Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Έκλειψη Ηλίου Μαρτίου: Ολική Επανεκκίνηση του συστήματος

Οι φωτογραφίες είναι από την έκλειψη που συμβαίνει τώρα



Εάν ψάχνατε για μια αλλαγή, το σύμπαν είναι έτοιμο να σας την παραδώσει


Στις 20 Μαρτίου 2015 , μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη ''αναφλέγει'' μια σημαντική καμπή και αρχή στη ζωή μας.

Ένας νέος κύκλος 19 χρόνων βρίσκεται στη διαδικασία της γέννησης και πολλοί από εμάς θα  αισθανθούν μια ολική επανεκκίνηση του συστήματος, ως αποτέλεσμα αυτής της έντονης και αναζωογονητικής ενέργειας.

Πόσες φορές έχουμε, σε δύσκολες περιόδους, αναρωτηθεί αν έφτασε «η στιγμή για επανεκκίνηση"; Είναι το πράγμα που έχουμε την τάση να κάνουμε όταν δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές για να διορθώσουμε το πρόβλημα.


Η επανεκκίνηση πάντα φαίνεται να διορθώνει ή να εξαλείφει ακόμη και το πιο μεγάλο πρόβλημα μέσα σε μια στιγμή. Δεν θα ήταν κάτι εξαιρετικό, αν μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο στη δική μας ζωή;


Η κρυμμένη αλήθεια είναι ότι μπορείτε. Υπάρχουν ορισμένες φορές κατά τη διάρκεια του έτους, όπου μπορείτε να πατήσετε σε ένα είδος επανεκκίνησης/νέου ξεκινήματος ενέργειας. Αυτή η  Έκλειψη Ηλίου του Μαρτίου είναι ακριβώς αυτό, η στιγμή για να κάνετε επανεκκίνηση και να αρχίσετε εκ νέου. Παρόμοια με την επανεκκίνηση των gadgets μας, είμαστε όλοι έτοιμοι  να πατήσουμε το κουμπί on / off για τον εαυτό μας και να έχουμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε τον σκληρό δίσκο.




Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα συμβαίνει γύρω σας. Εάν είστε ενήμεροι αυτής της ενέργειας και ανοικτοί για τις δυνατότητες της, μπορεί να είστε σε θέση να δείτε και τις δυνατότητες στη δική σας ζωή. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να ρυθμίσετε τις προθέσεις για τον εαυτό σας, να επανορθώσετε και να κοιτάξετε προς τα εμπρός για νέα ξεκινήματα.

Οι Ηλιακές εκλείψεις είναι εξαιρετικά ισχυρά νέα φεγγάρια, τα οποία δημιουργούν κάτι νέο στη ζωή μας, και αυτό θα είναι ορατό σε τμήματα της βόρειας Ευρώπης. Στο ακριβές σημείο της έκλειψης, η Σελήνη θα διασταυρωθεί με τον ήλιο και θα δημιουργήσει μια έκρηξη απελευθέρωσης ενέργειας. Πολλοί από εμάς θα είναι πράγματι σε θέση να αισθανθούν μια αναβίωση κάποιου είδους εξαιτίας της. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης επηρεάζονται άμεσα και η δύναμη πίσω από αυτό είναι κάτι περισσότερο από υπερ-φορτωμένη.


Αυτή η ηλιακή έκλειψη, ειδικότερα, έχει ακόμη μεγαλύτερη επίδραση γιατί είναι Supermoon και έκλειψη σε ένα. Αυτό σημαίνει ότι θα αισθανθούμε ακόμα πιο περισσότερη ένταση και έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Στην κορυφή της, αυτό συμβαίνει στην 29 μοίρα των Ιχθύων, που είναι η τελευταία μοίρα του ζωδιακού τροχού. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε στη διαδικασία του αποχαιρετισμού για κάτι, ενώ προβούμε σε εντελώς νέο έδαφος.

Κάτι καινούργιο μας περιμένει και είναι στο χέρι μας να αδράξουμε την ευκαιρία.


Κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτή η Έκλειψη Ηλίου κατέχει έναν τόνο πνευματικής βουτιάς. Ο ήλιος, η σελήνη, ο Ερμής, ο Χείρωνας και ο Ποσειδώνας, όλοι βρίσκονται στο ζώδιο των Ιχθύων, στην κορυφή του.


Οι Ιχθείς είναι ένα σημάδι ότι είναι σε αρμονία με τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο παιχνίδι στο σύμπαν. Λόγω αυτής της επιρροής η αντίληψή μας θα είναι υψηλότερη από το κανονικό και αν έχουμε ''ακούσουμε'' προσεκτικά νέες γνώσεις θα έρθουν στο φως. 


Αυτό που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο σε αυτή την Έκλειψη Ηλίου είναι το γεγονός ότι ο ήλιος θα μπει στο πρωτοποριακό ζώδιο του Κριού σε περίπου 13 ώρες μετά το πέρασμα από την κορυφή που βρίσκεται τώρα.

Η μετάβαση αυτή προσφέρει την Εαρινή Ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο και την φθινοπωρινή ισημερία στο νότιο ημισφαίριο. Η αλλαγή των εποχών συμβαίνει αυτήν ακριβώς την στιγμή και αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ένδειξη ότι αλλάζουμε ταχύτητες σε νέο έδαφος.


Υπάρχει πάντα ένα στοιχείο μυστηρίου, καθώς και ένας πιθανός φόβος όταν ξεκινάμε κάτι νέο.  Αυτή η ηλιακή έκλειψη προσφέρει την επανεκκίνηση του συστήματος που όλοι περιμένουμε να μας  βοηθήσει ώστε να φτάσουμε, στο όποιο κι αν είναι αυτό, επόμενο επίπεδο.


elephantjournal


Επιμέλεια Κειμένου dorieas


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα