Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Το ''Σωτήριο Για Τη Ζωή'' Mudra - Αυτό το απλό θεραπευτικό άγγιγμα μπορεί να σώσει πραγματικά τη ζωή!

Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες οι άνθρωποι έχουν ενεργειακά κανάλια και τα προβλήματα υγείας έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν την πηγή ενέργειας και την απελευθέρωσή της.
Τα Mudras είναι ειδικές χειρονομίες που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της εσωτερικής ισορροπίας και επούλωσης.
σωτήρια-μάντρας-αυτό-απλό-ίασης-touch-can-πραγματικά-save-σας-ζωή
Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε περισσότερο για το "Σωτήριο για τη ζωή" Mudra. Είναι πολύ σημαντικό και συχνά χρησιμοποιείται ως πρώτες βοήθειες σε καρδιακά προβλήματα. Το "Σωτήριο για τη ζωή" Mudra είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του θωρακικού και καρδιακού άλγους, της καρδιακής προσβολής, της ταχυκαρδίας, και άλλων σχετικών καρδιακών παθήσεων.

Μπορεί να σώσει τη ζωή σας στα πρώτα δευτερόλεπτα της εφαρμογής του. Χρησιμοποιήστε το "Σωτήριο για τη ζωή" Mudra μόλις αισθανθείτε περίεργα, και κάντε το και με τα δύο χέρια, όπως φαίνεται στην εικόνα.
Τοποθετήστε την άκρη του δείκτη σας στη βάση του αντίχειρα. Ενώστε τις άκρες του παράμεσου και του μεσαίου σας δαχτύλου στην άκρη του αντίχειρά σας, και αφήστε το μικρό δάχτυλο ευθεία.
Το "Σωτήριο για τη ζωή" Mudra παρέχει γρήγορη ανακούφιση και είναι τόσο αποτελεσματικό όσο η νιτρογλυκερίνη, όταν πρόκειται για τη θεραπεία καρδιακών προβλημάτων .
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα