Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η Δίαιτα Της Μιας Ημέρας - Καθαρίζει Το Σώμα Και Βοηθάει Στο Να Χάσετε Βάρος!

Το πράσινο τσάι είναι εκπληκτικό για την υγεία σας, αλλά πόσα ξέρετε πραγματικά για την "δίαιτα με τσάι», η οποία αποτελείται βασικά από το πράσινο τσάι; Η δίαιτα με τσάι είναι αρκετά δημοφιλής, ιδιαίτερα μεταξύ των ανθρώπων που προσπαθούν να διατηρήσουν φυσιολογικό σωματικό βάρος.
Ο συνδυασμός γάλακτος αμυγδάλου και πράσινου τσαγιού καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και τα άχρηστα υλικά. Η δίαιτα με τσάι  διαρκεί για μια μέρα και αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε 2 κιλά και να εξαλείψετε την περίσσεια υγρών. Αλλά, θυμηθείτε, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτή την δίαιτα δύο φορές το μήνα μόνο.
the-one-ημέρα-δίαιτα-καθαρίσει-σας-σώμα-και-χάσετε βάρος
Δεν συνιστάται σε άτομα που υποφέρουν από νεφρική νόσο, αλλεργία στο γάλα, χαμηλή αρτηριακή πίεση και προβλήματα της χοληδόχου κύστης. 
Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας για τυχόν χρόνιες παθήσεις.

Θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας πράσινο τσάι και 1,5 λίτρο γάλα αμυγδάλου. Πάντα να αγοράζετε το πράσινο τσάι σας από ειδικευμένα καταστήματα υγιεινών τροφών και να μην προτιμάτε φακελάκια τσαγιού, επειδή δεν παρέχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Ζεστάνετε το γάλα αμυγδάλου στους 60 ° C (140F) βαθμούς. Θυμηθείτε, θα πρέπει να είναι ζεστό, αλλά όχι πάρα πολύ καυτό. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας πράσινο τσάι. Σκεπάστε και αφήστε το σε ακινησία για 20 λεπτά. Σουρώστε και πίνετε ένα φλιτζάνι κάθε δύο ώρες.
Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό, επειδή αυτό το ποτό είναι ένα ισχυρό διουρητικό και το νερό διατηρεί τη σωστή ισορροπία μέσα στο σώμα. Η δίαιτα με τσάι φαίνεται πάρα πολύ αυστηρή, αλλά μην ανησυχείτε, το πράσινο τσάι και το γάλα θα σας κρατήσουν πλήρη για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα