Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ 1821


Θα γρατσουνίσουμε λίγο το εργαλείο ρίχνοντας κάποιες πενιές για την 21η Απριλίου 1967. Η καλύτερη σου. Ποιος φταίει για τη χούντα; Εκείνη την ημέρα έγινε διπλό πραξικόπημα. Οι συνταγματάρχες έπιασαν τους μαλάκες τους στρατηγούς στον ύπνο και πρόλαβαν αυτοί να βγάλουν τα τανκ. Πήρες χαμπάρι σε ποια χώρα ζεις; Πήρα να λες. Οι ανώτεροι αξιωματικοί του ένδοξου και τιμημένου ελληνικού στρατού ήταν και κορόϊδα αφού ουσιαστικά τους καθαίρεσαν, έστω τους αγνόησαν ιεραρχικά, οι κατώτεροι τους, από λοχαγούς μέχρι συνταγματάρχες.
Τους έδωσες σαν πατρίδα τα όπλα για να σε προστατεύουν από τον εχθρό και αυτοί άρχισαν να κυνηγάνε τον ανύπαρκτο κομουνιστικό κίνδυνο. Ίδιοι Δον Κιχώτες, που κυνηγούσε ανεμόμυλους. Διπλό προδοτικό κίνημα, και ενάντια της Ελλάδος και ενάντια της ιεραρχίας.
Ποιοι φταίνε για τη χούντα στην Ελλάδα;
Ο Κολοκοτρώνης. . Και ο Καραϊσκάκης. Αυτοί οι παικταράδες του 1821, αυτοί οι πολέμαρχοι που αντιστάθηκαν σε κοτζάμ οθωμανική αυτοκρατορία φταίνε, γιατί άφησαν την εξουσία να τους την πάρουν οι χαρτογιακάδες. Εκεί φτάνω για να βρω τα αίτια της στρατιωτικής δικτατορίας.
Δεν φταίνε τα κόμματα, η ΕΡΕ και η Ένωση Κέντρου, που μεταχουντικά η συνέχεια τους είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αντίστοιχα. Ο Μιαούλης και ο Κάναρης φταίνε. Από τότε η δουλειά ήταν σε λάθος λούκι. Να, γιατί αυτές οι κωμίκες Παπαδόπουλος και Παττακός σού έστησαν δικτατορία, και επειδή ήταν γελοίοι τύποι και η χούντα τους ήταν γελοία ιστορία.
Σου έχωσαν φυλακή τον γίγαντα τον Κολοκοτρώνη και τον άλλον, τον Καραϊσκάκη, και πού ήταν ο λαός τότε; Δεν υπήρχε. Γιατί, όταν έσκασε μύτη η συμμορία, η στρατιωτική αλητεία του Παπαδόπουλου, που ήταν ο ελληνικός λαός;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα