δείξει και την έξοδο από το πολιτικό σκηνικό. Απόλαυσέ το όσο ακόμα κρατάει….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ