Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Επιβεβαιώθηκε - κομήτης 2,5 μιλίων κατευθύνεται προς τη Γη με τρομακτικούς, μυστήριους ήχους και κραυγές!!

comettoamerica


από Lyn Leahz
Για μια στιγμή τώρα, όλοι έχουμε ακούσει από διάφορες πηγές για έναν επερχόμενο αστεροειδή ή μετεωρίτη που θα προκαλέσει καταστροφικές ζημιές στη γη και θα εξαλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Αλλά έχω μια πηγή που μου επιβεβαίωσε ότι ένας κομήτης μήκους 2,5 μιλίων που οι ερευνητές μελετούν για χρόνια οδεύει προς τη γη και αναμένεται να φτάσει μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου (το τέλος της Jade Helm drills (ασκήσεις ετοιμότητας που θα πραγματοποιηθούν εκείνο το διάστημα), και δύο ημέρες μετά το τέλος της Shemitah) και 28 Σεπτεμβρίου (ένα ακόμη Ματωμένο φεγγάρι) του τρέχοντος έτους, 2015.
Επιβεβαίωσε επίσης την εντύπωση  μου, ότι αυτός είναι ο λόγος που τα έθνη μετακινούν μυστηριωδώς τους πυραύλους τους σε διαφορετικές τοποθεσίες, και γιατί τα τελευταία δύο χρόνια, έχει υπάρξει μια ξαφνική επιθυμία από όλα τα έθνη να ''δοκιμάσουν'' τους πυραύλους τους, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ αυτό το έτος!
Γιατί υπάρχει η ανάγκη να μετακινήσουμε στρατηγικά τους πυραύλους και να δοκιμάσουμε αν πυροδοτούνται; Λοιπόν, ως έσχατη λύση, αν αυτός ο 2,5 μιλίων κομήτης δεν διασπασθεί αρκετά (ο οποίος, ακόμη και αν διασπασθεί, πρόκειται να προκαλέσει τεράστιες, πρωτοφανείς ζημιές), ο καθένας μπορεί να πυροδοτήσει τους πυραύλους του την ίδια στιγμή. Ωστόσο, πρόκειται για μία πυροδότηση τη φορά. Επιπλέον, πραγματικά δεν έχουμε την τεχνολογία ακόμα να καταστρέψουμε ένα ουράνιο σώμα, ειδικά τέτοιου μεγέθους, με έναν πύραυλο.
* Οι μυστηριώδεις ήχοι είναι στο παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο -  Ακούστε τους καλύτερα μέσω  στερεοφωνικών ακουστικών * (στο 40ο λεπτό)



Σημείωση: Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν προφητεύω αυτό το γεγονός, καθώς είμαι απλώς ένας παρατηρητής και όχι προφήτης. Δεύτερον, δεν δηλώνω ότι ξέρω στα σίγουρα ότι αυτό θα συμβεί πράγματι. Σας, φέρνω, όμως, τις πληροφορίες που έχουν προσωπικά παραδοθεί σε μένα και δείχνοντάς σας τα πράγματα που έχουν αναρτηθεί και τα οποία πολλοί άλλοι συμμερίζονται  μέσω του διαδικτύου. Σας ζητάω, επίσης, να είστε προσεκτικοί, να προσεύχεστε, και να είστε προετοιμασμένοι.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Reuters News:
  Το υποκατάστημα της Federal Reserve στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, υποψιασμένο ότι μια φυσική καταστροφή ή άλλο ενδεχόμενο θα μπορούσε να κλείσει τις επιχειρησιακές συναλλαγές  του καθώς πλησιάζει η αύξηση των επιτοκίων, πρόσθεσε προσωπικό και μεγάλωσε το δορυφορικό γραφείο της στο Σικάγο.
Έτσι, όταν η οικονομία καταρρεύσει τον Σεπτέμβριο, μετά τη λήξη του κύκλου Shemitah (13 Σεπτεμβρίου), λίγο αργότερα, ο κομήτης, σύμφωνα με την πηγή μου, θα κάνει την φλογερή εμφάνισή του.
Αυτός δεν είναι ο Άψινθος, παρεμπιπτόντως. Το γεγονός αυτό θα είναι το τελικό χτύπημα (κυριολεκτικά) που θα μας ρίξει στη θλίψη. Μήπως αυτό σημαίνει ότι η θλίψη θα αρχίσει αμέσως; Όχι! Αυτό θα συμβεί σε μια περίοδο μηνών, θα ήθελα να υποθέσω ... ίσως κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2016, όταν ο Αντίχριστος θα αποκαλυφθεί στον κόσμο.
Επίσης, αυτό το συγκεκριμένο ουράνιο σώμα  χαρακτηρίζεται από ένα «μυστηριώδες τραγούδι", που καταγράφηκε από τον δορυφόρο. Έχω συμπεριλάβει αυτούς τους ήχους στο βίντεο. Μην το χάσετε! Θα σας συνιστούσα να ακούσετε αυτούς τους ήχους με στερεοφωνικά ακουστικά για πλήρη επίδραση, καθώς ακούγεται, μοιάζει σαν να περπατάς κατ 'ευθείαν μέσα από τα έγκατα της κόλασης, τρομακτικές  κραυγές και όλα τα σχετικά!
Έχω ενημερωθεί για το όνομα του συγκεκριμένου κομήτη, ωστόσο, δεν είμαι σε θέση να πω το όνομα, καθώς τον έχετε δει σε πραγματικό χρόνο σχετικά, αλλά με συντεταγμένες και τροχιά που δεν είναι σωστές. Καθώς πρόκειται για γνωστό κομήτη, έχουν επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στη μελέτη του συγκεκριμένου κομήτη.
Σας παραθέτω τις σημειώσεις μου από τη συνομιλία μας:
χώρες μετακινούν πυραύλους εξοπλισμού  για να τους πυροδοτήσουν ενάντια στον κομήτη ... Βοήθεια στην Παγκόσμια Προσπάθεια από την Κίνα, που μετακινεί πυραύλους.
Αναμενόμενη ημερομηνία από 15 Σεπτεμβρίου  

έως 28 Σεπτεμβρίου 
ασταθή τροχιά
Βενεζουέλα και Βραζιλία 200 μίλια μακριά από την ακτή τσουνάμι... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ αν δεν σπάσει και χτυπηθεί
θα είναι επιπέδου γεγονότος εξάλειψης (ELE) - ΗΠΑ πυρηνικός χειμώνας! Σκοτάδι,  θάνατος βλάστησης και ζώων, καλλιεργειών, προμήθεια τροφίμων, πείνα, κλπ κλπ Καταστροφικό!
Μαζική σεισμική δραστηριότητα - είχαμε δύο νέα νησιά που αναδύθηκαν στον Ειρηνικό,  ηφαιστειακή δραστηριότητα, σεισμός ... μέχρι 200% από το 2010, Ένα χρόνο πριν
Yellowstone, άνδρες με διαστημική στολή αναζητούν ... οι θερμοπίδακες έχουν αυξηθεί 6-8 ίντσες  σημάδι της βαρυτικής έλξης .... (Βίντεο)
Αστρονομία αστεροειδής / κομήτης / μετεωρίτης παρακολουθήστε κάποιο πρόγραμμα που λέγεται Project Wormwood στην Αυστραλία (Βατικανό)
κομήτης

Πάρα πολλοί άνθρωποι προφητεύουν ένα τέτοιο γεγονός. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν όνειρα και οράματα. Πάρα πολλές πηγές επιβεβαιώνουν. Πάρα πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν (Jade Helm, Ημέρα του Αστεροειδή, NASA Near Earth Object Program, Μηνύματα Ιλλουμινάτι, Παράξενος Καιρός, Μαζικοί θάνατοι  ζώων που πέφτουν από τον ουρανό ή ξεβράζονται. Αύξηση σεισμών, ηφαιστειακή δραστηριότητα, και πολλά άλλα ...). 

Πότε θα έχουμε επιτέλους ξυπνήσει;
Εκτός και αν η γενική πλειοψηφία της Αμερικής  πραγματικά μετανοήσει εντός των προσεχών μηνών (2 Χρονικών 7:14) -και δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είμαστε σε σοβαρό κίνδυνο! Ο Θεός ανέχεται μόνο την αμαρτία και την κραυγαλέα ανυπακοή για τόσο πολύ καιρό. 

Η Προφητεία θα εκπληρωθεί και ο χρόνος είναι τώρα!
Αυτά τα γεγονότα θα μας ρίξουν στη θλίψη! ΠΑΡΑΚΑΛΩ παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο με την πλήρη ιστορία, συμπεριλαμβανομένων των ήχων της κόλασης.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ:
Ματωμένο φεγγάρι,  τσουνάμι και το ξέσπασμα Των Τελευταίων Ημερών - Perry Stone με Sid Roth



1 - Ο Perry μίλησε για πολλά προφητικά όνειρα που είχε πριν από λίγο καιρό και τα οποία τελικά εκπληρώνονται. Από το 11ο έως το 15ο λεπτό, ο Perry λέει ότι έχει  όνειρα με τσουνάμι να χτυπάει τις ΗΠΑ. Λέει ότι αυτά τα όνειρα επιταχύνονται σε συχνότητα. Καθώς περιμένω μια καταστροφική μετατόπιση του πόλου μέσα σε λίγα χρόνια, περιμένω πολλά τσουνάμι να χτυπήσουν τις ακτές του κόσμου. Πολλές προφητείες περιγράφουν αυτό.
2 - Λέει είμαστε σε μια «κρίσιμη προφητική στιγμή», επειδή, όπως το κεφάλαιο 12 στο Δανιήλ  εξηγεί, μεγαλύτερη κατανόηση θα αποκαλυφθεί καθώς πλησιάζουμε την ώρα του τέλους. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος και αυτό είναι σωστό.
3 - «Βρισκόμαστε ξανά στο 1933 και η Αμερική δεν μπορεί να το δει" - Υποπτεύομαι επικείμενη δικτατορία. End Times News
Yellowstone Alert! Άνδρες Με Πορτοκαλί Μαγιό Στο Old Faithful Geyser


Το θυμάστε αυτό;
Κλιματικό Χάος το 2015 προειδοποιούν Παγκόσμιοι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι !!!


Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών λέει ότι «έχουμε 500 ημέρες για να αποφύγουμε το Κλιματικό Χάος»


(Αναφορικά με τις πιο πάνω «500 ημέρες» .. η ημερομηνία θα είναι 24 του Σεπτέμβρη του 2015, FYI)
Κάτι μεγάλο θα συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2015


6 προειδοποιήσεις δείχνουν τον Σεπτέμβριο του 2015 (μέρος 2)



Ήξεραν όλοι - 24, Σεπτέμβρη 2015



Τα σχέδια του Εωσφόρου για την παγκόσμια κυριαρχία έχει φτάσει! Εδώ είναι η απόδειξη ότι το Βασίλειο της Κόλασης κινείται πιο γρήγορα από ποτέ!


Η Ρωσία προειδοποιεί: αστεροειδής στο Ατλαντικό Ωκεανό



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα