Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Η σκόνη της Αφρικής έφτασε μέχρι τη Βρετανία!



Η αφρικανική σκόνη, αυτή τη φορά χτύπησε την πόρτα του Ηνωμένου Βασιλείου -έτσι για αλλαγή- μόνο δια της ιδίας μεθόδου: Ψέκασμα – χάαρπισμα!

Μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου αντιμετωπίζουν σήμερα Παρασκευή, πολύ υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, προκαλώντας προειδοποιήσεις για την υγεία για τους ευάλωτους ανθρώπους.
Υψηλά επίπεδα της ρύπανσης αναμένονται σε ορισμένες περιοχές της νοτιοανατολικής Αγγλίας και του Λονδίνου, καθώς η σκόνη της Σαχάρας από τα νότια που σαρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο, αναμιγνύεται με τους τοπικούς ρύπουςαπό… τα καυσαέρια της κυκλοφορίας και την ρύπανση από την Ευρώπη – έτσι λένε τώρα τους χημικούς αεροψεκασμούς!
Κι επειδή κοιτάζοντας τις εικόνες των δορυφόρων της NASA,  έπαθα ένα σοκ και δεν ήξερα ποια να πρωτοβγάλω, τις έκανα βίντεο. Δείτε απλά τι γίνεται από ψεκασμούς!!!

Ο Δρ Σωτήρης Βαρδουλάκης, (πως γίνεται και φυτρώνει παντού ένας Έλληνας;) επικεφαλής της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της ομάδας της κλιματικής αλλαγής της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Phe) Κέντρο Ακτινοβολίας, Χημικών (lol) και Περιβαλλοντικών κινδύνων, προειδοποίησε: «Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από βραχυπρόθεσμες αιχμές της ρύπανσης του αέρα, μερικά άτομα, ιδιαίτερα εκείνων με καρδιακά ή πνευμονικές παθήσεις, μπορεί να εμφανίσουν αυξημένα συμπτώματα.
«Οι άνθρωποι με άσθμα μπορεί να χρειαστούν τη συσκευή εισπνοών ανακούφισης τους πιο συχνά. Οι ηλικιωμένοι θα πρέπει επίσης να μειώσουν τη σωματική άσκηση. Οποιοσδήποτε αισθανθεί δυσφορία, όπως πόνο στα μάτια, βήχα ή πονόλαιμο θα πρέπει να εξετάσει τη μείωση δραστηριότητας, ιδιαίτερα σε εξωτερικούς χώρους».
Ο Simon Birkett, από την ομάδα εκστρατεία Clean Air στο Λονδίνο, είπε στην Evening Standard ότι όσοι προετοιμάζονται για το Μαραθώνιο του Λονδίνου θα πρέπει να λάβουν «πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο” να μην προπονηθούν έξω με υψηλά επίπεδα ρύπανσης, αλλά μάλλον σε εσωτερικούς χώρους.
Ο Dr Penny Woods, διευθύνων σύμβουλος του Βρετανικού Ιδρύματος Πνεύμονα, δήλωσε στο BBC: «Αυτό το τελευταίο επεισόδιο υψηλής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τόσο σύντομα μετά το τελευταίο, είναι ανησυχητικό, και θα μπορούσε να θέσει και πάλι τους ανθρώπους που ζουν με ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος σε κίνδυνο επιδείνωσης των συμπτωμάτων».
Κι όλα αυτά, για να πάνε οι θερμές εναέριες μάζες πάνω και να λιώσουν οι πάγοι. Εναλλακτική, εγ-κλιματική αλλαγή!!!
Κι αν φάμε και μερικές χιλιάδες κόσμο, ακόμα καλύτερα…

allnewz

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα