Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΤΑ ΔΥΟ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ


του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Η Βίκη Σταμάτη δεν πληρώνει ούτε για την αποδοχή των κλεμμένων του άντρα της ούτε κάτι άλλο ποινικώς κολάσιμο. Πληρώνει για το γεγονός ότι προκάλεσε. Και μόνο γι' αυτό. Από τον καιρό της παντοδυναμίας του συζύγου της κυκλοφορούσε σαν ανέκδοτο στις μπουτίκ του Κολωνακίου και της Κηφισιάς.
«Μόλις μας τελείωσε αυτό που ζητάτε. Ξέρετε, πέρασε πάλι το πρωί η κυρία Σταμάτη». Και εννοούσαν την καταναλωτική μανία της κυρίας υπουργού, που κατά το μύθο, αγόραζε ακόμη κι ό,τι δεν της άρεσε, φτάνει να μην το αγόραζαν οι άλλες.
Ποιες ήταν οι άλλες; Προφανώς οι συμβίες ή οι ερωμένες πατεντάτων μιζαδόρων της λεγόμενης καλής κοινωνίας, που ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι την υπάλληλο της ΔΕΗ από το Ζέλι Φθιώτιδας, με τα πανάκριβα γούστα, σε ταξίδια ρούχα και κοσμήματα που «είχε τυλίξει» τον πανίσχυρο υπουργό.

Η εικόνα αυτή φιλοτεχνήθηκε ακόμη αληθοφανέστερα με το γάμο του ζεύγους στο Παρίσι και την αγορά του σπιτιού της οδού Αρεοπαγίτου φάτσα στην Ακρόπολη. Χωρίς τις δύο τελευταίες πινελιές στο καταναλωτικό τους προφίλ, οι Τσοχατζόπουλοι θα μπορούσαν να συνεχίζουν μέχρι σήμερα την ...αγαθοεργό δράση τους. Αν το σπίτι τους ήταν στην Κηφισιά ή στη Φιλοθέη θα χαίρονταν ακόμη την ελευθερία τους.
Σήμερα τόσο οι φυσικοί τους δικαστές όσο και οι εισαγγελείς των τηλεοπτικών παραθύρων και των σαλονιών δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι η Βίκη Σταμάτη είναι θύμα των επιλογών του άντρα της. Κάθε φορά που καλούνται να τη δικάσουν ο κοινωνικός περίγυρος και η κάθε λογής μυθοπλασία δεν τους αφήνουν να σκεφθούν σύμφωνα με το Ποινικό Δίκαιο. Δικάζουν σύμφωνα με το Δίκαιο Κοινωνικής Συμπεριφοράς, αν υπάρχει τέτοιο και είναι έτοιμοι να αθωώσουν τον Άκη και να στείλουν στην κρεμάλα τη Βίκη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα