Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Άλλο το όνειρο, άλλο η πραγματικότητα

 

Μεγαλώσαμε έχοντας σαν όνειρο, όχι την επικράτηση της αριστεράς, αυτό δεν μπορούσαμε να το φαντασθούμε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη που δεν ανήκαν στο τότε Σοβιετικό μπλοκ,  αλλά την άνοδο της σε σημείο που να μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας συχνά μίζερη ζωή.
 
Πάντα η αριστερά στην Ελλάδα είχε μία κρυφή πλειοψηφία, πάντα όμως το σύστημα έβρισκε τον τρόπο να σταματήσει κάθε προσπάθεια ανόδου βάζοντας σαν ανάχωμα κόμματα και πολιτικούς που κατάφερναν να εκτονώνουν τις αριστερές προσδοκίες του  ανήσυχου λαού μας.
 
Σήμερα φτάσαμε στην επικράτηση της αριστεράς, μιας αριστεράς όμως που δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που ονειρευόμασταν μικροί.
 
Τα περισσότερα στελέχη της ανήκουν σε παιδιά ευκατάστατων οικογενειών που εκμεταλλεύτηκαν την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του Έλληνα μέχρι και τα μέσα της περασμένης δεκαετίας συνήθως μέσα από κομματικές διεργασίες που έκαναν εκατομμυριούχους αφισοκολλητές φοιτητές όπως ισχυρίζονται πολλοί.
 
Αρκετοί από τους ανήκοντες στο σημερινό κυβερνητικό κόμμα έχουν 'τρυφερές' σχέσεις με την άκρα αριστερά και τους 2-3000 αναρχικούς που όποτε τους καπνίσει καίνε την πόλη, τα αυτοκίνητα αθώων πολιτών, καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας που το έχουν μετατρέψει σε ένα Ευρωπαϊκό Detroit, καίνε αθώους πολίτες με την ΄επαναστατική' τους εγκληματικότητα, το κουφάρι του Αττικόν που είδα χθες στο κέντρο της Αθήνας δείχνει τα πολιτικά τους πιστεύω και βέβαια πάνω απ' όλα έχουν καταστρέψει την ανώτατη παιδεία που είναι έρμαιο κάθε μέρα των διαθέσεων τους, όσο για τους 'αριστερούς' καθηγητές το μεροκάματο να πέφτει.....
 
Πόσοι άνθρωποι αλήθεια δεν έχασαν τις δουλειές τους τα τελευταία χρόνια από την πτώση των πωλήσεων στο κέντρο της Αθήνας;, κανείς δεν ενδιαφέρεται γι' αυτούς ούτε η δεξιά ούτε η αριστερά ούτε ο σημερινός επιβραβευμένος για την στάση του στην καταστροφή, πρόεδρος.
 
Άλλα παιδιά αριστερών υπουργών και βουλευτών, μεγαλώνοντας σε ΄επαναστατικό περιβάλλον', λήστευαν τράπεζες και οι γονείς τους τώρα βγάζουν κορώνες από κορυφαίες θέσεις εναντίον της Ευρώπης απειλώντας την με διάλυση αν δεν κάνει το χατήρι μας και να συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με δανεικά για να συντηρήσουμε το τέρας που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών.
 
Δεν είναι τυχαία η συνεργασία της σημερινής ερμαφρόδιτης αριστεράς με ακροδεξιό κόμμα, θα θέλαμε όμως περισσότερη ειλικρίνεια από το κόμμα που εκμεταλλεύεται κι αυτό τα αριστερά φρονήματα ενός λαού που είναι επιρρεπής στο να τον κοροϊδεύουν δίνοντας του δόσεις ψεύτικης αριστεροσύνης.
 
Η αριστερά του '60, ο κομμουνισμός, δεν έχουν περάσει τυχαία στο περιθώριο, ακόμα και σε χώρες όπως η Ρωσία, δεν θα ευχόμουν στα παιδιά του σημερινού πρωθυπουργού να μεγαλώσουν  σε συνθήκες όμοιες με αυτές της τότε Σοβιετικής ένωσης.
 
Ας απομονώσει τους αντιευρωπαϊστές, δεν είναι καλοί ούτε και για μπλόφα, γιατί οι μπλόφες συνήθως οδηγούν στην καταστροφή, μόνο τα σίγουρα χαρτιά κερδίζουν.
 
Για την σημερινή δεξιά δεν μιλάμε, είναι απλά ανύπαρκτη.
 
 
Κώστας Ζουγρής          


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα