Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Για τις Δυνάμεις Της Σκέψης ...

Δεν υπάρχει τίποτε το κακό στο ίδιο το γεγονός του να θέλει κανείς να γνωρίσει τις δυνάμεις της σκέψης. Αλλά γι' αυτόν τον σκοπό, δυστυχώς, υπάρχουν κάθε είδους άνθρωποι χωρίς ηθική και χωρίς συνείδηση που θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις γνώσεις προς την κατεύθυνση που τους συμφέρει. Η κατώτερη φύση είναι πάντα αυτή που αρχίζει να εκδηλώνεται στον άνθρωπο για να τον σπρώξει να επωφεληθεί απ' όλα τα μέσα που τυχαίνουν μπροστά του. Να γιατί πολλές ανθρωπότητες εξαφανίστηκαν ήδη, και η δική μας επίσης θα εξαφανιστεί αν η ηθική πλευρά, η αγάπη, η καλοσύνη, δεν υπερισχύσουν. Όταν αφήνει κανείς να υπερισχύσει η νόηση, καθώς αυτή δεν έχει από μόνη της καμιά ηθική, δεν ασχολείται παρά μόνο να βάζει νέα επιστημονικά και τεχνολογικά μέσα στη διάθεση του ανθρώπου, χωρίς να αναρωτιέται πως αυτός θα τα χρησιμοποιήσει. Και το ίδιο συμβαίνει και με τις απόκρυφες επιστήμες. Γιατί δεν πρέπει να πιστεύει κανείς πως, αν οι άνθρωποι έλκονται από τις απόκρυφες επιστήμες, είναι γιατί έχουν πνευματικές επιθυμίες, μια ώθηση προς την πνευματικότητα. Καθόλου. Μπορούν μάλιστα να είναι και οι μεγαλύτεροι υλιστές. Αλλά καθώς κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν να βρουν εκεί το μέσο να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, να έχουν επιτυχίες, λένε: "Γιατί όχι; Ας δοκιμάσουμε, θα δούμε", και δοκιμάζουν.
Οι άνθρωποι έχουν επιθυμίες, ανάγκες...
αυτό μάλιστα, οι επιθυμίες και οι ανάγκες δε λείπουν !  Αυτό που τους λείπει, είναι οι αρετές της Νοημοσύνης, της υπομονής και της επιμονής για να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν. Πάντα ψάχνουν πως να φτάσουν γρηγορότερα χρησιμοποιώντας τα πιό εύκολα μέσα. Κι όταν τους προτείνει κανείς τη μαγεία, αν νομίσουν ότι αυτή μπορεί να τους προμηθεύσει γρήγορες επιτυχίες, είναι έτοιμοι να ριχτούν σε οποιαδήποτε εμπειρία.
Παρατηρήστε πόσοι εκδότες, εδώ και μερικά χρόνια, ξανάρχισαν να τυπώνουν βιβλία αποκρυφισμού !  Μερικά από αυτά τα βιβλία περιέχουν φοβερές οδηγίες που φτάνουν μέχρι που να υποδεικνύουν πώς να κάνει κανείς μια συμφωνία με το διάβολο. Αυτό που είναι πολύ σοβαρό και που ίσως να μην το ξέρετε, είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, πολύ περισσότεροι απ' ό,τι φαντάζεστε, που ενδιαφέρονται γι' αυτές τις πρακτικές. Και το χειρότερο είναι ότι πετυχαίνουν !  Γιατί; Γιατί τα πάθη τους, οι πόθοι τους, και το πείσμα που βάζουν για να τα ικανοποιήσουν, χρησιμεύουν σαν τροφή, σαν δόλωμα στα καταχθόνια πνεύματσ. Κατορθώνουν έτσι να τα έλκουν, να επικοινωνούν μαζί τους και σχεδόν να τους δίνουν ζωή.
Δεν αντιλαμβάνεται κανείς τι κίνδυνο αντιπροσωπεύουν αυτές οι πρακτικές της μαύρης μαγείας. Τι ευθύνη για τους εκδότες αυτών των βιβλίων !  Καθώς δε σκέφτονται παρά να κερδίσουν χρήματα, αποφεύγουν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στους αναγνώστες όλους τους κινδύνους που διατρέχουν εφαρμόζοντας τις οδηγίες των βιβλίων τους, δεν τους νοιάζει δε αν οι άλλοι χάσουν την ψυχή τους εξ αιτίας τους. Θέτουν τα μέσα για την ικανοποίηση όλων των πόθων στη διάθεση ανθρώπων που δεν έμαθαν ποτέ να κυριαρχούν στις ενστικτώδεις τάσεις τους... Πώς να ελπίζει κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι θα ξέρουν να αντέξουν; Ορισμένοι επιθυμούν να αποκτήσουν την αγάπη ενός άντρα ή μιας γυναίκας, να εκδικηθούν έναν εχθρό, να ικανοποιήσουν τη φιλοδοξία τους ή την απληστία τους, και καθώς αυτή η επιθυμία είναι πιό δυνατή από τη λογική, αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από τη μαύρη μαγεία. Είναι τόσο "προκλητικό" να βλέπει κανείς όλες του τις επιθυμίες να ικανοποιούνται !  Πόσοι άνθρωποι, που αν και ξέρουν ότι το οινόπνευμα ή το τσιγάρο κατσστρέφει την υγεία τους, δεν μπορούν να νικήσουν αυτή την ανάγκη τους να πιούν ή να καπνίσουν !  Το ίδιο συμβαίνει και για τις μαγικές πρακτικές: γιατί να βάζει κανείς στη διάθεση αδύναμων ανθρώπων μεθόδους που, υπό την επήρεια μιας ανεξέλεγκτης επιθυμίας ή ενός ακυβέρνητου πάθους, θα μεταχειριστούν για το χαμό των άλλων και το χαμό τον δικό τους; Μα ναί !  γιατί θα έλξουν φοβερές οντότητες που θα τους διαλύσουν, κι αυτούς επίσης. Μόνο που κανείς δεν τους προειδοποιεί. Λοιπόν, οι συγγραφείς των βιβλίων μαύρης μαγείας πρέπει να ξέρουν ότι είναι εγκληματίες και ότι μια μέρα η Θεική δικαιοσύνη θα τους τιμωρήσει. Και ας μην εκπλαγούν την ημέρα εκείνη. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παρασύρει τους ανθρώπους προς τις καταχθόνιες περιοχές, έχει μόνο το δικαίωμα να τους παρασύρει προς τον Ουρανό.
Απόσπασμα από το βιβλίο
του Omraam Mikhael Aivanhov
"Το Βιβλίο Της Θεικής Μαγείας"
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα