Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ρε καθάρματα! – Μόλις πάει να βγει ο ήλιος τον ψεκάζετε;


Είναι απίστευτο αυτό που μας συμβαίνει! Μόλις προσπάθησε να βγει ένα δράμι ήλιος και άνοιξαν τα σύννεφα μετά από μέρες κακοκαιρίας, τι ήταν το πρώτο που είδαμε; Χημικοί Αεροψεκασμοί!


“Γεωμηχανική” σου λέει ο άλλος, ο ανεγκέφαλος! Για να σωθεί ο πλανήτης από την ηλιακή ακτινοβολία! Ποια ηλιακή ακτινοβολία; Ποια υπερθέρμανση; Εδώ έχουμε παγώσει και ξεχάσαμε τι πάει να πει Άνοιξη. Μουλιασμένοι από το νερό και τα χαλάζια, τη μόνιμη ομίχλη – ααα ΞΕΧΑΣΑ! Την Αφρικάνικη τη σκόνη που την πας;



Που είναι ο Καμμένος, καλέ; Που άκουσε να μιλούν για ψεκασμούς και παγκόσμια διακυβέρνηση; Μάλλον στα σαλόνια που μπαινοβγαίνει και σου λέει κάτσε να τα λέω γιατί πιάνει και θα με ψηφίζουν.
Τώρα; Που είναι ο Καμμένος; Στις ΗΠΑ και ξεπουλάει το πετρέλαιο μας στους αμερικανοσιωνιστές!
Δώσε μου κι εμένα σημαιάκι να κρατώ, κε Καμμένε, γιατί δεν είμαι τόσο πατριώτισσα όσο εσύ! Δώσ/ μου να το κρατώ κι όταν ψεκάζουν να διώχνω τα χημικά, τη σκόνη, τα βακτήρια κι αργότερα και τα κουνούπια από τη μούρη μου!
Άντε και να μου χαθείτε όλοι οι υποκριτές! Αφήσατε την Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αμπέλι στο κάθε αεροπλάνο που πετάει ό,τι του ‘ρθει. Φτου σας! για να σας ψεκάσω κι εγώ με το δικό μου αγιασμό!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα