Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Δείτε τι να τρώτε για καλή στύση!



Αν το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστώσει ότι οι επιδόσεις στο σεξ είναι... πεσμένες υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης χωρίς κόπο. Απλώς και μόνο τρώγοντας κάποιες τροφές όχι για να χορτάσετε την πείνα σας αλλά για να ανεβάσετε την ερωτική σας διάθεση. 
Ποιες είναι αυτές οι τροφές που μπορούν να '' αναστήσουν '' την ερωτική ζωή
Έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Καρδιαγγειακής Απεικόνισης (EACVI), και πραγματοποιήθηκε από τον Έλληνα ερευνητή Αθανάσιο Αγγελή έδειξε ότι όσοι άνδρες ακολουθούν κατά γράμμα την μεσογειακή διατροφή  έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιαγγειακά προβλήματα. 
 
Έτσι όσοι άνδρες έχουν εντάξει στη διατροφή τους σε λαχανικά, φρούτα, τροφές με φυτικές ίνες  και ψάρια αντιμετωπίζουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν  στυτική δυσλειτουργία.  Επίσης ευεργετικά αποτελέσματα για την... πεσμένη διάθεση των ανδρών έχει γενικότερα η μεσογειακή διατροφή η οποία προστατεύει και τη γενικότερη υγεία τους.
 
Άλλες τροφές που ανεβάζουν την πεσμένη διάθεση είναι το εξωτικό αβοκάντο, τα σπαράγγια τα οποία περιέχουν σε μεγάλες ποσότητες  βιταμίνες και μέταλλα και άλλα ιχνοστοιχεία τα οποία ενισχύουν την λίμπιντο
 
Εξίσου ευεργετικά αποτελέσματα έχουν και οι ξηροί καρποί  όπως είναι για παράδειγμα τα καρύδια τα οποία περιέχουν ω3 λιπαρά και  φυλλικό οξύ.
 
Από τον κατάλογο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η σοκολάτα η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και επομένως τα γενετικά όργανα αιματώνονται καλύτερα και έτσι επομένως επιτυγχάνεται και η στύση. 
 
Τα οστρακοειδή και ο σολομός ανεβάζουν στο κόκκινο την ένταση στην κρεβατοκάμαρα καθώς αποτελούν τα φυσικό βιάγκρα.
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα