Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Απώλεια βάρους για τεμπέλικα κορίτσια: Ένα απλό ρόφημα που καίει θερμίδες!

Τι είναι καλύτερο από την καύση θερμίδων, ενώ διαβάζετε ένα βιβλίο;
Είστε πιθανώς πολύ καλά ενημερωμένοι για τις θεραπευτικές ιδιότητες της κανέλας και του μελιού , ανεξάρτητα από το αν αυτά συνδυαστούν ή χρησιμοποιηθούν μόνα τους. Αλλά, ξέρετε ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια;
απώλεια βάρους-για-τεμπέλης-κορίτσια-α-απλό-ποτό-που-εγκαύματα θερμίδες
Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε ένα νόστιμο, εύκολο στην προετοιμασία του ρόφημα που θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ακόμη και ενώ  παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή.
Φυσικά, δεν λέμε ότι θα πρέπει να σταματήσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή να ξεχάσετε την καθημερινή σας προπόνηση. Η ιδέα μας είναι να σας δώσουμε άλλες λύσεις για τις ημέρες που θα ξυπνήσετε τεμπέληδες, νιώθοντας να μην θέλετε να κάνετε τίποτα. Και αυτό το ρόφημα είναι ό, τι χρειάζεστε.

Συστατικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας κανέλα
  • 1 φλιτζάνι νερό
Προετοιμασία:
Σημείωση: Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο ή λιγότερο από τα συστατικά, αλλά φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα δύο μέρη μελιού και ένα μέρος κανέλας.
Βράζουμε το νερό και ανακατεύουμε την κανέλα μέσα σε αυτό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ακινησία μέχρι να κρυώσει σε θερμοκρασία στην οποία μπορούμε να πιούμε. Αναμιγνύουμε σε κάποιο βιολογικό μέλι. 
Θυμηθείτε, δεν πρέπει ποτέ να προσθέτουμε το μέλι σε ζεστό νερό, επειδή η θερμότητα καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά και ένζυμα.
Πιείτε μισό από το ρόφημα πριν πάτε για ύπνο. Κρατήστε το υπόλοιπο στο ψυγείο σας και πιείτε το, το πρωί. Να είστε προσεκτικοί, δεν πρέπει να το ζεσταίνετε.
Και αυτά είναι λίγο πολύ όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε. Η Κανέλα και το μέλι δίνουν βέλτιστα αποτελέσματα όταν καταναλώνονται με άδειο στομάχι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα