Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!


Πρώτα ρωτάς τον εαυτό σου «Τι θέλεις» από ένα κορίτσι. Βασικό αυτό. Αναρωτιέσαι, λοιπόν. Μια κανονική σχέση με σύντροφο που να αξίζει να επενδύσεις. Ένα γκομενιλίκι με δεδομένη την ημερομηνία λήξεως. Μία ακόμα κατάκτηση, έτσι για να μην παίζουμε στο ίδιο γήπεδο. Τι θέλεις. Πρώτα αυτό το βασικό.
Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που επιθυμείς από το άλλο φύλο, δηλαδή για να κάνουμε ταμείο δεν έχεις ψαχθεί ποιος ακριβώς είσαι, τότε κινδυνεύεις να συλληφθείς απροετοίμαστος. Να μπλεχτείς χωρίς να το πάρεις πρέφα. Να προκύψουν πράγματα άγνωστα, απερπάτιστα σε εσένα.

Αφού ξεκαθαρίσεις, έστω και σε κάποιο βαθμό, τι παιχνίδι γουστάρεις να κάνεις, τότε νοιώθεις μεγάλη σιγουριά στο σούπερμάρκετ. Όπως στο λέω. Για σκέψου έναν μαλάκα να μπαίνει στο μαγαζί χωρίς να γνωρίζει τι θέλει να αγοράσει, ποιες είναι οι ανάγκες του. Να ρωτάει την πωλήτρια τι είναι τούτο και το άλλο. Να ψάχνει τα ράφια ο πίτουρας χωρίς λόγο.
Υπάρχει η κατηγορία εκείνων που ενδιαφέρονται μονάχα να πηδήξουν. Θεμιτό. Στο φινάλε κάνουν μια κοινωνική προσφορά. Ναι, αλλά δεν μιλάμε για πουτάνες, ούτε για πουτανάκια. Οι πρώτες είναι οι επαγγελματίες, οι άλλες οι ερασιτέχνες, οι εύκολες, οι πολυμεταχειρισμένες που δεν έχει γούστο η δουλειά. Που δεν τις υπολογίζουμε στη λίστα.
Τι θέλει μια κανονική κοπέλλα, που δεν είναι πουτανίτσα και δεν έχει στοκάρει στο κεφάλι το γάμο και θέλει να πηδηχθεί; Αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν θα της «πουλήσεις» μαγκιά, σκληράδα, ψευτοδιανόηση, σοβαρότητα της συμφοράς, τέλος πάντων δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζύ σου. Εκτός κι αν γουστάρει κουλτούρα και προβληματισμό. Παίζει στην πιάτσα κι αυτή η κατηγορία.
Θέλεις να πηδήξεις. Μάλιστα. Να προσθέσεις στην ατζέντα σου μία ακόμα σχέση. Μάλιστα. Η πελατεία είναι ατελείωτη. Ξέρεις τι θέλεις, ακτινογραφείς και τι θέλει το πρόσωπο κι όλα εξελίσσονται ομαλά. Επειδή εσύ θα είσαι έτσι όπως σε περιμένει η άλλη. Όχι όπως δεν κάνει κέφι. Εδώ είμαστε. Πως τον θέλουν τον άντρα οι γυναίκες;
Σου λέω το πρώτο, τα πρώτα της σχετικής έρευνας. Υπερέχει η αίσθηση του χιούμορ. Τι να τον κάνει η γκόμενα τον ωραίο και καλοφτιαγμένο όταν είναι μονόχνωτος, βαρύς, λιγομίλητος. Το κορίτσι θέλει πλάκα, ευθυμία, επικοινωνία, ας είναι και «χαζοκουβέντα», ελαφρά πράγματα. Προσόν και η ευγένεια, η τρυφερότητα, όπως και ο άνδρας με ισορροπημένο χαρακτήρα, όχι τίποτα ανωμαλίες να κρύβει, όχι τίποτα ακρότητες. Το πρώτο, όμως, είναι να βγουν μαζύ σου, όμως να το ευχαριστηθούν όχι μόνον στο κρεββάτι αλλά και σαν παρέα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα