Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Ολική Σεληνιακή Έκλειψη 04.04.2015

Μια γυναίκα χτίζει πάνω στα ερείπια καινούργιες ερωτικές φαντασιώσεις ρισκάροντας μια οδυνηρή εγκατάλειψη.Στις 4 Απριλίου παρατηρείται ολική σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού/Ζυγού. H έκλειψη γίνεται στις 15:05 ώρα Ελλάδος και ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Λέοντα ενώ η έκλειψη πέφτει στον άξονα 3ου/9ου.


Από την έκλειψη επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία από την 13η μέχρι και την 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων και από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή σημεια στην 15η μοίρα του άξονα Παρθένου/Ιχθύος. 

Γενικότερα, οι σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια ή την έλλειψη της ασφάλειας μέσα από το σπίτι, την οικογένεια ή την συναισθηματική μας ζωή. Η συγκεκριμένη έκλειψη γίνεται με την Σελήνη στον Ζυγό και τον Ήλιο στον Κριό και ο άξονας Κριού/Ζυγού είναι ο κύριος άξονας των σχέσεων και των συνεργασιών. Περιμένουμε λοιπόν με αυτή την έκλειψη να ανασυρθούν στην επιφάνεια και να κινηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια που έχουμε μέσα στη σχέση μας, αλλά και στις συνεργασίες μας. Μιας και το φως της Σελήνης από τον Ζυγό εκλείπει, ίσως είναι η στιγμή να δούμε ότι χρειάζεται να βασιστούμε τελικά στην δική μας δύναμη και παρουσία μέσα στην σχέση/συνεργασία (Ήλιος στον Κριό) και να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε νέους δρόμους δράσης μέσα από την δική μας δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Ουρανός από τον Κριό μας καλούν να σκεφτούμε πρωτοποριακά και να τολμήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, αλλά καλό είναι να λάβουμε σοβαρά υπόψιν και τον άλλον, μιας και η έκλειψη στον άξονα Κριού/Ζυγού φέρνει σε πρώτη μοίρα όχι το Εγώ αλλά το Εμείς και αυτή την περίοδο, κινήσεις που έχουν στόχο να μας κάνουν να προχωρήσουμε μπροστά θα πρέπει να μην απειλούν την ισορροπία και την ασφάλεια μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Δεν είναι εποχή για διάλυση σχέσεων λοιπόν και χρειάζεται προσοχή σε οτιδήποτε υπονομεύει ή διακυβεύει την ισορροπία και την ίση κατανομή της ενέργειας τόσο στο Εγώ όσο και στο Εμείς.

Ενεργοποιημένα Μεσοδιαστήματα κατά την Έκλειψη

ΔΙΑΣ/ΚΡΟΝΟΣ=ΕΡΜΗΣ
Το πιο στενό μεσοδιάστημα που ενεργοποιείται κατά την έκλειψη είναι το μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου που το ενεργοποιεί ο Ερμής. Το συγκεκριμένο μεσοδιάστημα είναι άξονας δικαιοσύνης και σχετίζεται με την υπομονή, την επιφυλακτικότητα και την επιτυχία μέσα από επιμονή. Ειναι επίσης μεσοδιάστημα που φωτογραφίζει πρόσωπα που ασχολούνται με νομικά θέματα, κυβερνητικούς και πολιτικούς. Ο Ερμής αντιτιθέμενος στο παραπάνω μεσοδιάστημα δημιουργεί αστάθεια στην φιλοσοφία ζωής των αντίστοιχων προσώπων, διαφοροποιήσεις και αλλαγές και ίσως κάποιον ''πολιτικό χωρισμό''. Ο Ερμής στον χάρτη κυβερνά τον 2ο οίκο και πολύ πιθανό είναι να γίνουν κάποιες αλλαγές σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

ΗΛΙΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ=ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΣΕΛΗΝΗ/ΟΥΡΑΝΟΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Ο Πλούτωνας ενεργοποιεί τα μεσοδιαστήματα Ηλίου/Ουρανού (άξονας σωματικής έντασης) και Σελήνης/Ουρανού (άξονας αναστάτωσης, ασυνήθιστων συναισθηματικών καταστάσεων και ανάγκης για ελευθερία). Δημιουργείται μια έντονη και βαθιά επιθυμία να επαναδημιουργηθεί μια κατάσταση τάξης μέσα από ταλαιπωρία και ίσως ακόμη και σωματικό πόνο, φυλάκιση, ατύχημα ή καταστροφή από έκρηξη. Επίσης, φανατισμός, πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη από γυναικείες φιγούρες που θέλουν να φέρουν κοινωνική μεταβολή, ξαναχτίζοντας πάνω στα ερείπια.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ=ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ και ΕΚΛΕΙΨΗ
Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ποσειδώνα είναι άξονας ερωτικών φαντασιώσεων και αισθηματικής εξαπάτησης. Ο άξονας αυτός ενεργοποιείται επίσης και από την ίδια την έκλειψη με αποτέλεσμα να έρχεται απογοήτευση στις γυναικες αυτή την περίοδο όσον αφορά στα αισθηματικά τους ζητήματα, να επικρατεί γενικότερα μια ισχυρή τάση για έρωτα, ρομάντζο και διασκέδαση χωρίς την αίσθηση της πραγματικότητας και με έντονο τον πόθο και την λαχτάρα, να φωτογραφίζονται μυστικοί έρωτες ή το γεγονός ότι αυτή την περίοδο επηρεαζόμαστε εύκολα και καθοδηγούμαστε από τους άλλους και να υπάρχει ίσως στο τέλος ένας τραγικός έρωτας χωρίς ανταπόκριση ή μια οδυνηρή εγκατάλειψη.

ΗΛΙΟΣ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ΣΕΛΗΝΗ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ =ΑΡΗΣ
Οι άξονες της ερωτικής δημιουργίας, της έκφρασης των αισθημάτων, της μητρότητας και της στοργής ενεργοποιούνται από τον δυναμικό Άρη που όμως βρίσκεται σε αδυναμία στον Ταύρο. Η παρόρμηση για σεξ είναι έντονη, όπως και η επιθυμία για τεκνοποίηση. Οι σύζυγοι μεταμορφώνονται σε τρυφερούς εραστές και τρυφερές ερωμένες, οι ενέργειές μας υποκινούνται από τα συναισθήματα και κάτι ζητάει να γεννηθεί.

Κύκλος Σάρος 132
Κάθε έκλειψη ανήκει σε μια οικογένεια εκλείψεων που μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά και ίδια αστρονομική γεωμετρία. Αυτές οι οικογένειες εκλείψεων ονομάζονται κύκλοι Σάρος και ο κάθε κύκλος έχει έναν αριθμό. Η έκλειψη της 4ης Απριλίου ανήκει στον κύκλο Σάρος 132. Η πρώτη έκλειψη αυτού του κύκλου έγινε στις 12 Μαϊου 1492 και η τελευταία του κύκλου θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2754. Κάποια χαρακτηριστικά της πρώτης έκλειψης αυτού του κύκλου (πάντα η πρώτη έκλειψη ενός κύκλου Σάρος δίνει τον τόνο και το βασικό θέμα ολόκληρου του κύκλου) είναι 0η μοίρα της έκλειψης στον μεταβλητό άξονα Δίδυμου/Τοξότη, η 0η μοίρα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η 29η μοίρα του Ποσειδώνα στον Τοξότη και η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στον Ταύρο. Πέρα από την συμβολικη σημασία των μηδενικών μοιρών γενικότερα, η μηδενική μοίρα της Αφροδίτης κάνει τον πλανήτη να προβάλει με μια ιδιαίτερη σημασία, κάτι που τονίζεται και από το ότι η σύνοδος Ερμή-Αρη έγινε πάνω στην μοίρα που βρίσκεται η Αφροδίτη στην τρέχουσα έκλειψη.

Αφροδίτη σε κρίσιμη μοίρα 
Η 21η μοίρα του Ταύρου ανήκει στις κρισιμες σεληνιακές μοίρες (δείτε το ενημερωτικό άρθρο για τις κρίσιμες μοίρες εδω) και τα θέματα που κυβερνάει γενικότερα ο πλανήτης (αγάπη και οικονομικά), αλλά και τα θέματα που κυβερνάει στον συγκεκριμένο χάρτη που καταστρώνεται για την έκλειψη (κυβερνήτης Μεσουρανήματος και 3ου οίκου και χορηγός του φαινομένου) γίνονται πολύ σημαντικά, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία στις σχέσεις, θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας, συναντήσεις με το αφεντικό ή επαγγελματικά σεμινάρια.

Η πλανητική άλυσος της συνειδησης
Ο χάρτης δεν έχει τελικό χορηγό. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας χορηγούν όλους τους υπόλοιπους πλανήτες και αυτοί αντιπροσωπεύουν τις δύο τελικές ενέργειες που λειτουργούν σε συνειδητό επίπεδο και έχουμε στην διαχείρισή μας για να κινηθούμε.

Οι υπόλοιποι πλανήτες του χάρτη λογοδοτούν σε έναν από αυτούς τους δύο: Ο Πλούτωνας χορειγείται από τον Κρόνο, ο Κρόνος από τον Δία, ο Δίας από τον Ήλιο, ο Ήλιος από τον Άρη και ο Άρης από την Αφροδίτη. Ερμής και Ουρανός χορηγούνται από τον  Άρη ο οποίος είδαμε ότι χορηγείται από την Αφροδίτη η οποία χορηγεί και την Σελήνη. Ο Ποσειδώνας τελος, βρίσκεται στην θέση του στους Ιχθύς. Αυτή η πλανητική άλυσος έχει να κάνει με την ενεργειακή σχέση των πλανητών μεταξύ τους και μας δείχνει ποιές ενέργειες είναι προσβάσιμες άμεσα (οι πλανητες στο πρώτο επίπεδο του σχήματος) και ποιές είναι οι πιο δύσκολα προσβάσιμες (όσο κατεβαίνουμε επίπεδα στο σχήμα, τόσο λιγοτερο εύκολα προσβάσιμες είναι οι ενέργειες).
Ας το δούμε σε σχήμα:


Σε αντίθεση με την πλανητική άλυσο της προηγουμενης έκλειψης όπου στο πρώτο επίπεδο βρίσκονταν ο Ποσειδώνας, η Αφροδίτη και ο Άρης, σε αυτή την έκλειψη ο Άρης έχει περάσει ένα επίπεδο κάτω από το συνειδησιακό επίπεδο της Αφροδίτης. Αυτό σημαίνει κυρίως ότι κατά την τρέχουσα περίοδο η δράση δεν είναι τόσο συνειδητή όσο πριν και πως για να συνειδητοποιήσουμε πλήρως αυτό που κάνουμε και για να έχουμε πλήρη επίγνωση των πράξεών μας χρειάζεται αυτές να γίνουν μέσα από το πρίσμα της αγάπης και της αρμονίας που πρεσβεύει η Αφροδίτη.

Ο Πλούτωνας που αντιπροσωπεύει την καταστροφή και την ριζική μεταμόρφωση, συνεχίζει να βρίσκεται στο τελευταίο επίπεδο του σχήματος, στο πιο δύσκολα προσβάσιμο και ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την αλλαγή που γίνεται. Ένα επίπεδο παραπάνω, όπως και στην προηγούμενη έκλειψη, ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να βοηθήσει την συνειδητοποίηση μέσα από πρόσφατες καταστάσεις που παρά τρίχα γλυτώσαμε κάποιον κίνδυνο. Ένα επίπεδο ακόμη πιο πάνω, ο ανάδρομος Δίας στον Λέοντα, μεγεθύνει τις γενικότερες τάσεις που επικρατούν αυτή την περίοδο, κάτι που χρειάζεται προσοχή καθώς λογοδοτεί στον Άρη και μαζί με τον Ερμή (σκέψη) και τον Ουρανό διαμορφώνουν την δράση μας και τα εγχειρήματα της περιόδου. Αυτή την φορά όμως, ο Ποσειδώνας δεν συμμετέχει σε καμία συνειδησιακή εξέλιξη, όπως στην προηγούμενη έκλειψη και όλα οδηγούν στην Αφροδίτη. Ούσα σε κρίσιμη μοίρα είναι σημαντικό να πάρουμε σφαιρικές αποφάσεις με αγάπη.
Ας δούμε τώρα πώς επηρεάζονται από το φαινόμενο οι δώδεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού.
Κριός
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 1ου/7ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σας και τις συνεργασίες σας. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία και την αρμονία στην προσωπική σας ζωή και να χειριστείτε με ψυχραιμία ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, αλλά και με την αυτοπεποίθησή σας. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 5ο σας ηλιακό οίκο. Ο έρωτας, το φλέρτ αλλά και ένα ταξίδι ή μια πιο φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα βοηθήσουν. 


Ταύρος
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 6ου/12ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, την καθημερινή σας ρουτίνα, το υποσυνείδητο και τα κρυμμένα πράγματα. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με το σώμα σας, την αυτοπεποίθηση και την αξίας σας, με την υγεία σας και με τον φόρτο εργασίας που έχετε επωμιστεί. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 4ο σας ηλιακό οίκο. Μείνετε περισσότερο στο σπίτι, ασχοληθείτε με την προσωπική σας ξεκούραση και καλλιέργεια ή καλέστε φίλους οργανώνοντας αυτοσχέδια πάρτυ. 

Δίδυμος
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 5ου/11ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την απόλαυση, την χαρά, τις διασκεδάσεις τους φίλους σας αλλά και τα ερωτικά σας. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με κρυμμένα μυστικά και με υποσυνείδητους φόβους σας, αλλά και με τα ερωτικά σας ζητήματα. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 3ο σας ηλιακό οίκο. Μπορείτε να μετακινηθείτε, να κάνετε μια απρογραμμάτιστη εκδρομή, να έλθετε σε επαφή με αδέλφια και συγγενείς ή να σκεφτείτε χαλαρά τα θέματά σας. 

Καρκίνος
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 4ου/10ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τον γάμο σας, το σπίτι σας, την οικογένειά σας, την εργασία σας και την καριέρα σας. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε, να ξεκαθαρίσετε τα ενδιαφέροντά σας και τις καταστάσεις στο σπίτι σας. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 2ο σας ηλιακό οίκο. Ξοδέψτε λίγα χρήματα για κάτι που σας αρέσει ή που αρέσει στους δικούς σας ή επενδύστε σε μια μορφή γνώσης. 

Λέων
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 3ου/9ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τους γείτονές σας, τις σπουδές σας, την επικοινωνία σας και τις μετακινήσεις σας, αλλά και με την γενικότερη φιλοσοφία ζωής που έχετε.
Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και το πώς θα διαχειριστείτε το άγχος που φέρνει αυτή η έκλειψη. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 1ο σας ηλιακό οίκο. Η εύνοια του πλανήτη και οι ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν, έστω και μικρές θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε όλα τα φώτα επάνω σας. 

Παρθένος
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 2ου/8ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, με την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση, με τα οικονομικά του συντρόφου σας και με την ανάγκη για βαθύτερη ανάλυση του εαυτού σας. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιο οικονομικό ζήτημα και με την στάση που κρατάτε γύρω από αυτό. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 12ο σας ηλιακό οίκο. Μπείτε βαθύτερα το υποσυνείδητό σας και αντιμετωπίστε φόβους και σκιές. 

Ζυγός
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 1ου/7ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σας και τις συνεργασίες σας. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία και την αρμονία στην προσωπική σας ζωή και να χειριστείτε με ψυχραιμία ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με τα οικονομικα του συντρόφου σας καθώς επίσης και με την αυτοπεποίθησή του. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 11ο σας ηλιακό οίκο. Η επαφή με φίλους ή με ασχολίες που έχουν σημασία για εσάς θα σας κάνει καλό, όπως επίσης η ένταξή σας σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. 

Σκορπιός
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 6ου/12ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, την καθημερινή σας ρουτίνα, το υποσυνείδητο και τα κρυμμένα πράγματα. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σας, με τα μυστικά που του κρύβετε ή που σας κρύβει και με φόβους ή εμμονές που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την περίοδο. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 10ο σας ηλιακό οίκο. Ασχοληθείτε με την καριέρα σας, δώστε έμφαση στον γάμο σας και φροντίστε περισσότερο την κοινωνική σας εικόνα. 

Τοξότης
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 5ου/11ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την απόλαυση, την χαρά, τις διασκεδάσεις τους φίλους σας αλλά και τα ερωτικά σας. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, την ροη της καθημερινής σας ρουτίνας αλλά και για κάποιο στόχο ή σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 9ο σας ηλιακό οίκο. Μπορείτε να μετακινηθείτε, να κάνετε μια απρογραμμάτιστη εκδρομή, να έλθετε σε επαφή με ξένους ανθρώπους και να φιλοσοφήσετε την ζωή βλέποντας την μεγάλη εικόνα. 

Αιγόκερως
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 4ου/10ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τον γάμο σας, το σπίτι σας, την οικογένειά σας, την εργασία σας και την καριέρα σας. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή, με τον τρόπο που απολαμβάνετε το σπίτι σας ή την εργασία σας και να εστιαστείτε σε μια κρίσιμη κατάσταση στα εργασιακά σας. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 8ο σας ηλιακό οίκο. Επενδύστε χρήμα, ενέργεια ή χρόνο σε διαδικασίες που έχουν να κάνουν με βαθύτερη διερεύνηση του εαυτού σας ή με μεταφυσική. 

Υδροχόος
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 3ου/9ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τους γείτονές σας, τις σπουδές σας, την επικοινωνία σας και τις μετακινήσεις σας, αλλά και με την γενικότερη φιλοσοφία ζωής που έχετε.
Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικιακή σας ζωή ή με το παρελθόν μιας σχέσης. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 7ο σας ηλιακό οίκο. Μπορείτε να βρείτε κάποιον σύντροφο ή να βελτιώσετε την σχέση που έχετε. 

Ιχθύες
Η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον άξονα 2ου/8ου ηλιακού οίκου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, με την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση, με τα οικονομικά του συντρόφου σας και με την ανάγκη για βαθύτερη ενδοσκόπηση. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, με σπουδές ή με οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους. Το σημείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποσυμπιέσετε τις καταστάσεις αυτη την περίοδο είναι ο Δίας από τον 6ο σας ηλιακό οίκο. Δώστε προσοχή στη υγεία σας και κάντε εργασιοθεραπεία. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα