Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Βελτιώστε την όρασή σας με αυτή την περίφημη συνταγή!



Ο Vladimir Petrovic Filatov (1875-1956) ήταν ένας Ρώσος οφθαλμίατρος και χειρουργός ο οποίος έγινε διάσημος λόγω της επαναστατικής προσέγγισης του στις ασθένειες των ματιών.
Έγινε διάσημος όταν κατάφερε να ανακτήσει την όραση του Vasilij Zajcev, ενός ελεύθερου σκοπευτή του Κόκκινου Στρατού. 
Ο Filatov δημιούργησε αυτή την θεραπεία για τη βελτίωση της όρασης και το μόνο που χρειάζεστε είναι λεμόνι, aloe vera, καρύδια και μέλι. 

Θα χρειαστείτε μόνο 100 γραμμάρια χυμό aloe vera, μισό κιλό σπασμένα καρύδια, 300 γραμμάρια μέλι και χυμό λεμονιού από 3 ή 4 λεμόνια. 
Πέραν του ότι είναι χρήσιμη για την όραση, αυτή η θεραπεία βελτιώνει επίσης τη γενική υγεία ολόκληρου του οργανισμού.
Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να κόψετε τα μεγαλύτερα προς τα κάτω και μεσαία τμήματα των φύλλων της αλόης βέρα, το οποίο θα πρέπει να είναι 2-3 ετών. Αφαιρέστε τις αιχμές, πλύνετε τα φύλλα καλά με βραστό νερό και  κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Ο χυμός πρέπει να γίνει σε έναν αποχυμωτή.
Η ακαδημαϊκή συνιστά ότι τα φύλλα aloe vera δεν πρέπει να κόβονται αμέσως, αλλά να αφήνονται στο ψυγείο 10 έως 12 ημέρες, ώστε να σχηματίσουν τις βιογενείς διεγέρτες. Τα υπόλοιπα συστατικά αναμιγνύονται με το χυμό Aloe Vera και το φάρμακο θα πρέπει να καταναλώνεται τρεις φορές την ημέρα, ένα κουτάλι πριν από κάθε γεύμα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα