Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Καλωσήρθατε στη Βαλτιμόρη



Συνεχίζονται και σήμερα τα επεισόδια στη Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία είναι τέτοιας έντασης που κάνουν τις ταραχές του περασμένου φθινοπώρου στο Φέργκιουσον να μοιάζουν με συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ατενίστας.

Τα επεισόδια ξέσπασαν τη Δευτέρα μετά την κηδεία του Αφροαμερικανού Φρέντι Γκρέι, ο οποίος πέθανε μετά τον βαρύ τραυματισμό του στη σπονδυλική στήλη κατά τη σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι το κλίμα στη Βαλτιμόρη είναι πολεμικό κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού ο θάνατος του Φρέντι Γκρέι εκτόξευσε τον αριθμό των νεκρών από αστυνομικούς στους 578 μέσα σε μόλις 9 μήνες, δηλαδή πολύ παραπάνω από τις απώλειες που είχε η Αμερική σε στρατιώτες κατά τον πρώτο χρόνο της εισβολής της στο Ιράκ το 2003.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κυβερνήτης του Μέριλαντ κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αν και το σωστότερο θα ήταν να κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ολόκληρος ο πλανήτης, αφού είναι προφανές ότι το ανθρώπινο είδος έχει αποτύχει και πρέπει να επιστρέψει επειγόντως στις σπηλιές.



Μάλιστα, από χθες έχει επιβληθεί στη Βαλτιμόρη απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας, ενώ αναμένονται δηλώσεις από τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα που θα πει ότι η Αμερική είναι ασθενής και πρέπει να μπει στο γύψο για μια 7ετία.

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους θαυμαστές των ΗΠΑ ανά τον πλανήτη, που ανακαλύπτουν με δέος ότι η Αμερική έχει την καλύτερη αστική δημοκρατία μόνο στα χαρτιά, αφού στην πραγματικότητα είναι τα ίδια σκατά με τις χώρες που βομβαρδίζει και ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ένας λευκός που έχει εγκλωβιστεί σε σώμα μαύρου.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δήλωσε ευτυχής που η Ευρώπη πνίγει τους μετανάστες πριν προλάβουν να πατήσουν το πόδι τους στην ήπειρο, ενώ οι ΗΠΑ έχουν τους Αφρικανούς να σουλατσάρουν ελεύθεροι στους δρόμους και να καταλύουν τη Δημοκρατία για ψύλλου πήδημα.

Εν τω μεταξύ, το Μέτωπο της Κοινής Λογικής της Ελλάδας συγκινήθηκε βαθύτατα από το βίντεο που δείχνει μια μάνα να χτυπάει το γιο της που ήθελε να πάρει μέρος στα επεισόδια, και πολύ καλά έκανε, αφού o κόσμος δεν αλλάζει από το χώμα ή τη φυλακή.

Το σωστό είναι να καθόμαστε στα αυγά μας και να αφήνουμε τους γραβατωμένους που ξέρουν γράμματα να διαχειρίζονται τον κόσμο, ενώ τα μπατσόσκυλά τους εξοντώνουν όσους στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Τρίζουν τα κόκαλα του Μαντέλα.

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα: Για να μην ξαναγράφω τα ίδια, διαβάστε το κείμενό μου για το Φέργκιουσον: "Μάρτυς μου το Φέργκιουσον". Τραγική φιγούρα μέσα σε όλα ο Μπάρακ Ομπάμα που αποδείχτηκε πολύ, μα πάρα πολύ λίγος. Κρίμα.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα