Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Εκατοντάδες άνθρωποι έγιναν μάρτυρες εμφάνισης UFO πάνω από το Χιούστον!! (Βίντεο)

700_1e6e91e8acc6a343d78f0b5bc2f8012b

Παλιά, ήταν λογικό να μην υπάρχουν πολλές φωτογραφίες UFO , επειδή οι άνθρωποι δεν είχαν κάμερες στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή. 

Αλλά στις μέρες μας? Όχι τόσο πολύ. Όχι μόνο έχουμε κάμερες στα κινητά μας, αλλά μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τα στοιχεία μας αμέσως με εκατομμύρια άλλους μέσω του Twitter και του Facebook.

Έτσι, όταν ''παράξενα''  φώτα εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από το Χιούστον, τον Αύγουστο του περασμένου έτους, οι άνθρωποι ''ενεργοποίησαν'' τηλέφωνά τους για να μοιραστούν την εμπειρία. 

UFO ή όχι, αυτό το στοιχείο αποδεικνύει ότι κάτι υπήρχε στον ουρανό εκείνη τη νύχτα.


Ένας τύπος που ονομάζεται Andrew Pena κατέγραψε αυτό το βίντεο, ενώ προσπαθούσε να κινηματογραφήσει μια τοπική καταιγίδα και είδε κάτι ακόμα πιο συγκλονιστικό αντ 'αυτού.


Ο Andrew δεν ήταν ο μόνος που είδε ένα αγνώστου ταυτότητας σκάφος εκείνο το βράδυ. Οι φωτογραφίες στάλθηκαν στο Twitter και από έναν ακόμη κάτοικο του Houston μόλις λεπτά μετά το βίντεο του Andrew.



Προσέξτε το τέλειο δαχτυλίδι των φώτων. Έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν οι άνθρωποι μια τέτοια οπτική, όπως αυτή;  Καμμία.



Σύμφωνα με έναν ακόμη διορατικό χρήστη του Twitter, το σκάφος εμφανίστηκε ακόμη και στην ανατολική πλευρά του Χιούστον.



Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι άνθρωποι θα βρουν περισσότερες από μία λογικές (δηλαδή, μη-εξωγήινες) εξηγήσεις για όλα αυτά, και ίσως αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι απόδειξη εξωγήινης εισβολής. Το μόνο σίγουρο για την εποχή που ζούμε, όμως, είναι ότι κάθε φορά που η Γη βιώνει μια στενή επαφή τρίτου τύπου, θα εμφανίζονται εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες άνθρωποι για να την τεκμηριώσουν από κάθε οπτική γωνία. Ακόμη και selfies θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε μια εισβολή εξωγήινων.

Πηγή:

earthweareone

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα