Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ποιος φοβάται τον Bill Gates;


 


Ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του ότι κάτι “φοβάται”. Κι όταν ο Γκέιτς φοβάται κάτι, μάλλον εμείς πρέπει να φοβόμαστε τον Γκέιτς…


Παραφράζοντας, λοιπόν, τον τίτλο του έργου Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ, αναρωτιέμαι ποιος πρέπει να φοβάται τον Bill Gates…

Μιλώντας στο Vox ο 59χρονος “φιλάνθρωπος” δήλωσε ότι αυτό που φοβάται είναι μία σοβαρή επιδημία.
Μια επιδημία κάποιας μολυσματικής ασθένειας, είπε, θα ήταν τεράστια απειλή, με τις πιθανότητες να εξαπλωθεί ένας θανατηφόρος ιός όσο εκείνος ζει να φτάνουν το 50%.
«Οι  πιθανότητες ενός παγκοσμίου πολέμου με πυρηνικά είναι σχεδόν μηδαμινές. Αυτό δεν ισχύει για τις πιθανότητες μια επιδημίας πολύ χειρότερης από τον Έμπολα. Είναι 50% πιο πιθανό να συμβεί αυτό στη διάρκεια της ζωής μου» είπε.
Ο Bill Gates, κάνοντας απλούς υπολογισμούς πιθανολογεί μια θανατηφόρα επιδημία μέσα στις επόμενες δεκαετίες.
Υπενθυμίζει το μυστήριο της Ισπανικής Γρίπης.  Ήταν λίγο μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, το 1918 όταν αποδείχθηκε ότι ένας ιός μπορεί να θερίσει περισσότερες ζωές από ένα πόλεμο. Έπληξε το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι τα πιο απομονωμένα νησιά του Ειρηνικού και σκότωσε 50 εκατομμύρια ανθρώπων, στη πλειοψηφία τους νέοι μεταξύ  25 και 30 ετών.

«Σήμερα τα πράγματα είναι χειρότερα»  λέει. «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου η κινητικότητα των πληθυσμών είναι 50 φορές μεγαλύτερη από έναν αιώνα πριν», είπε υπολογίζοντας ότι η επόμενη πανδημία θα μπορούσε να αποδεκατίσει 33 εκατομμύρια ανθρώπους σε 250 μέρες.
Ο Καναδάς ολόκληρος θα μπορούσε να αφανιστεί σε λιγότερο από ένα χρόνο. «Έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες για τη χειρότερη πανδημία από την απαρχή της ανθρωπότητας» είπε.

Το «μυστήριο» της Ισπανικής Γρίπης

Πτέρυγα της ισπανικής γρίπης στο Fort Riley, Κάνσας, το 1918. Οι επιστήμονες επιμένουν ότι ο «μόνος τρόπος για να προφυλαχθούμε από μια άλλη θανατηφόρα επιδημία είναι να δημιουργήσουμε παρόμοιους ιούς με τους υπεύθυνους». Φωτογραφία: AP
Το 1948 ο Heinrich Mueller, ο πρώην επικεφαλής της Γκεστάπο, είπε στον ανακριτή του της CIA ότι η πιο καταστροφική μάστιγα στην ανθρώπινη ιστορία ήταν τεχνητή.
Αναφερόταν στην πανδημία γρίπης του 1918-1919 όπου μολύνθηκε το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκότωσε μεταξύ 60 και 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό είναι περίπου 3 φορές όσων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και είναι συγκρίσιμο με τις απώλειες Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο Mueller είπε ότι η γρίπη ξεκίνησε ως ένα βακτηριολογικό όπλο του αμερικανικού στρατού που με κάποιο τρόπο μόλυνε μέλη του αμερικανικού στρατού που βρίσκονταν στο στρατόπεδο Riley KS το Μάρτιο του 1918 και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Λέει ότι “βγήκε εκτός ελέγχου”, αλλά δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τη φρικτή πιθανότητα ότι η «ισπανική γρίπη» ήταν ένα σκόπιμο μέτρο της μείωσης του πληθυσμού.

Πηγή του Mueller

Το 1944, σε πολεμικό βακτηριολογικό συνέδριο των Ναζίο στο Βερολίνο, ο Walter Schreiber, Επικεφαλής του Ιατρικού Σώματος του γερμανικού στρατού δήλωσε ότι ο Mueller είχε παραμείνει δύο μήνες στις ΗΠΑ, το 1927, για διαβουλεύσεις με τους ομολόγους του. Του είπαν ότι το «λεγόμενο διπλό πλήγμα ιού» (δηλαδή ισπανική γρίπη) αναπτύχθηκε και χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1914.
«Αλλά», σύμφωνα με τον Mueller, “το θέμα βγήκε από τον έλεγχο και αντί να σκοτώνει τους Γερμανούς που είχαν παραδοθεί μέχρι τότε, γύρισε πίσω σε σας, και σχεδόν σε όλους τους άλλους». (“Gestapo Chief: The 1948 CIA Interrogation of Heinrich Mueller” Vol. 2 by Gregory Douglas, p. 106)
Σύμφωνα με άρθρο της Guardian, οι επιστήμονες επιμένουν ότι ο «μόνος τρόπος για να προφυλαχθούμε από μια άλλη θανατηφόρα επιδημία είναι να δημιουργήσουμε παρόμοιους ιούς με τους υπεύθυνους».
Είναι μια… ομοιοπαθητική επιστημονική άποψη κι άντε να τα βγάλεις πέρα με τους ειδικούς. Ειδικά όταν αυτοί όλοι δουλεύουν κατά παραγγελία για το στρατό, τις μεγάλες φαρμακευτικές και τα διάφορα Ινστιτούτα τύπου Γκέιτς ή Ροκφέλερ, όπου από τη μια θέλουν να μας σώσουν, από την άλλη δεν κρύβονται: Ο πρώτος δηλώνει ότι “χρειάζεται” άμεσα μείωση πληθυσμού ο πλανήτης, ο δε δεύτερος ότι “χρειάζεται” άμεσα μια παγκόσμια διακυβέρνηση.
Κατά τα άλλη όταν εμείς λέμε ότι το πρόγραμμα λέγεται «Μείωση και έλεγχος πληθυσμού», παίρνουμε την επισήμανση “συνωμοσιολόγος”!
Το γελοιότερο όλων είναι πως δεν είναι ούτε λίγες οι φορές που παραδέχονται ότι ιοί κατασκευάζονται εργαστηριακά ή ακόμα και πατεντάρονται προκειμένου να υπάρχουν “δικαιώματα” σε αυτούς και τα εμβόλια τους, αλλά ούτε είναι λίγες οι φορές που έχουν παραδεχτεί τα εγκλήματα τους κατά αθώων ανθρώπων που υπήρξαν πειραματόζωα εν αγνοία τους.


Δεδομένου ότι  ο καλός αυτός άνθρωπος που ονομάζεται Bill Gates, βρίσκεται με μια σύριγγα στο χέρι και εμβολιάζει όλη την Αφρική με μολυσμένα εμβόλια, δεδομένου ότι είναι λάτρης του περιβάλλοντος και του πλανήτη και πιστεύει στις μεθόδους της Γεωμηχανικής, δεδομένου ότι επίσης αγαπά τους ΓΤΟ γιατί πιστεύει ότι έτσι θα σώσει την πείνα (ακόμα και με νερό φτιαγμένο από σκατά) και δεδομένου ότι θέλει να μειώσει τον πληθυσμό στον πλανήτη, ο μόνος μολυσματικός ιός που θα πρέπει να φοβάται σήμερα η ανθρωπότητα όλη, είναι… ο ιός του Bill Gates!
Κυκλοφορεί κι οπλοφορεί, ελεύθερος και πανίσχυρος να διαλύσει πληθυσμούς. Όπως βλέπετε, έχει πάρει και κομπιουτεράκι κι έχει ήδη κάνει και τους υπολογισμούς του. Είναι μάλιστα ο νεότερος της παγκόσμιας ομοϊδεάτισσας του ελίτ κι ελπίζει να το πετύχει “επί των ημερών του”!

© Αllnewz

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα