Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ


Για προχωρημένους η κουβέντα. Γι' αυτούς που ενδιαφέρονται να ανέβουν κλάση. Δεν απευθύνομαι στον πολτό, για ένα κάρο μαλάκες που κυκλοφορούν σαν ερωτόμαγκες υπάρχουν στην πιάτσα οι «ειδικοί» μέχρι τα ρηχά νερά. Έχουμε και λέμε, λοιπόν, και όποιον πάρει ο θεός, ένας είναι στον σαρκικό έρωτα.
Είμαστε μόνοι, οι τρεις μας. Εγώ, το κορίτσι και ο θεός. Χωρίς αυτόν, το «τρίτο» πρόσωπο ποτέ δεν θα φθάνατε οι δυο σας στο μαγικό, στο θεϊκό γαμήσι. Τι θέλω εγώ ο αρσενικός, ο αληθινός αρσενικός από την κυρία που βρίσκεται δίπλα μου για να ταξιδεύσουμε γυμνοί μαζύ στον άλλον κόσμο, πάνω στο μαγικό χαλί της σεξουαλικής ηδονής.
Δεν μου φθάνει να μου σηκωθεί. Ούτε να μπω μέσα της κι εκείνη να με δεχθεί με χέρια και πόδια ανοικτά. Δεν είμαστε εδώ να καταθέσουμε όρκους πίστεως και να παζαρέψουμε μια σχέση με αύριο. Θέλω να μ' ανάψει η λεγάμενη. Να με φτιάξει.
Να με καυλώσει. Να βαρέσει κόκκινο ο σφυγμός μου, η καρδιά μου να κτυπάει σα να τερματίζω από μαραθώνιο, τα μάτια μου να καούνε από τη φωτιά του πόθου, το αίμα μου να κοχλάζει, ένας πυρετός να φουσκώνει τις αρτηρίες μου.
Αυτό ήθελα να βιώσω με την κοπέλλα που ήρθε μαζύ μου, ας μην είναι καλλίγραμμη, ας μην γνωρίζει την τέχνη του ανώμαλου έρωτα. Μη μου τη σπάσει, όμως. Μην κάνει τη μαλακία η κυρία, κάθε λεπτομέρεια τούτες τις στιγμές προσθέτει, όπως και αφαιρεί. Μη με κυττάξει με βλέμμα δήθεν αθώο, ντροπαλό, που θα το αποδεχθώ κι αυτό αρκεί να μ' ακουμπήσει με τέτοιο τρόπο που θα με ερεθίσει.
Και ο αρσενικός πώς οφείλει να συμπεριφερθεί. Όχι, βέβαια, σαν πασάς να τα περιμένει όλα από την άλλη, που πρέπει να 'ναι ατόφιο θηλυκό. Το έργο είναι ντουέτο, μάλιστα ο άνδρας είναι αυτός που οδηγεί, η γυναίκα είναι ο συνοδηγός, που ακολουθεί. Στο επόμενο μάθημα πως ξεκινάει η οδήγηση στην ανηφόρα, πότε αλλάζουμε ταχύτητες, πώς παίρνουμε στροφές από τη ρώγα του στήθους στην κλειτορίδα του αιδοίου. Νεξτ τάιμ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα