Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η Προέλευση και οι Τεχνικές του ελέγχου του νου, Monarch




ΠΗΓΗ: http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/origins-and-techniques-of-monarch-mind-control/

Η Προέλευση και οι Τεχνικές του ελέγχου του νου, Monarch 
______________________________________________________________


Ο προγραμματισμός Monarch είναι μια μέθοδος ελέγχου του νου που χρησιμοποιείται από πολλούς οργανισμούς για μυστικούς σκοπούς. Πρόκειται για την συνέχιση του έργου του MK-ULTRA, ένα πρόγραμμα ελέγχου του νου που αναπτύχθηκε από τη CIA, και δοκιμάζεται σε στρατιωτικούς  και αμάχους. Οι μέθοδοι είναι εκπληκτικά σαδιστικές (ο σκοπός του είναι να τραυματίσει το θύμα) και τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι τρομακτικά: Η δημιουργία του μυαλού ενός ελεγχόμενου δούλου που μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή να εκτελέσει οποιαδήποτε ενέργεια που απαιτείται από τον χειριστή. Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνοούν αυτό το ζήτημα, πάνω από 2 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν περάσει από τη φρίκη αυτού του προγράμματος. Αυτό το άρθρο εξετάζει την προέλευση του προγραμματισμού Monarch , μερικές από τις μεθόδους και τον συμβολισμό του.

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το άρθρο περιέχει ανησυχητικά στοιχεία και θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τους επιζώντες  του Monarch.
 
   Ο προγραμματισμός Monarch είναι μια τεχνική ελέγχου του νου που περιλαμβάνει στοιχεία για Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση (SRA) και διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας (ΔΠΠ). Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό της ψυχολογίας της νευροεπιστήμης και αποκρυφιστικές τελετές για να δημιουργήσει εντός των δούλων μία alter περσόνα που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να προγραμματιστεί από τους διαχειριστές. Οι σκλάβοι Monarch χρησιμοποιούνται από πολλές οργανώσεις που συνδέονται με την παγκόσμια ελίτ σε τομείς όπως ο στρατός , η σεξουαλική δουλεία και  η βιομηχανία του θεάματος. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε την προέλευση του προγραμματισμού Monarch, τις τεχνικές και τον συμβολισμό του.





 Προέλευση
_____________________________________________________________
 
 Καθ ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας, έχουν καταγραφεί πολλές αναφορές που περιγράφουν τα τελετουργικά και τις πρακτικές που μοιάζουν με ελέγχου του νου. Ένα από τα πρώτα κείμενα που δίνουν αναφορά για τη χρήση του αποκρυφισμού για την χειραγώγηση του μυαλού, μπορούν να βρεθούν στο αιγυπτιακό Βιβλίο των Νεκρών. Πρόκειται για μια συλλογή από τελετουργίες που σε μεγάλο βαθμό έχουν μελετηθεί από τις σύγχρονες μυστικές κοινωνίες , η οποία περιγράφει τις μεθόδους βασανιστηρίων και του εκφοβισμού (για να δημιουργήσει τραύμα), τη χρήση φίλτρων (φάρμακα) και τη χρήση ξόρκιων (υπνωτισμός), με τελικό αποτέλεσμα την ολοκληρωτική υποδούλωση του μυημένου. Άλλα γεγονότα που αποδίδονται σε μαύρη μαγεία, μαγγανεία και κατοχή δαιμόνων (όπου το θύμα είναι κινούμενο από μια εξωτερική δύναμη) είναι επίσης οι πρόγονοί του προγραμματισμού Monarch.
  Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα,   ο έλεγχος του νου έγινε μια επιστήμη με τη σύγχρονη έννοια του όρου, όπου χιλιάδες άτομα  παρακολουθούνται συστηματικά, τεκμηριωμένα και στα οποία πειραματίστηκαν.

 

 Μία από τις πρώτες μεθοδικές μελέτες για τον  έλεγχο του νου που βασίζεται στο  τραύμα διεξήχθησαν από τον Josef Mengele, παθολόγο που εργάστηκε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Κέρδισε αρχικά την κακή φήμη για την ύπαρξη ενός από τους παθολόγους των SS ο οποίος επέβλεπε την επιλογή των  κρατουμένων που έφταναν, και προσδιόριζε ποιος θα σκοτωθεί και ποιος θα ήταν να γίνει  καταναγκαστικός εργάτης. Ωστόσο, ο ίδιος είναι γνωστός κυρίως για την εκτέλεση αποτρόπαιων ανθρώπινων πειραμάτων σε στρατόπεδα κρατουμένων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, για την οποία ο Mengele ονομάστηκε «Άγγελος του Θανάτου".

 

 

Ο Joseph Mengele, 1935
 
 Ο Mengele είναι διαβόητος για τα ανέντιμα ανθρώπινα πειράματά του σχετικά με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων, ειδικά σε δίδυμα. Ένα μέρος του έργου του, που σπάνια αναφέρεται, ωστόσο, είναι η έρευνα για τον έλεγχο του νου. Ένα μεγάλο μέρος της έρευνάς του σε αυτόν τον τομέα κατασχέθηκε από τους Συμμάχους και εξακολουθεί να ταξινομείται έως και σήμερα.

 "DRGREEN (ΠΡΑΣΙΝΟΣ) (Δρ Joseph Mengele): Ο πιο σημαντικός προγραμματιστής, ίσως κάποιος θα μπορούσε να του δώσει τον τίτλο του πατέρα του Προγραμματισμού Monarch ήταν ο Joseph Mengele, ένας πρώην γιατρός σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των Ναζί. Χιλιάδες σκλάβοι του Προγραμματισμού Monarch   στις ΗΠΑ είχαν τον «DrGREEN » ως επικεφαλή  προγραμματιστή τους.» [1. Fritz SpringmeierThe Illuminati Formula to Createa Mind Control Slave (Η φόρμουλα Illuminati για να δημιουργήσετε ένα σκλάβο   Ελέγχου του νου]
 
 "Ο DrJoseph Mengele του Άουσβιτς είχε την φήμη πως ήταν η αρχή για την ανάπτυξη του προγράμματος Monarch με βάση το τραύμα  και του προγράμματος  ελέγχου του μυαλού της CIAMK Ultra. Ο Mengele και περίπου 5, 000 άλλοι υψηλόβαθμοι Ναζί είχαν κρυφά μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Αμερική μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου σε μια επιχείρηση που ονομάζεται Paperclip. Οι Ναζί συνέχισαν τις εργασίες τους στην ανάπτυξη του ελέγχου του νού και τεχνολογίες πυραύλων σε μυστικές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις. Το μόνο πράγμα που μας είπαν   ήταν το έργο των πυραύλων με αστέρια πρώην Ναζί διασημότητες, όπως ο Warner VonBraun. Οι δολοφόνοι, οι βασανιστές και οι ακρωτηριαστές αθώων ανθρώπων κρατήθηκαν διακριτικά έξω από την δημοσιότητα, αλλά ήταν απασχολημένοι στις ΗΠΑ, σε υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις οι οποίες σταδιακά έγιναν το σπίτι για χιλιάδες και χιλιάδες  απαχθέντων παιδιών στις ΗΠΑ που τα άρπαζαν από τους δρόμους (περίπου ένα εκατομμύριο ανά έτος) και τα τοποθετούσαν σε σιδερένια κλουβιά και στοιβάζονταν από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι ως μέρος της «κατάρτισης». Αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση και τεχνολογιών ελέγχου του νου   του Mengele. Ορισμένα επιλεγμένα παιδιά (τουλάχιστον αυτοί που επέζησαν της «κατάρτισης») θα γίνουν στο μέλλον οι ελεγχόμενοι σκλάβοι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για χιλιάδες διαφορετικές θέσεις εργασίας που κυμαίνονται οπουδήποτε από τη σεξουαλική δουλεία έως τις δολοφονίες. Ένα σημαντικό μέρος αυτών των παιδιών, τα οποία θεωρούνται αναλώσιμα, σφαγιάστηκαν σκόπιμα μπροστά του   από τα άλλα παιδιά, προκειμένου να  τραυματίσουν τα επιλεγμένα εκπαιδευόμενα σε πλήρη συμμόρφωση και υποταγή ". [2. Ken AdachiMind Control the Ultimate Terror (έλεγχος του νου οαπόλυτος τρόμος)]
 
 Ο Έρευνα του Mengele χρησίμευσε ως βάση για το συγκεκαλυμμένο, παράνομο ερευνητικό πρόγραμμα της CIA που ονομάζεται MK-ULTRA.
 
 MK-ULTRA
_______________________________________________________________



   Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο MK-Ultra
 
 Το πρόγραμμα MK-ULTRA εφαρμόστηκε από τις αρχές του 1950 έως τουλάχιστον τα τέλη του 1960, με τη χρήση πολιτών  της Αμερικής και του Καναδά ως υποκείμενα του πειράματος του. Τα δημοσιευμένα στοιχεία δείχνουν ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA περιελάμβανε τη χρήση πολλών μεθόδων για το χειρισμό μεμονωμένων ψυχικών καταστάσεων για  να μεταβάλλουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της συγκαλυμμένης χορήγησης φαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών, αισθητηριακής στέρησης, απομόνωσης, και λεκτικής και σωματικής κακοποίησης.

 Το πιο γνωστό από τα πειράματα του MK-ULTRA περιελάμβαναν τη χορήγηση LSD σε ανυποψίαστα ανθρώπινα όντα, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων της CIA, των γιατροί του στρατιωτικού προσωπικού, άλλων κυβερνητικών παραγόντων, πορνών, ψυχικά ασθενών, καθώς και τα μέλη του γενικού κοινού, προκειμένου να μελετήσουν τις αντιδράσεις.

 Ωστόσο, το πεδίο της ΜΚ-ULTRA, ωστόσο, δεν σταματά. Χρησιμοποιήθηκαν πειράματα που αφορούν βίαια ηλεκτροσόκ, σωματικά και ψυχικά βασανιστήρια και κακοποίηση συστηματικά  για πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.



  Αποχαρακτηρισμένη εικόνα ενός νεαρού θύματος του MK-ULTRA, 1961.
 
 Παρά το γεγονός ότι οι αποδεκτοί στόχοι των σχεδίων ήταν να αναπτύξουν τα βασανιστήρια και τις μεθόδους ανάκρισης για να χρησιμοποιηθούν στους εχθρούς της χώρας. Ορισμένοι ιστορικοί υποστήριξαν ότι το έργο είχε ως στόχο να δημιουργήσει «Μαντζουριανούς υποψήφιους», και είχε προγραμματιστεί να εκτελέσει διάφορες ενέργειες, όπως δολοφονίες και άλλες μυστικές αποστολές.

 Το MK-ULTRA έφερε στο φως διάφορες επιτροπές στη δεκαετία του 1970, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής Rockefeller του 1975. Αν και ισχυρίστηκε ότι η CIA σταμάτησε τα πειράματα αυτά μετά από αυτές τις επιτροπές, ορισμένοι καταγγέλλοντες έχουν έρθει στο προσκήνιο δηλώνοντας ότι το έργο απλά οδηγήθηκε "υπόγεια " και ο προγραμματισμός Monarch έγινε ο μυστικός διάδοχος του MK-ULTRA.

 Η πιο ενοχοποιητική δήλωση μέχρι σήμερα έγινε από ένα δημόσιο υπάλληλο ως προς την πιθανή ύπαρξη του προγράμματος MONARCH  από τον AntonChaitkin, συγγραφέα για την έκδοση του The New Federalist. Όταν ο πρώην διευθυντής της CIA William Colby ερωτήθηκε άμεσα, "Τι γίνεται με το πρόγραμμα MONARCH;», απάντησε οργισμένα και διφορούμενα, «Σταμάτησε από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 και τις αρχές του 1970». [3. Anton Chaitkin, "Franklin Witnesses Implicate FBI and U.S. Elites in Torture and Murder of Children”, The New Federalist]
 
 Προγραμματισμός Monarch
___________________________________________________________
 
 Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε επίσημη αποδοχή της ύπαρξης του προγραμματισμού Monarch, εξέχοντες ερευνητές έχουν τεκμηριώσει τη συστηματική χρήση του τραύματος σε άτομα για   σκοπούς ελέγχου του νου. Μερικοί επιζώντες, με τη βοήθεια ειδικών θεραπευτών, ήταν σε θέση να "αποπρογραμματιστούν" οι ίδιοι και στη συνέχεια να πάνε στο αρχείο και να αποκαλύψουν τις τρομακτικές λεπτομέρειες από τις δοκιμασίες τους.

 Οι σκλάβοι Monarch χρησιμοποιούνται κυρίως από οργανώσεις για τη διενέργεια πράξεων που χρησιμοποιούν εκπαιδευμένους πράκτορες για την εκτέλεση ειδικών καθηκόντων, ο οποίοι δεν αμφισβητούν τις παραγγελίες, και δεν θυμούνται τις ενέργειές τους και αν ανακαλυφθεί κάτι, διαπράττουν αυτόματα αυτοκτονία. Είναι τα τέλεια εξιλαστήρια θύματα για υψηλού προφίλ δολοφονίες (βλ. Sirhan Sirhan), οι ιδανικοί υποψήφιοι για πορνεία,  δουλεία και ιδιωτικές παραγωγές ταινιών. Είναι επίσης οι τέλειοι εκτελεστές μαριονέτες για τη βιομηχανία του θεάματος.

 «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως πιστεύω ότι ο προγραμματισμός και το τελετουργικό των καταχρήσεων είναι ευρέως διαδεδομένο, είναι συστηματικό, είναι πολύ οργανωμένο από πολύ απόκρυφες πληροφορίες που δεν έχουν δημοσιευτεί, όπου, δεν έχει τυπωθεί σε οποιοδήποτε βιβλίο ή το παρουσιάσει κάποιος παρουσιαστής σε talk show, ότι το έχουμε βρει σε αυτή τη χώρα ή σε τουλάχιστον μία ξένη χώρα.

 Οι άνθρωποι λένε, «Ποιος είναι ο σκοπός αυτού;" Η καλύτερη υποψία μου είναι ότι  σκοπός τους είναι μια στρατιά από Manchurian υποψήφιους, δέκα χιλιάδες ψυχικά ρομπότ που θα κάνουν την πορνεία, θα κάνουν ταινίες, θα κάνουν λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων, θα συμμετέχουν σε διεθνείς λαθρεμπόριο.Όλα τα είδη   είναι πολύ προσοδοφόρα πράγματα, και θα κάνουν τους δεσμούς τους τελικά οι μεγαλομανείς στην κορυφή που πιστεύουν ότι θα δημιουργήσουν ένα σατανικό Τάγμα που θα κυβερνήσει τον κόσμο ". [4. ΔCorydon HammondPh.D]

  Οι προγραμματιστές του Monarch προκαλούν έντονο τραύμα σε άτομα με τη χρήση των ηλεκτροσόκ, των βασανιστήριων, της κακοποίησης και τα παιχνίδια μυαλού για να τους αναγκάσουν να αποσυνδεθούν από την πραγματικότητα - μια φυσική αντίδραση σε ορισμένα άτομα όταν τότε έρχονται αντιμέτωποι με ανυπόφορο πόνο. Η ικανότητα του ατόμου να διαχωριστεί είναι μια σημαντική απαίτηση και  προφανώς, βρίσκονται πιο εύκολα σε παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με πολλαπλές γενεές κατάχρησης. Η Ψυχική αποσύνδεση επιτρέπει στους χειριστές να δημιουργήσουν διαχωρισμένες προσωπικότητες στον ψυχισμό των ατόμων, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να προγραμματιστούν και να ενεργοποιηθούν κατά βούληση.

 Ο Προγραμματισμός ελέγχου του νου  που βασίζεται στο Τραύμα,  μπορεί να οριστεί ως τα συστηματικά βασανιστήρια που αποκλείουν την ικανότητα του θύματος για συνειδητή επεξεργασία (μέσα από τον πόνο, τον τρόμο, τα ναρκωτικά, την ψευδαίσθηση, την αισθητηριακή στέρηση, την αισθητηριακή υπερδιέγερση, την στέρηση οξυγόνου, κρύου, ζέστης, την διέγερση του εγκεφάλου και συχνά την εμπειρία που οδηγεί κοντά στο θάνατο), και στη συνέχεια χρησιμοποιεί την υποβολή και τον κλασικό προγραμματισμό (σύμφωνα με τις καθιερωμένες αρχές τροποποίησης της συμπεριφοράς) για να εμφυτεύσει τις σκέψεις, τις οδηγίες και τις αντιλήψεις στον ασυνείδητο νου, συχνά σε νεοσυσταθείσες τραυματικές νέες ταυτότητες που   αναγκάζουν το θύμα να κάνει, να αισθάνεται, να σκέφτεται, ή να αντιλαμβάνεται τα πράγματα σύμφωνα με τους σκοπούς του προγραμματιστή. Ο στόχος είναι   το θύμα να ακολουθήσει τις οδηγίες χωρίς συνειδητή επίγνωση, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης των πράξεων κατά σαφή παραβίαση των ηθικών αρχών του θύματος, τις πνευματικές πεποιθήσεις, και την βούληση.

 Η εγκατάσταση του προγραμματισμού ελέγχου του νου στηρίζεται στην ικανότητα του θύματος να αποσυνδεθεί, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία των νέων απομονωμένων προσωπικοτήτων για να "κρατήσει" και να "κρύψει" τον προγραμματισμό. Ήδη διασχιστικά παιδιά είναι εκλεκτοί "υποψήφιοι" για τον προγραμματισμό». [5. Εllen PLacterPh.D., The Relationship Between MindControl Programming and Ritual Abuse, (Η σχέση μεταξύ Προγραμματισμού ελέγχου του νου και της Τελετουργικής Κακοποίησης)]

Ο έλεγχος του νου Monarch συγκεκαλυμμένα χρησιμοποιείται από διάφορες ομάδες και οργανώσεις για διάφορους σκοπούς. Σύμφωνα με τον FritzSpringmeier, οι ομάδες αυτές είναι γνωστές ως «Δίκτυο» και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
 Η προέλευση του ονόματος
_______________________________________________________________
 
 Ο έλεγχος του νου Monarch οφείλει το όνομά του στην πεταλούδα Monarch - ένα έντομο που αρχίζει τη ζωή του σαν ένα σκουλήκι (που αντιπροσωπεύει ανεκμετάλλευτο δυναμικό) και μετά από μια περίοδο επώασης (προγραμματισμός)   ξαναγεννιέται ως μια όμορφη πεταλούδα (ο σκλάβοςMonarch). Μερικά χαρακτηριστικά ειδικά για την πεταλούδα Monarchεφαρμόζονται επίσης στο έλεγχου του νου.

 "Ένας από τους κύριους λόγους που ο προγραμματισμός ελέγχου του νουMonarch ονομάστηκε προγραμματισμός Monarch ήταν λόγω της πεταλούδαςMonarch. Η πεταλούδα Monarch μαθαίνει που γεννήθηκε (οι ρίζες της) και περνά αυτή τη γνώση μέσω γενετικής στους απογόνους του (από γενιά σε γενιά). Αυτά ήταν ένα από τα βασικά ζώα που βάραινε επιστήμονες μακριά, ότι η γνώση μπορεί να περάσει γενετικά. Το πρόγραμμα Monarch βασίζεται και τους στόχους των Illuminati και των Ναζί για να δημιουργήσουν μία κυρίαρχη ράτσα εν μέρει μέσω της γενετικής. Αν η γνώση μπορεί να περάσει γενετικά (που είναι), τότε είναι σημαντικό να βρεθούν οι γονείς που μπορούν να περάσουν τη σωστή γνώση πάνω σε αυτά τα θύματα που έχουν επιλεγεί για τον έλεγχο του νου Monarch. »[6. Ibid.]

 «Όταν ένα άτομο υφίσταται τραύμα που προκαλείται από ηλεκτροσόκ, εμφανίζεται ένα αίσθημα ζάλης σαν κάποιος να επιπλέει ή να κυματίζει σαν πεταλούδα. Υπάρχει επίσης μια συμβολική αναπαράσταση σχετικά με τον μετασχηματισμό ή την μεταμόρφωση αυτών των όμορφων εντόμων: από μια κάμπια σε ένα κουκούλι (λήθαργος, αδράνεια), σε μια πεταλούδα (νέα δημιουργία), η οποία θα επιστρέψει στο σημείο προέλευσής του. Αυτό είναι το μεταναστευτικό πρότυπο που καθιστά αυτό το είδος μοναδικό. » [7. RonPatton, το Project Monarch]
 
 Η μέθοδος
_______________________________________________________________
 
 Το θύμα / επιζών ονομάζεται «σκλάβος» από τον προγραμματιστή / χειριστή, ο οποίος με τη σειρά του γίνεται αντιληπτός ως «κύριος» ή «θεός». Περίπου το 75% είναι γυναίκες, επειδή έχουν υψηλότερη αντοχή στον πόνο και τείνουν να διαχωρίζονται πιο εύκολα από τα αρσενικά. Οι χειριστές του Monarchεπιζητούν την διαμερισματοποίηση της ψυχής του  θύματος  τους σε πολλές και ξεχωριστές προσωπικότητες (alter personas) χρησιμοποιώντας τραύμα να προκαλέσουν διάσπαση.

 Το παρακάτω είναι μια μικρή λίστα με αυτές τις μορφές βασανιστηρίων:

 1. Κακομεταχείριση και  βασανιστήρια

 2. Περιορισμός σε κιβώτια, κλουβιά, φέρετρα, κλπ, ή ταφή (συχνά με ένα άνοιγμα ή σωλήνα αέρος για παροχή  οξυγόνου)

 3. Περιορισμός με σχοινιά, αλυσίδες, χειροπέδες, κλπ

 4. Παρ ' ολίγον πνιγμό

 5. Ακραία έκθεση στην θερμότητα και το κρύο, συμπεριλαμβανομένης της βύθισης σε παγωμένο νερό και της καύσης χημικών ουσιών

 6. Η εκδορά (αφαιρούνται μόνο τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος σε θύματα που προορίζονται να επιβιώσουν)

 7. Περιστροφή.

 8. Εκτυφλωτικό φως

 9. Ηλεκτροπληξία

 10. Εξαναγκαστική κατάποση προσβλητικών υγρών του σώματος και η ύλης, όπως αίμα, ούρα, κόπρανα, σάρκα, κ.λπ.

 11. Κρέμασμα σε επώδυνες στάσεις, ή ανάποδα.

 12. Πείνα και δίψα

 13. Στέρηση ύπνου 

 14 Συμπίεση με βάρη και συσκευές

 15. Αισθητηριακή στέρηση

 16. Φάρμακα για τη δημιουργία ψευδαίσθησης, σύγχυσης και αμνησίας, συχνά δίνεται με ένεση ή ενδοφλέβια

 17. Κατάποση ή ενδοφλέβια τοξικών χημικών ουσιών για να δημιουργήσουν πόνο ή ασθένεια, συμπεριλαμβανομένων και ουσιών χημειοθεραπείας

 18. Τα άκρα τραβώνται ή εξαρθρώνονται 
 
 19. Χρησιμοποιούνται φίδια, αράχνες, σκουλήκια, ποντίκια και άλλα ζώα για να προκαλέσουν φόβο και αηδία

 20. Επιθανάτια εμπειρία, συνήθως ασφυξία από πνιγμό ή πνιγμό, με άμεση ανάνηψη
 
 22. Εξαναγκασμός να κάνει κατάχρηση ή να γίνει μάρτυρας, βασανιστηρίων και  θυσίας  ανθρώπων και των ζώων, συνήθως με μαχαίρια

 23. Η αναγκαστική συμμετοχή σε δουλεία
 
 24. Βιασμός για να μείνει έγκυος. Στο έμβρυο στη συνέχεια γίνεται άμβλωση για τελετουργική χρήση, ή το μωρό έχει χρησιμοποιείται σε  θυσία ή γίνεται σκλάβος.

 25. Πνευματιστική κακοποίηση για να προκαλέσει στο θύμα την αίσθηση πως κατέχεται  , παρενοχλήται, και ελέγχεται εσωτερικά από πνεύματα ή δαίμονες

 26. Βεβήλωση των  θρησκευτικών πεποιθήσεων και   μορφών λατρείας. Αφοσίωση στον Σατανά.

 27. Κατάχρηση και ψευδαίσθηση για να πείσουν τα θύματα ότι ο Θεός είναι κακός, για να πείσουν ένα παιδί ότι ο Θεός τους έχει κακομεταχειριστεί

 28. Χειρουργική επέμβαση για βασανιστήρια, πειράματα, ή για να προκαλέσουν την αντίληψη της φυσικής ή πνευματικές βόμβας ή για εμφυτεύματα

 29. Βλάβες ή την απειλές ζημίας προς την οικογένεια, τους φίλους, τους αγαπημένους, τα κατοικίδια ζώα, και άλλα θύματα, ώστε να επιβληθεί συμμόρφωση.

 30. Η χρήση της ψευδαίσθησης και της εικονικής πραγματικότητας για να μπερδέψουν και να δημιουργήσουν μία  μη αξιόπιστη αποκάλυψη [8. Ellen ΠLacterPh.D., Kinds of Torture Endured in Ritual Abuse and Trauma-BasedMind Control (Είδη βασανιστηρίων που επιβάλλονται στην Τελετουργική Κακοποίηση και τον Τραύμα-Based έλεγχο του νου)]
 
«Η βάση για την επιτυχία του προγραμματισμού  ελέγχου του νου Monarch είναι ότι μπορούν να δημιουργηθούν διαφορετικές προσωπικότητες ή τμήματα της προσωπικότητας που ονομάζονται alters που  δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, αλλά ποιος μπορούν να πάρουν τον έλεγχο  του σώματος σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Οι τοίχοι αμνησίας που έχουν κατασκευαστεί από τραύματα, αποτελούν μια ασπίδα προστασίας του απορρήτου που προστατεύει τους χρήστες από το να αποκαλυφθούν, και αποτρέπει τις επίσημες προσωπικότητες που ελέγχουν το σώμα για μεγάλο μέρος του χρόνου να γνωρίζουν πώς λειτουργεί και χρησιμοποιείται το σύστημά με τα alters. Η ασπίδα του απορρήτου επιτρέπει στα μέλη της λατρείας να ζήσουν και να εργαστούν μαζί με άλλους ανθρώπους και να παραμένουν εντελώς απαρατήρητοι. Τα επίσημα alters μπορούν να είναι υπέροχοι άνθρωποι, ενώ τα   βαθύτερα  alters μπορεί να είναι τα χειρότερα είδη  Σατανικών τεράτων μπορεί να φανταστεί κανείς, ένα είδος Δρ Τζέκιλ / κ. Χάιντ. Ένα μεγάλο τμήμα είναι σε κίνδυνο για τη διατήρηση του απορρήτου της υπηρεσίας πληροφοριών ή της απόκρυφης ομάδας η οποία ελέγχει τον σκλάβο. Το ποσοστό επιτυχίας αυτού του είδους του προγραμματισμού είναι υψηλό, αλλά όταν αποτυγχάνει, οι αποτυχίες απορρίπτονται μέσω του θανάτου. Κάθε τραύμα και  βασανιστήριο εξυπηρετεί ένα σκοπό. Ένα μεγάλο μέρος του πειραματισμού και της έρευνας αφιερώθηκε για να ανακαλυφθεί τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Έγιναν γραφήματα που δείχνουν πόσα βασανιστήρια αντιστοιχούν σε δεδομένο βάρος σώματος σε μια δεδομένη ηλικία για να μπορέσουν  να τα χειριστούν χωρίς να προκαλέσουν τον θάνατο.» [9.Springmeieropcit.]
  
"Λόγω του σοβαρού τραυματισμού που προκαλείται μέσω του  ECT, της κατάχρησης και άλλων μεθόδων, το μυαλό διασπάται  σε εναλλακτικές προσωπικότητες από τον πυρήνα. Παλαιότερα αναφέρετο ως διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, και σήμερα αναγνωρίζεται ως “διαταραχής διχασμού της προσωπικότητας” και αποτελεί τη βάση για τον προγραμματισμό MONARCH. Ο περαιτέρω προγραμματισμός του μυαλού  του θύματος ενισχύεται μέσω του υπνωτισμού, του εξαναγκασμού του διπλού δέσιμου, τις ανατροπές ικανοποίησης-πόνου, τα τρόφιμα, το νερό, τον ύπνο και την αισθητηριακή στέρηση, μαζί με διάφορα φάρμακα που μεταβάλλουν ορισμένες εγκεφαλικές λειτουργίες». [10. Pattonopcit.]

  Ο διαχωρισμός επιτυγχάνεται έτσι με τραυματισμό του θύματος, χρησιμοποιώντας τη συστηματική κατάχρηση και τη χρήση τρομακτικών αποκρυφιστικών τελετών. Όταν συμβαίνει μια διάσπαση στον πυρήνα της προσωπικότητας, ένας «εσωτερικός κόσμος» μπορεί να δημιουργηθεί και οιalter Personas μπορούν   να προγραμματιστούν με τη χρήση εργαλείων όπως η μουσική, οι ταινίες (ειδικά οι παραγωγές Disney) και τα παραμύθια. Αυτά τα οπτικά και ηχητικά βοηθήματα ενισχύουν την διαδικασία προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας εικόνες, σύμβολα, έννοιες και ιδέες. Τα δημιουργημένα alterμπορούν να προσπελαστούν χρησιμοποιώντας λέξεις ενεργοποίησης ή σύμβολα που έχουν προγραμματιστεί στη ψυχή του ατόμου από τον χειριστή. Μερικές από τις πιο κοινές εσωτερικές εικόνες που βλέπουν οι σκλάβοι ελέγχου του νου είναι τα δέντρα, το καβαλιστικό Δέντρο της ζωής, οι θηλιές απείρου, τα αρχαία σύμβολα και τα γράμματα, οι ιστοί αράχνης, οι θραύσεις καθρεπτών, οι μάσκες, τα κάστρα, οι λαβύρινθοι, οι δαίμονες, οι πεταλούδες, τα γυαλιά της ώρας, τα ρολόγια και τα ρομπότ. Αυτά τα σύμβολα συνήθως εισάγονται σε δημοφιλείς ταινίες και βίντεο για δύο λόγους: για την απευαισθητοποίηση της πλειοψηφίας του πληθυσμού, χρησιμοποιώντας υποσυνείδητα και νευρο-γλωσσικό προγραμματισμό για να κατασκευάσουν σκοπίμως συγκεκριμένες ωθήσεις και   κλειδιά για τον προγραμματισμό βάσης εξαιρετικά ευαίσθητο στα παιδιά MONARCH. [11. Ibid.] Μερικές από τις ταινίες που χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό MONARCH περιλαμβάνουν τις: Ο Μάγος του Οζ, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Πινόκιο και η Ωραία Κοιμωμένη.



Η ταινία Ο Μάγος του Οζ χρησιμοποιείται από Monarch χειριστές να προγραμματίσουν τους σκλάβους τους. Σύμβολα και έννοιες στην ταινία γίνονται εναύσματα στο μυαλό του σκλάβου επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στο μυαλό του σκλάβου από τον χειριστή. Στον λαϊκό δημοφιλή πολιτισμό, χρησιμοποιούν συχνά καλυμένες αναφορές στον Monarch προγραμματισμό με αναλογίες στον  Μάγο του Οζ και την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.
 
 Σε κάθε περίπτωση, δίνεται στον σκλάβο μια συγκεκριμένη ερμηνεία της ιστορίας της ταινίας, προκειμένου να ενισχύσει τον προγραμματισμό. Για παράδειγμα, ένας σκλάβος βλέποντας τον  Μάγο του Οζ διδάσκεται ότι «κάπου πάνω από το ουράνιο τόξο" είναι οι "χαρούμενοι" διασχιστικοί τραύμα-σκλάβοι που πρέπει να πάνε για να ξεφύγουν από τον αφόρητο πόνο που τους επιβάλλεται. Χρησιμοποιώντας την ταινία, οι προγραμματιστές να ενθαρρύνουν τους σκλάβους για να πάνε «πέρα από το ουράνιο τόξο» και να αποσυνδεθούν, διαχωρίζοντας αποτελεσματικά το μυαλό τους από το σώμα τους.

 "Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο υπνωτιστής θα βρεί πως τα παιδιά υπνωτίζονται πιο ευκολότερα  αν ξέρουν πώς να το κάνουν με μικρά παιδιά. Μια μέθοδος που είναι αποτελεσματική είναι να πούμε στα μικρά παιδιά, «Φανταστείτε πως βλέπετε  μια αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή." Αυτές είναι οι ταινίες της Disney και άλλες παραστάσεις είναι τόσο σημαντικές για τους προγραμματιστές. Είναι το τέλειο υπνωτικό εργαλείο για να διοχετευθεί στο μυαλό του παιδιού για να αποσυνδεθεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν ταινίες από την  πρώτη ημέρα για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν τα υπνωτικά σενάρια. Τα παιδιά πρέπει να είναι μέρος της υπνωτικής διαδικασίας. Αν ο υπνωτιστής επιτρέπει στο παιδί να φτιάξουν τις δικές του εικόνες, οι υπνωτικές προτάσεις θα είναι ισχυρότερες. Αντί να λέει στο παιδί το χρώμα του σκύλου, ο προγραμματιστής μπορεί να το ζητήσει από το παιδί. Έτσι τα βιβλία και οι ταινίες που προβάλλονται στο παιδί θα βοηθήσουν στην καθοδήγηση του μυαλό του προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν ο υπνωτιστής μιλά σε ένα παιδί, θα πρέπει να λάβει επιπλέον προφυλάξεις ώστε να μην αλλάξει τον τόνο της φωνής του και να έχει ομαλές μεταβάσεις. Οι περισσότερες από τις ταινίες της Disney χρησιμοποιούνται για σκοπούς προγραμματισμού. Μερικές από αυτές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον έλεγχο του νου. »[12. Springmeier, op. cit.]
 
 Τα επίπεδα του Προγραμματισμού Monarch
____________________________________________________________
 

Τα επίπεδα του προγραμματισμού Monarch εντοπίζουν τις «λειτουργίες» του σκλάβου και το όνομά του από τα ηλεκτροεγκεφαλογράφημένα (EEG), εγκεφαλικά κύματα που συνδέονται με αυτά.
 Τύποι εγκεφαλικών κυμάτων σε ηλεκτροεγκεφαλογράφημα
 
 Θεωρείται ως "γενικός" ή κανονικός προγραμματισμός, το ALPHA είναι εντός της προσωπικότητας ελέγχου βάσης.  Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά έντονη διατήρηση της μνήμης, μαζί με σημαντικά αυξημένη σωματική δύναμη και  οπτική οξύτητα. Ο Alpha προγραμματισμός επιτυγχάνεται μέσω σκόπιμης υποδιαίρεσης της προσωπικότητας των θυμάτων που, στην ουσία, προκαλεί ένα αριστερό εγκέφαλο-δεξιά διαίρεση του εγκεφάλου, επιτρέποντας  μια προγραμματισμένη ένωση του Αριστερού και του Δεξιού, μέσω διέγερσης του οδού του νευρώνα.
 
 Ο ΒΗΤΑ αναφέρεται ως "σεξουαλικός" προγραμματισμός (δούλοι). Ο προγραμματισμός αυτός εξαλείφει όλες τις ηθικές πεποιθήσεις και διεγείρει το πρωτόγονο ένστικτο, χωρίς αναστολές. Τα  alters "Γάτα"   (γατούλα του σεξ) μπορούν  να εμφανιστούν σε αυτό το επίπεδο. Γνωστός ως προγραμματισμόςKitten (γατάκι), είναι το πιο ορατό είδος του προγραμματισμού, δεδομένου ότι ορισμένες θηλυκές διασημότητες, μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν υποβληθεί σε αυτό το είδος του προγραμματισμού. Στον λαϊκό πολιτισμό, τα είδη ένδυσης με αιλουροειδείς εκτυπώσεις συχνά υποδηλώνουν τον προγραμματισμό Kitten (γατάκι).

 Ο ΔΕΛΤΑ είναι γνωστός   ως ο "δολοφόνος" του προγραμματισμού και αναπτύχθηκε αρχικά για την κατάρτιση ειδικών πρακτόρων ή ελίτ στρατιωτών  (δηλαδή Delta ForceFirst Earth Battalion, Μοσάντ, κλπ) σε μυστικές επιχειρήσεις. Είναι εμφανής η Βέλτιστη απόδοση της αδρεναλίνης και η ελεγχόμενη επιθετικότητα. Τα θύματα στερούνται του φόβου και είναι πολύ συστηματικά κατά την εκτέλεση της αποστολής τους. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν οδηγίες αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονίας.

 Ο ΘΗΤΑ - Θεωρείται ο "ψυχικός" προγραμματισμός. Άτομα που ανήκουν σε γραμμές αίματος (Bloodliners) (αυτοί που προέρχονται από σατανικές οικογένειες πολλών γενεών) ήταν αποφασισμένοι να παρουσιάζουν μεγαλύτερη τάση για τηλεπαθητικές ικανότητες από ό, τι οι μη bloodliners. Λόγω των εμφανών περιορισμών της, ωστόσο, αναπτύχθηκαν και εισήχθησαν διάφορες μορφές  ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου του νου, δηλαδή, οι ανθρώπινες συσκευές τηλεμετρίας, η βιο-ιατρική (τα εμφυτεύματα του εγκεφάλου), κατευθυνόμενα λέιζερ ενέργειας που χρησιμοποιούν μικροκύματα ή / και ηλεκτρομαγνητισμό. Αναφέρεται πως αυτά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με εξαιρετικά προηγμένους υπολογιστές και εξελιγμένα συστήματα δορυφορικού εντοπισμού. [13. Pattonopcit.]

Ως συμπέρασμα.
________________________________________________________________

 Είναι δύσκολο να παραμείνουμε αντικειμενικοί όταν περιγράφουμε τις φρικαλεότητες που υπέστησαν οι σκλάβοι Monarch. Η ακραία βία, η κακοποίηση, τα ψυχικά βασανιστήρια και τα σαδιστικά παιχνίδια που υπέστησαν τα θύματα από «σημαντικούς επιστήμονες» και υπαλλήλους υψηλού επιπέδου αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας πραγματικής «σκοτεινής πλευράς» στις δυνάμεις που κυριαρχούν. Παρά τις αποκαλύψεις, τα έγγραφα και τις καταγγελλίες, η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού αγνοεί, απορρίπτει ή αποφεύγει το ζήτημα συνολικά. Πάνω από δύο εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν προγραμματιστεί με έλεγχο του νου μέσω  τραύματος από το 1947 και ηCIA παραδέχτηκε δημόσια στα 1970 τον έλεγχο του νου που εφήρμοσε . Έχουν αναφερθεί ταινίες, όπως The Manchurian Candidate (Ο  Μαντζουριανός υποψήφιος) που αναφέρεται κατευθείαν στο συγκεκριμένο θέμα, και απεικονίζει ακόμη και πραγματικές τεχνικές, όπως τα ηλεκτροσόκ, η χρήση από λέξεων ενεργοποίησης και τοποθέτηση μικροτσίπ. Πολλές δημόσιες προσωπικότητες που βλέπουμε στην τηλεόραση και τις ταινίες στις οθόνες μας είναι σκλάβοι ελέγχου του νου. Διάσημοι άνθρωποι όπως η Candy Jones, η Celia Imrie και οSirhan Sirhan έχουν καταγραφεί και αποκάλυψαν τις εμπειρίες τους στον έλεγχο του νου ... και όμως το ευρύ κοινό ισχυρίζεται   ότι «δεν μπορεί να υπάρχει».

 Η έρευνα και τα κεφάλαια που επενδύθηκαν στο έργο Monarch, ωστόσο, δεν ισχύουν μόνο για τους σκλάβους ελέγχου του νου. Πολλές από τις τεχνικές προγραμματισμού που τελειοποιήθηκαν σε αυτά τα πειράματα έχουν εφαρμοστεί σε μαζική κλίμακα, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι ειδήσεις του συστήματος, οι ταινίες, τα μουσικά βίντεο, οι διαφημίσεις και οι τηλεοπτικές εκπομπές χρησιμοποιούν  τα πιο προηγμένα στοιχεία για την ανθρώπινη συμπεριφορά που συγκεντρώθηκαν. Πολλά από αυτά προέρχονται από τον προγραμματισμό Monarch.
 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα