Τρίτη 12 Μαΐου 2015

7 Καρύδια την ημέρα είναι αρκετά. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!

1

Τα καρύδια έχουν δύο φορές περισσότερες πολυφαινόλες από τους άλλους καρπούς με κέλυφος.

Οι πολυφαινόλες είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά την καταστροφή των κυττάρων που προκαλείται από πολλές ασθένειες.

Τα αμύγδαλα, τα φυστίκια Αιγίνης, τα κάσιους, τα φυστίκια είναι επίσης πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και πρωτεΐνες και οι επιστήμονες επιμένουν ότι οι άνθρωποι δεν τα καταναλώνουν τόσο όσο θα έπρεπε.

<< Σας προτείνουμε 7 καρύδια την ημέρα>>


Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα καρύδια μειώνουν τα σημάδια γήρανσης και προστατεύουν την καρδιά από οποιαδήποτε ασθένεια και τον οργανισμό από διάφορους τύπους καρκίνου.

Δεδομένου ότι έχει ανακαλυφθεί ότι χρειαζόμαστε μόνο 7 καρύδια για μια υγιή καρδιά, αυτό το είδος των καρπών με κέλυφος διακηρύσσεται ότι είναι μια υπερ-τροφή πλούσια, με πολλά αντιοξειδωτικά.

Πέρα από αυτό, περιέχουν υγιείς ίνες, βιταμίνες, πρωτεΐνες και ανόργανα συστατικά που βοηθούν στην ανάπτυξη των λειτουργιών του εγκεφάλου.

Συνιστάται να τρώγονται φρέσκα, όχι ψημένα, διαφορετικά η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται.

Υπάρχει ένας μύθος που οι γυναίκες πιστεύουν, ότι τα καρύδια σε κάνουν χοντρή επειδή περιέχουν πολλά λίπη. 

Όμως, περιέχουν υγιές λίπος, το οποίο σε βοηθάει να χάνεις κιλά επειδή σου δημιουργούν την αίσθηση κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα