Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Πώς να γίνεις προοδευτικός- Οδηγίες για Ελλάδα μόνο

1. Να εμπεδώσεις την παροιμία ´ Στον ξένο κώλο εκατό ραβδιές ‘, γιατί ό, τι θεωρία θα αναπτύσσεις από εδώ και πέρα θα έχει αποκλειστική εφαρμογή στη ζωή των άλλων, αλλά ποτέ στη δική σου. 

10014943 
2. Για τον εαυτό σου να κρατάς μόνο το life style των θέσεων που θα υποστηρίζεις, αλλά ποτέ την πραγμάτωση της ιδεολογίας. Αν σου ζητηθεί να δώσεις το καλό παράδειγμα, να επιλέξεις τομείς, στους οποίους ούτως ή άλλως είσαι  χαμένος από χέρι..

3. Καλό είναι να μην αντιπροτείνεις τίποτα, αλλά, αν χρειαστεί να το κάνεις, να αρκείσαι σε ασαφείς αερολογίες, που θα είναι αδύνατο να υλοποιηθούν. Εξάλλου, οι άλλοι θα φταίνε πάντα για την αδυναμία τους να τις εφαρμόσουν.

4. Να ανακαλύψεις μια οποιαδήποτε μειονότητα και να προβάλλεις τις αξίες, τις θεωρίες και τις ιδιαιτερότητες της, με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελούν κριτήρια απαξίωσης της πλειοψηφίας


5. Να απορρίπτεις και να χλευάζεις τις παραδόσεις και τα ήθη της κοινωνίας, χάριν της οποίας διασφαλίζεις πόρους για να ζεις. Αυτό θα σε κάνει να αισθάνεσαι διαφορετικός και θα απαλύνει τις αρνήσεις, που εισέπραξες κατά την παιδική σου ηλικία..

6. Να κάνεις διαρκείς αναφορές σε συνθέτες, συγγραφείς, ποιητές, των οποίων τα έργα δεν πούλησαν ποτέ πάνω από εκατό αντίτυπα..

Intelligence-leaders 
7. Στον εαυτό σου να διακρίνεις τα κίνητρα και στους άλλους να καταδικάζεις τις συμπεριφορές

8. Να χρησιμοποιείς ιδιόλεκτους και αργκό που οι αμύητοι δεν κατανοούν. Έτσι θα επιβεβαιώνεις ανά πάσα στιγμή πόσο ανώτερος είσαι από την πλέμπα. 

9. Να θυμάσαι: Η εξαίρεση για σένα είναι ο κανόνας, σύμμαχος ο στόμφος και ο ρεαλισμός εχθρός, γιατί μπορεί να σε διαψεύσει.

9. Όσο εντονότερη ελιτίστικη διάθεση επιδεικνύεις και όσο περισσότερο προκαλείς την καθεστώσα τάξη, τόσο θα αυξάνονται τα εύσημά σου στον τομέα της προόδου, αρκεί να μην το παρακάνεις και χρειαστεί να λογοδοτήσεις.

yellow umbrella 
10. Οι ιδεολογίες προκύπτουν από τις ανάγκες σου, οι οποίες μεταλλάσσονται και μοιάζουν διαρκώς επιτακτικότερες. Όσο πιο επίμονα τα θέλω σου, τόσο πιο ριζοσπαστικά τα αξιώματά σου

11. Παρά τα πιστεύω σου, να προσποιείσαι πως αναγκάζεσαι να ζεις με αστικό τρόπο και απολαμβάνεις τα οφέλη της νεοφιλελεύθερης κουλτούρας, υποχωρώντας αθέλητα στο γεγονός ότι κατοικείς σε μία γιαλαντζί αστική κοινωνία, η οποία δε σου δίνει εναλλακτικές..Πώς να το κάνουμε τα iphone είναι πιο μουράτα..

12. Ο προοδευτικός αρέσει στο άλλο φύλο. Οι αγωνιστές είναι είτε ροζιασμένοι από τις κακουχίες ή νεκροί..

13. Από τα ιστορικά γεγονότα να προβάλλεις μόνο τη ρομαντική διάσταση ή την αντίθετη από εκείνη που αποδέχεται η πλειοψηφία. Οι λεπτομέρειες τους πολλές φορές είναι φρικιαστικές. Και στο κάτω κάτω και εσύ και η κοινωνία μάλλον πλανάσθε πλάνην οικτράν, καθώς τα ανιστοράτε..Είπαμε: Στον ξένο κώλο εκατό ραβδιές..



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα