Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τροφές γεμάτες ερωτισμό

Τροφές γεμάτες ερωτισμόΥπάρχουν πάρα πολλές πηγές που αναφέρουν αφροδισιακές τροφές ή ιδιότητες τροφών που καταναλώνουμε τακτικά. Οι άνθρωποι πάντοτε ενδιαφέρονταν να μάθουν περισσότερα για τις αφροδισιακές τροφές, μιας και η αναπαραγωγή ήταν κάτι σημαντικό για αυτούς, επομένως έπρεπε να εξασφαλίσουν τη σεξουαλική ικανότητα και γονιμότητά τους. Σήμερα, ενδιαφερόμαστε να μάθουμε περισσότερα για τις αφροδισιακές τροφές όχι τόσο για λόγους που σχετίζονται με την αναπαραγωγή, αλλά για να προσθέσουμε μια πιο πιπεράτη νότα στο φαγητό μας.

Αμύγδαλα, σοκολάτα και μέλι
Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε σελήνιο, βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο. Το σελήνιο αντιμετωπίζει προβλήματα γονιμότητας, ενώ σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε βοηθά στην καλή υγεία της καρδιάς. Ο ψευδάργυρος, από την άλλη, είναι ένα ιχνοστοιχείο που μπορεί να εκτινάξει τη λίμπιντό σας, ενώ βοηθά την παραγωγή ορμονών του σεξ. Τα αμύγδαλα είναι ένα διαχρονικό σύμβολο γονιμότητας και μπορείτε να σερβίρετε σε μαρζιπάν, με τη μορφή φρούτων.
Η σοκολάτα είναι «η τροφή των θεών» για τους Αζτέκους. Περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή από το κόκκινο κρασί, μειώνει την αρτηριακή πίεση, βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, καταπολεμά τη χρόνια κόπωση και αυξάνει την καλή χοληστερίνη. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι μια λιχουδιά μαύρηςσοκολάτας  με ένα ποτήρι κόκκινου κρασιού. 
Το υδρόμελι, ένα σπιτικό κρασί που παρασκευάζεται από μέλι ανθέων και μαγιά κρασιού, είναι ένα αλκοολούχο ποτό που χρησιμοποιούνταν από τους εραστές του Μεσαίωνα για να αποπλανήσουν τους αγαπημένους τους. Το μέλι έχει ιδιότητες που το καθιστούν φυσικό φάρμακο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας και που χαρίζει σωματική αντοχή· μπορείτε να δοκιμάσετε, λοιπόν, το υδρόμελι ή το μέλι σε ζεστό, σπιτικό ψωμί μαζί με μαύρη σοκολάτα.
Αβοκάντο, μοσχοκάρυδο και καυτά μπαχαρικά
Τροφές γεμάτες ερωτισμόΤο αβοκάντο, το δέντρο του οποίου οι Αζτέκοι αποκαλούσαν «δέντρο των όρχεων», καθώς οι καρποί του κρέμονταν σε ζεύγη (οι Ισπανοί καθολικοί ιερείς θεωρούσαν το δέντρο και τον καρπό του τόσο απροκάλυπτα σεξουαλικά αντικείμενα που τα απαγόρευσαν), περιέχει φολικό οξύ και βιταμίνη Β6, που υποστηρίζουν την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το μοσχοκάρυδο χρησιμοποιούσαν στη μαγειρική τους οι Κινέζες· γαρνίρετε σούπες και πιάτα με κρέας και κόκκινη σάλτσα για ένα πιο καυτό γεύμα. Τα καυτερά μπαχαρικά (όπως το πιπέρι καγιέν) και οι πιπεριές περιέχουν καψαϊκίνη, που βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
Καρπούζι και καρότα
Το καρπούζι είναι αφροδισιακό φρούτο: περιέχει αμινοξέα και βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος  (επομένως, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας και ερεθισμού της κλειτοριδικής περιοχής).Απολαύστε το τους καλοκαιρινούς μήνες!
Τα καρότα και άλλα τρόφιμα που είναι πλούσια σε καροτίνη, όπως οι γλυκοπατάτεςκαι οι γλυκοκολοκύθες, περιέχουν λυκοπένιο (όπως και οι τομάτες), ένα αμινοξύ που έχει αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μειώνει τις πιθανότητες καρκίνου και καρδιακών νόσων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα