Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
H Zωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να καταθέσει τα διαθέσιμα της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι δημόσιοι φορείς. Αντ’ αυτού δέχθηκε να χορηγήσει άτοκα δάνεια σε 12 βουλευτές όλων των κομμάτων, πλήν ΚΚΕ, τα οποία θα αποπληρωθούν σε μηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ.
Πόσοι Έλληνες πολίτες έχουν αυτή την ευχέρεια; Σχεδόν ουδείς. Η απόφαση ελήφθη στη διάσκεψη των προέδρων, ήταν δηλαδή διακομματική, για να μην την πάρει εξ ολοκλήρου πάνω της η πρόεδρος, καθώς σε μία περίοδο που έχουν κλείσει για όλο τον κόσμο οι στρόφιγγες του τραπεζικού δανεισμού, κάποιοι έξυπνοι παίρνουν άτοκα δάνεια από την πίσω πόρτα τη Βουλή.
Που – τι ειρωνία- λίγες μέρες νωρίτερα αρνήθηκε να δανείσει στο κράτος τα διαθέσιμα της για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, μαζί φυσικά με τις δόσεις των χρεωστούμενων στους δανειστές.

Και τυχαίνει αυτοί οι έξυπνοι να είναι οι πατέρες του έθνους που επιμένουν, σε περίοδο πείνας και εξαθλίωσης για ένα μεγάλο κομμάτι του λαού, να εισπράττουν 6.500 ευρώ το μήνα και μαζί με τα άλλα προνόμια τους να στοιχίζουν στο καθημαγμένο ελληνικό κράτος πάνω από 20.000 ευρώ.
Περιμένω να δω ποιοι είναι οι βουλευτές που θα πάρουν αυτό το δάνειο, πόσοι αριστεροί θα τους καταγγείλουν και πόσοι θα ζητήσουν ακύρωση της προκλητικής αυτής απόφασης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα