Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Εσσεται Ήμαρ- 5η Διάσταση εντός σου. μέρος δεύτερο.



Οπότε για κάθε μας απώλεια, μας λέει ο Φύλακας Άγγελος μας, υπεύθυνος είναι ο εγωισμός μας και το ότι κλειστήκαμε μέσα σε αυτό το κουστούμι. Έτσι ο εγωισμός και το κουστούμι, μας οδηγούν σε έναν αγωισμό. Δηλαδή σε μία διαδρομή αγώνα για ίαση. Όμως επειδή ο αγώνας αυτός βασίζεται πάλι στον εγωισμό μέσα από την άγνοια μας ως προς την εσώραση, δεν οδηγούμαστε στην επώαση αλλά στην υποδούλωση, σκλαβιά και οι απώλειες απλώνονται κάθε μέρα και περισσότερο.


Ο κάθε Φύλακας Άγγελος αυτή τη χρονική περίοδο, «τρέχει» για να προλάβει την αφύπνιση όλων των ψυχών. Ψάχνουν όλοι τρόπους να μας οδηγήσουν στην απόλυτη κάθαρση αυτού του αιθερικού φορέα, για να μην έχουμε ομαδικές απώλειες και τελικά απώλειες πλανητικού χαρακτήρα. Για να αποτρέψουμε κάθε μορφή τραγωδίας.
Οι Ανώτεροι Εαυτοί όπως αναφέραμε και στο κείμενο :Έσσεται Ήμαρ, έχουν αρχίσει την κάθοδό τους εδώ και πολλά χρόνια, για να γίνει η προετοιμασία ολοκλήρωσης του Σχεδίου, που δεν είναι άλλο από το να έρθει ο Ιησούς ξανά στον πλανήτη. Είδαμε στο κείμενο αυτό ότι όλοι όσοι είναι έτοιμοι, οι Ανώτεροι Εαυτοί τους ήδη είναι σε τροχιά επαναφοράς. Αυτή η επαναφορά σε ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βιώνεται, τους οδηγεί στην απόλυτη γνώση του Είμαι. Η οποία γνώση του Είμαι, έχει παρέλθει, είναι μία διαδρομή που θεωρείται πια ξεπερασμένη, αφού ο χρόνος της έχει περάσει. 

Η Υδοχοική αυτή εποχή και ο Υδροχοικός νους όφειλε να είναι δομημένος και έτοιμος για να δεχτεί αυτές τις δονήσεις. Γιατί όταν ο Ανώτερος Εαυτός κατοικήσει στο σώμα, οι δονήσεις του σώματος αλλάζουν μέσα από την δομή τουDarma- φυσικότητα. Γιατί το σώμα πια του συγκεκριμένου Υπερ- Νου, είναι καθόλα έτοιμο αφού έχει περάσει από τους δρόμους κάθαρσης και επαναφοράς.

 Ο Υδροχοικός Νους δεν παραμένει, ούτε στέκεται στην επιφανειακή νοητική διαδρομή του εγκεφάλου, αλλά αναπτύσσετε μέσα σε ολόκληρο το σώμα, αφού έχει ενεργοποιήσει όλους τους Νόες μέσα στο σώμα του Ανθρώπου. Ο Υπερ- Νους πια κάνει χρήση και τους 9 Νόες μέσα στο σώμα.  

Έτσι ο Ανώτερος εαυτός που κατοικεί στη Γη μέσα στο Βαθυσκάφος- σώμα του ανθρώπου, ετοιμάζει την ολική επαναφορά.  

Η ολική επαναφορά δεν είναι άλλη από το να γίνει η αναστροφή Ώσης, του αεροπλάνου- σώματος, έτσι ώστε το σώμα αυτό να είναι οι Νόμοι του Σύμπαντος, ότι πάνω και κάτω = όλα μέσα σε. Όλα μέσα σε αυτό το σώμα. 

Ο Ανώτερος εαυτός μέσα από αυτή την αναστροφή αφήνει όλα τα στοιχεία της ολικής επαναφορά και έτσι αλλάζει η πολικότητα στο σώμα. 

Η νέα πολικότητα δέχεται την Χριστική καθαρή Ενέργεια στο σώμα και από εκείνη τη στιγμή ο Παράδεισος είναι στην Γη για τον άνθρωπο αυτόν.  Οι γέφυρες επικοινωνίας που είχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, πια έγιναν ένα μόνιμο κανάλι, μόνιμης και συνεχόμενης ροής Θεϊκής ενέργειας και παρουσίας, μέσα του αλλά και γύρω του.

Αυτό το σχέδιο λοιπόν είναι για όλους, για όλες τις ψυχές που αυτή τη στιγμή είναι εδώ πάνω στον πλανήτη. Όλες οι ψυχές είναι μέσα στο σχέδιο ολικής επαναφοράς και σε όλες τις ψυχές έχει ξεκινήσει η αφύπνιση από τον Φύλακα Άγγελο, μέσα από μικρές απώλειες, οι οποίες τείνουν να μεγαλώνουν, όσο εμείς αντιστεκόμαστε και «κλείνουμε» τα μάτια μας και τα αφτιά μας, σε αυτό το κάλεσμα γνώσης – επίγνωσης. Όλο το επιτελείο του «Στρατού του Κυρίου» είναι στραμμένο προς τον δρόμο της σωτηρίας.

Ήρθε η ώρα λοιπόν μέσα από τις όποιες απώλειες βιώνονται είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σε πρακτικό, να αναζητηθούν σε βάθος εκεί μέσα σε μας. Να ψάξουμε εξονυχιστικά με την εσώραση μας και να δούμε το μέγεθος του εγωισμού μας. Αυτή τη φορά να επιλέξουμε να πάμε μέχρι μέσα, βαθιά και να μην μείνουμε άλλο στην επιφάνεια.  Να αναλάβουμε το μέρος ευθύνης που μας αναλογεί και να επιλέξουμε να δούμε με ανοιχτή καρδιά όλα τα κομμάτια πόνου που έχουμε συλλέξει στο αιθερικό μας περιβάλλον.

 Τα κομμάτια πόνου που έχουμε συλλέξει εκεί πάνω, εκεί μέσα είναι αδικίες, σκέψεις επικριτικές, σκέψεις εκδικητικές προς όλους και προς όλα. 

Τίποτε μην αφήσετε «όρθιο» σε αυτή την έρευνα. Κοιτάξτε κάθε τι που σας συμβαίνει και αναζητήστε πώς το δημιουργήσατε, πώς το προκαλέσατε, πως το προσκαλέσατε. Ξέρω μοιάζει δύσκολο. Ξέρω το εγώ πάντα θα βρίσκει τις καλύτερες «κρυψώνες». 

Αλλά ποιος μπορεί να κρυφτεί τελικά από τον ίδιο του τον εαυτό ?  

Ο ίδιος μας ο εαυτός συλλέγει τόσα χρόνια και όλα όσα μας επιστρέφονται είναι από εκείνον. Για καμία μας ατυχία, δεν φταίει κανένας άλλος παρά αυτό το εγώ, που έχει εκπαιδευτεί να μας «κρύβει» τα πάντα και να αναζητά πάντα τον αίτιο έξω από μας. Ναι αλλά τελικά εμείς τα βιώνουμε, σε μας επιστρέφονται όλα. Η φωνή μας – σκέψη μας είναι ένας αντίλαλος, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος.

Η περίοδος κάθαρσης και ανασυγκρότησης είναι σε απόλυτη εξέλιξη. Ο Φύλακας Άγγελος του κάθε ενός είναι σε αποστολική διαδρομή, για να σας βοηθήσει να επανέλθετε στον δρόμο της αρμονίας. 

Μιλήστε του, αναζητήστε για κάθε σας δυσκολία, απώλεια κλπ πού κρύβετε η δική σας συμμετοχή ύστερα περάστε στο επόμενο και πιο θαρραλέο κομμάτι, αυτό της αναγνώρισης και ύστερα στην αποδοχή και τελικά στη συγνώμη.

Οι Ανώτεροι Εαυτοί είναι στην απόλυτη τροχιά ολικής επαναφοράς.  Κάθε μέρα έρχονται και πιο κοντά, κάθε μέρα αναζητούν ποιος είναι έτοιμος να τους δεχτεί.

Σκοπός και στόχος μας είναι να βρουν το αιθερικό μας σώμα καθαρό από κάθε μας εγωιστική συμπεριφορά. Να λάβει αυτό το αιθερικό σώμα την Χριστική του υποδομή, αυτή που μας δόθηκε την στιγμή της βάφτισής μας. Ο δρόμος κάθαρσης γίνεται μέσα από την ολική μας μεταμέλεια. Τότε ενεργοποιείται το Χρίσμα και το Άγιο Πνεύμα αρχίζει να καθαρίζει απόλυτα τον Αιθερικό μας φορέα και ανοίγει τις Πύλες στον Αστρικό μας – Αγγελικό – Ανώτερο Εαυτό την είσοδό του εδώ.

Όσο εμείς δεν είμαστε έτοιμοι, καθαροί, όσο θα πλησιάζει από πάνω μας ο Ανώτερός μας εαυτός το ωστικό κύμα που θα δημιουργείται θα προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερες απώλειες, μέχρι που όταν σημάνει η ώρα θα γίνει η διάρρηξη των σωμάτων αυτών, θα αρχίσουμε να βιώνουμε σκηνές από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.  Οι προφητείες και η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι δομημένες έτσι ώστε εμείς να αναζητήσουμε τρόπους να μην βιωθούν από κανέναν.  

Η γνώση ρέει από παντού. Κι αν θέλουμε να σώσουμε όλο το πλανητικό κομμάτι της μητέρας γης, η οποία βιώνει ολοένα και περισσότερες απώλειες, καλό είναι να ασχοληθούμε με αυτό που μας ανήκει περισσότερο, με τους εαυτούς μας και τα εγώ μας. 

Έτσι όταν ακόμη ένας άνθρωπος φτάνει στην απόλυτη αναγνώριση, μέσα από τον δρόμο της αυτογνωστικής κάθαρσης, τόση μεγαλύτερη ίαση θα απλώνετε στον πλανήτη μας. 

Ας δώσουμε όλοι μας χρόνο για να ασχοληθούμε με την ουσία μας, για να δώσουμε μία καθαρή σκυτάλη σε αυτά τα παιδιά που τώρα γεννιούνται στον πλανήτη, έτσι ώστε αυτά να βιώσουν τον Παράδεισο επί γης.  

Ορφέας 
Ιησούς Χριστός
Παλλάδα Αθηνά 
Φοίβος Απόλλων 
Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα