Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η ΑΝΤΗΧΗΣΗ SCHUMANN ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!... η Γη κυριολεκτικά επιταχύνει!

Schumann-Resonance

Κάποιοι πολιτισμοί πίστευαν πως ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπου αντιδρούσε και επηρέαζε τις ζωές των ανθρώπων πότε με τα καιρικά και πότε με τα γεωλογικά φαινόμενα. 
Η θεωρία της αντήχησης Scumann έρχεται να δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν πως η Γη έχει δική της καρδιά.
Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος "παλμού" ή "καρδιακού παλμού" του πλανήτη Γη.

Το κύμα παλμών της Γης είναι περίπου στα 7.8hz. Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και εντεύθεν. 

Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Μητέρα Γη μετατρέπει τους κραδασμούς της, προκειμένου να προσαρμοστούν στην αλλαγή. 
Οι συχνότητες Schumann είναι ο «ήχος» της Γης. Είναι σαν να ακούμε τον ήχο από ένα μεγάλο τύμπανο, με το εν λόγω τύμπανο να είναι η ηχηρή κοιλότητα της Γης. Μόνο πριν από λίγα χρόνια η Γη βρισκόταν στα περίπου 7,8 hertz, αλλά πριν από λίγες ημέρες, η συχνότητα Schumann χτύπησε τα 16.5! 
Αυτό αποδεικνύει ότι η Γη η ίδια αλλάζει ... κι ότι αυτή κυριολεκτικά επιταχύνει!

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες και σε συνδυασμό με όλα τα είδη των ερμηνειών και των προφητειών που υπάρχουν για το θέμα αναμένονται μεταβολές που δεν μπορούν να υπολογιστούν, μαζί με το σενάριο της αναστροφής των πόλων ή της εξέλιξης του ανθρώπινου εγκέφαλου.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα