Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Άστρα μη με μαλώνετε

Ακόμα ένα διαπραγματευτικό χαρτί στη φαρέτρα της Κυβέρνησης αποτελεί η πρόβλεψη της παγκοσμίου φήμης αστρολόγου Άσης Μπίλιου, η οποία λέει ότι η Ελλάδα αποκλείεται να χρεοκοπήσει, αφού είναι ήδη χρεοκοπημένη από το 2010.

Σε συνέντευξή της στο "Κυριακάτικο Βλήμα", η Άση Μπίλιου δηλώνει αισιόδοξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να πείσει τους Ευρωπαίους πως είμαστε χρεοκοπημένοι, οπότε ζμπούτσα μας οι απειλές περί Grexit και επιστροφής στη δραχμή.

Σύμφωνα με την Άση Μπίλιου, οι Έλληνες θα ζοριστούν από το φθινόπωρο και μετά, οπότε σας προτείνω φέτος το καλοκαίρι να ξεσκιστείτε στα μπάνια, αφού ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να αποφύγετε την καταθλιψάρα του Σεπτέμβρη. Τα άστρα μίλησαν.

Η Άση Μπίλιου αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα είναι Υδροχόος και δεν τα πάει καθόλου καλά με την υπόλοιπη Ευρώπη που είναι Παρθένος, αν και δε χρειαζόμασταν την Άση Μπίλιου να μας το πει αυτό, αφού, ως γνωστόν, οι Παρθένοι είναι στριμμένα άντερα και σιγανοπαπαδιές και στη φέρνουν από εκεί που δεν το περιμένεις.

Σύμφωνα με την Άση Μπίλιου, η Ελλάδα έχει μονίμως ανάδρομο Ερμή κι αυτό εξηγεί γιατί όλα πάνε σκατά σε αυτή τη χώρα, παρά τις προσπάθειες των ελληνικών κυβερνήσεων να πάνε ακόμα πιο σκατά.

Η Άση Μπίλιου μάς εξηγεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ζώδια της φωτιάς κι αυτό εξηγεί το φλογερό ταμπεραμέντο τους που δεν τιθασεύεται με τίποτα, οπότε οι δανειστές μας ετοιμάζουν ένα ωραιότατο μνημόνιο που θα ψηφίσουν και οι τρεις με κλειστά μάτια, ώστε να μάθουν άλλη φορά να μην το παίζουν επαναστάτες.

Όπως ήταν φυσικό, οι αγορές αντέδρασαν πολύ θετικά στις προβλέψεις της Άσης Μπίλιου για την ελληνική οικονομία και τρέχουν σαν διαολεμένες να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα, ενώ τα spreads κινήθηκαν σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα σημειώνοντας για πρώτη φορά αρνητικό πρόσημο. Από εδώ και πέρα, θα μας πληρώνουν για να δανειζόμαστε! Φοβερό ε;

Έχει πολλή πλάκα που η παγκόσμια οικονομία άγεται και φέρεται από κάτι αστρολόγους με γραβάτες που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας αλλά κατά τα άλλα κοροϊδεύουμε όσους πιστεύουν στα ζώδια.

Αν το καλοσκεφτείτε, όλοι αυτοί που επικαλούνται τις αγορές και τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, που βαθμολογούν τις οικονομίες ανάλογα με τις προβλέψεις τους - και τα συμφέροντα των τραπεζιτών -, δε διαφέρουν και πολύ από εκείνους που ζητούν απαντήσεις από τα άστρα.

Αφήστε που καμιά φορά τα ζώδια πέφτουν μέσα.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Εγώ πάντως προτείνω ανεπιφύλακτα στον Αλέξη Τσίπρα να διώξει τον Γιάνη Βαρουφάκη από το Υπουργείο Οικονομικών και να βάλει στη θέση του την Άση Μπίλιου. Χειρότερα από τον Παπακωνσταντίνου, τον Στουρνάρα και τον Χαρδούβελη, που κάθε φθινόπωρο προέβλεπαν ανάπτυξη, αποκλείεται να τα πάει.)
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα