Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Πανσέληνος στο Ζυγό – Η αφύπνιση μιας «εγκλωβισμένης» έκλειψης

Αυτή τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής μετακινείται στον ευκίνητο Κριό μέχρι τις 14 Απριλίου 2015. Έξυπνα πειράγματα, εμπνευσμένες και λαμπερές διανοητικές εκρήξεις, ξεδιάντροπα σχόλια, και ναι, η επικοινωνία μας με τους άλλους θα χαρακτηρίζεται από τον πνευματώδη δυναμισμό του κριαριού. Οι φιλίες και τα φλερτ θα παίρνουν γρήγορα φωτιά κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων εβδομάδων, αλλά μη βιαστείτε ακόμα να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, καθώς οι φλόγες μπορεί να σβήνουν όσο γρήγορα ανάβουν. Απολαύστε ό,τι καυτό σας συμβεί, δίχως να σκέφτεστε το αύριο. Ο ανήσυχος Ερμής μπορεί να μας ωθεί να κάνουμε μακροπρόθεσμα όνειρα, όμως οι ιδέες που λάμπουν όπως ο χρυσός τώρα στο μυαλό μας, ίσως αντιμετωπίσουν πραγματικά εμπόδια προς τα μέσα του μήνα.

Την Τρίτη 31 Μαρτίου, ο πλανήτης της κίνησης, Άρης, περνά στον Ταύρο έως τις 11 Μαΐου, φέρνοντας περισσότερο ρεαλισμό στις προσπάθειές μας. Από τις 19 Φεβρουαρίου ο Άρης διέσχισε το φλογερό μονοπάτι του Κριού, ταρακουνώντας το σκηνικό και φέρνοντας ορισμένες πραγματικά ριζοσπαστικές ιδέες. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουν αυτές οι ιδέες μέσα από τη σκληρή δοκιμασία της πραγματικότητας. Αντέχουν; Τι θα βοηθήσει στην υλοποίησή τους; Υπολογίστε τα χρονοδιαγράμματα, προσθαφαιρέστε, και αποκτείστε σαφή εικόνα των απαιτούμενων πόρων. Πολλοί θα ανακαλύψετε, ότι τα όνειρά σας είναι πιο εφικτά από ό,τι νομίζατε ως τώρα.

Ο Άρης είναι ψυχωμένος, και η περιοδεία του από τον γήινο, αισθησιακό Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες αξέχαστες στιγμές. Χρησιμοποιείστε τα στοιχεία του Έρωτα και της Αφροδίτης, την αφή, τη γεύση, το άρωμα, το περιβάλλον, για να γοητεύσετε και να αποπλανήσετε. Και αφυπνίστε τον έρωτα μέσα στο σκηνικό αφύπνισης της ίδιας της Άνοιξης, στο ύπαιθρο! Η φύση είναι το ιδανικό σκηνικό για την αγάπη, με τον Άρη στον Ταύρο. Κοιμηθείτε σε ένα ορειβατικό καταφύγιο, πηγαίνετε για πικ-νικ, ή κάντε μια βόλτα στο δάσος. Αργά και σταθερά κερδίζονται οι μάχες, με τον Άρη στον Ταύρο.

Ο Ουρανός του Σαββατοκύριακου 3-4 Απριλίου θα φωτιστεί από μια λαμπρή σεληνιακή (πανσέληνος) έκλειψη στον αρμονικό, ρομαντικό Ζυγό. Στον απόηχο του έντονου και επιθετικού Μαρτίου, η Ζυγίσια ενέργεια δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Ωστόσο, η έκλειψη είναι «κλειδωμένη» μέσα σε ένα Τ-τετράγωνο, με τον ελεγκτικό, ερωτικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον επαναστατικό, εμπρηστικό Ουρανό στον Κριό. Με τα τρία ουράνια σώματα (Σελήνη, Ουρανό, Πλούτωνα) σε πεισματικά, παρορμητικά ζώδια (Ζυγός, Αιγόκερως, Κριός), οι διαμάχες για την εξουσία μπορεί να ξεσπάσουν πριν προλάβετε να καπνίσετε την πίπα της ειρήνης. Ή ίσως η έκλειψη σκοτεινιάσει τη σημασία της διαπραγμάτευσης, εμποδίζοντας κάθε πιθανότητα να βγουν όλοι κερδισμένοι.

Οι εκλείψεις εγκαινιάζουν ξαφνικές εξελίξεις, επιταχύνουν γεγονότα, ή αποκαλύπτουν εκείνες τις σκιώδεις περιοχές της ζωής μας που αρνούμαστε να δούμε και να αντιμετωπίσουμε. Κρυφές ερωτικές τρέλες, ειδικά με ανθρώπους ανέφικτους ή εντελώς ακατάλληλους, μπορεί να αποκαλυφθούν στο πλαίσιο αυτής της έκλειψης. Δεν υπάρχει κανένα μέρος να κρυφτείτε, όταν καταφθάνει μια έκλειψη. Το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σας, ωστόσο, θα νιώσει κολακευμένο με τις αποκαλύψεις, και ίσως και πολλά περισσότερα. Σχέσεις που έχουν φτάσει σε σημείο καμπής θα ταλαντευτούν, και είτε θα αλλάξουν μορφή είτε θα διαλυθούν αμέσως μετά την πανσέληνο.

Ο Ζυγός διέπει το δίκαιο, και αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει κάποια πολυαναμενόμενη απονομή δικαιοσύνης. Η εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, μιας χρυσής τομής θα απαιτήσει από όλους προσπάθεια (Ουρανός) αλλά και κάποιο είδος θυσίας (Πλούτωνας). Η διαδικασία «ανοικοδόμησης» ίσως να πάρει μήνες από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η αρχική απόφαση.

Σε περίπτωση που αυτή η έκλειψη ταρακουνήσει τη ζωή σας όπως την ξέρετε, θεωρείστε ότι η αλλαγή είχε δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό. Και μην ξεχνάτε: η «ανοικοδόμηση» μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό μια θεραπευτική διαδικασία, μια διαδικασία ενεργοποίησης και αφύπνισης της ψυχής.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα