Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Καταπολεμήστε τη στυτική δυσλειτουργία! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τέλος στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας που απασχολεί ολοένα και περισσότερους Έλληνες, δίνει νέο σκεύασμα που κυκλοφορεί και στη χώρα μας!
Καταπολεμήστε τη στυτική δυσλειτουργία! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Μετά το μπλε, το πορτοκαλί και το πράσινο χάπι, έρχεται το κίτρινο χάπι να δώσει λύση στο κοινωνικό και ιατρικό πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας που ταλαιπωρεί 1 εκ. άνδρες στη χώρα μας εκ των οποίων 1 στους 20 είναι κάτω των 40 ετών, βάσει των επιστημονικών καταγραφών.
Με την πάροδο του χρόνου η συχνότητα του προβλήματος αυξάνεται, δεδομένου ότι μεταξύ των ηλικιών 40 έως 60 ετών προβλήματα στύσης έχουν 1 στους 10 άνδρες, ενώ μετά τα 60 έτη 1 στους 5 άντρες.

Το κίτρινο χάπι που φέρει την εμπορική ονομασία Spedra,(Αβαναφίλη) δίνει σύμφωνα με τους ειδικούς, γρήγορη λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, αφού δρα σε μόλις 15 λεπτά από τη λήψη του και ξεπερνά τις 6 ώρες.

spedra

Όπως επεσήμαναν ειδικοί επιστήμονες κατά τη διάρκεια του 2ου Μεσογειακού Συνεδρίου Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και Αναπαραγωγής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η αβαναφίλη βελτιώνει τη στυτική λειτουργία στους ενήλικες άνδρες με ήπια έως σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη ή των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία μετά από ριζική προστατεκτομή.
Για τη αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, η οποία συνδέεται ισχυρά με χαμηλή φυσική και συναισθηματική ικανοποίηση, συστήνονται -ως θεραπεία πρώτης γραμμής- οι από του στόματος αναστολείς της PDE5, οι οποίοι έχουν σχετιστεί με βελτιώσεις στην αυτοεκτίμηση.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νίκο Σoφικίτη, η αβαναφίλη, φαίνεται να είναι το πιο ασφαλές φάρμακο στην κατηγορία του που έχει υπάρξει ως σήμερα, συνδυάζοντας παράλληλα την υψηλή αποτελεσματικότητα σε όλα τα περιστατικά της στυτικής δυσλειτουργίας, ακόμη και στις πιο δύσκολα θεραπευόμενες ομάδες, όπως οι διαβητικοί και οι άνδρες που έχουν υποβληθεί σε ριζική προστατεκτομή.
Μάλιστα να σημειωθεί ότι, ο κ. Κωνσταντινίδης επισήμανε ότι το Spedra αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να καταστεί η πρώτη επιλογή των γιατρών για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, εκτιμώντας παράλληλα ότι η κυκλοφορία ενός τόσο ασφαλούς και αποτελεσματικού φαρμάκου θα βοηθήσει στην περαιτέρω αποκάλυψη και αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα